Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Σιγά μη σου δώσω και φορολογική δήλωση.Εγώ θέλω να μου απαντήσει κάποιος από εσάς τους εποχικούς, γιατί νευριάζετε όταν σας λέμε ότι θα ξαναδωσετε αθλήματα;

Σοβαρά τώρα θέλω αν μπορείς να μου απαντήσεις χωρίς πλάκα. Που είναι το κόλλημα αν σου πουν να ξαναδώσεις αθλήματα; Τι φοβάσαι;

όταν μιλάς να σκέφτεσαι λιγο έστω...

μίλησες και με τους 2500 εποχικούς και σου υπογράψανε οτι δεν θέλουν αθλήματα ή εισαι ο θεός ο ίδιος; Τι απο τα 2 έγινε κ βγάζεις αυτο το συμπέρασμα; Πολλοί που έχω μιλήσει δεν έχουν τέτοιο θέμα ας βάλουν 10 διαφορετικά αθλήματα... Το κατάλαβες κ αυτό; Θα σου λύσω εγώ όλες τις απορίες απόψε... Περιμένω την επόμενη για να ηρεμήσεις κ να μπορέσεις να κοιμηθείς.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από EcoMike »

Φαίνεται από τα αγχωμενα λόγια του γεμάτα ειρωνεία. Είναι ο μόνος που σπαστηκε όταν είπαμε ότι η προκηρυξη μπορεί να είναι ανοιχτή για όλους και ότι θα ξαναδωσουν αθλήματα οι εποχικοί. Κρύος ιδρώτας!

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Είπα εγώ να μη μπουν οι εποχικοί; Αν περάσουν όλες τις διαδικασίες επιτυχώς βέβαια να μπουν. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι λέω τόσο καιρό.Αλλά όχι να λένε ότι θα απορροφηθούν έτσι αβλεπει χωρίς αθλήματα κλπ. Πες μου γιατί αγχώνονται όταν τους λέμε ότι θα ξαναδωσουν αθλήματα; Μηοως επειδή κάποιοι είναι 40+ χρόνων και 100+ κιλά;

Εσύ συγκεκριμένα ότι κ να πείς δεν μετράει... Αυτό ειναι Απόφαση άλλων αν πούνε 10 αθλήματα θα υπάρχει υποχρέωση για 10 αθλήματα αν πούνε 0 (κανένα) (απαλλαγή) τότε κανένα... Το κατάλαβες κ αυτό;

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Εννοείται ότι δε λέω για όλους τους εποχικούς, λέω για 2,3 εδώ μέσα που βγήκαν και τσινισαν όταν είπαμε ότι θα ξαναδωσουν αθλήματα. Με 35 που θα είναι το όριο ηλικίας για εποχικούς δε ξέρω αν μπορούν να μπουν και οι 2500. Απο τι ξέρω πολλοί είναι πάνω από 35, οπότε αυτόματα κάποιοι θα παραμείνουν εποχικοί.

Ο Χαρδαλιας είπε μη το πάρετε σα μετατροπή συμβάσεων. Άρα τι εννοεί ο ποιητής Χαρδαλιας φιλοσοφε pyr;

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Εννοείται ότι δε λέω για όλους τους εποχικούς, λέω για 2,3 εδώ μέσα που βγήκαν και τσινισαν όταν είπαμε ότι θα ξαναδωσουν αθλήματα.Με 35 που θα είναι το όριο ηλικίας για εποχικούς δε ξέρω αν μπορούν να μπουν και οι 2500. Απο τι ξέρω πολλοί είναι πάνω από 35, οπότε αυτόματα κάποιοι θα παραμείνουν εποχικοί.

Ο Χαρδαλιας είπε μη το πάρετε σα μετατροπή συμβάσεων. Άρα τι εννοεί ο ποιητής Χαρδαλιας φιλοσοφε pyr;

Εννοεί οτι γράψει στο ΦΕΚ στο μέλλον, αυτό εννοεί φίλε μου καλέ, το κατάλαβες; Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Μάθε να μιλάς με δεδομένα εδώ μέσα, δεν ενδιαφέρουν κανέναν το τι κατεβάζει το κεφάλι το δικό σου, μας ειναι αδιάφορο, κουράζεις το κατάλαβες; Ή θα αναφέρεις κάτι δεδομένο που γνωρίζεις σίγουρα ή θα μιλάς πάνω σε δεδομένα, αυτό που κάνεις ειναι γελοίο να λές ενα σωρό αιδίες που κατεβάζει ο νούς σου, και να βγάζεις ενα μίσος όπου νανε χωρίς λόγο.

Και άσε τις ειρωνείες τύπου φιλόσοφε δεν με προκαλείς απλά να μη κουράζεσαι στο λέω δεν ΄΄πιάνει΄΄ πώς το λένε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Πέμ Ιουν 24, 2021 10:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Αν είσαι εποχικος κάτω από 35, νταξει μην ιδρώνεις θα μπεις λογικά, αρκεί να βγάζεις τα αθλήματα. Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι η ΝΔ θέλει να βολέψει πολίτες δικούς της, οπότε θέλει τις θέσεις ανοιχτές για όλους. Φυσικά οι εποχικοί θα παίρνουν έξτρα μόρια αντιπυρικων αλλά το όριο θέλουν να είναι 35 για εποχικούς. Ενώ τα Σωματεία ζητάνε άνευ ορίου ή έστω 45 στη χειρότερη.

Θα κάνει μόνιμο τον εποχικό 40αρη να τον κάνει τι; Να ξαναγερασει το προσωπικό μετά από 10 χρόνια πάλι; !

Ο Χαρδαλιας ήταν ξεκάθαρος στη μπηχτή του!

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Αν είσαι εποχικος κάτω από 35, νταξει μην ιδρώνεις θα μπεις λογικά, αρκεί να βγάζεις τα αθλήματα.Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι η ΝΔ θέλει να βολέψει πολίτες δικούς της, οπότε θέλει τις θέσεις ανοιχτές για όλους. Φυσικά οι εποχικοί θα παίρνουν έξτρα μόρια αντιπυρικων αλλά το όριο θέλουν να είναι 35 για εποχικούς. Ενώ τα Σωματεία ζητάνε άνευ ορίου ή έστω 45 στη χειρότερη.

Θα κάνει μόνιμο τον εποχικό 40αρη να τον κάνει τι; Να ξαναγερασει το προσωπικό μετά από 10 χρόνια πάλι;

Ο Χαρδαλιας ήταν ξεκάθαρος στη μπηχτή του!

αυτό που λές με νούμερα αποτελεί μία ΑΠΟΨΗ απο τις 1000ΔΕΣ που υπάρχουν, δεν μας λεει κατι, δεν μας ενδιαφέρει η άποψη σου.

Διότι το μόνο που καταφέρνεις ειναι να παραπλανείς εναν άνρθωπο που ενδιαφέρεται πραγματικά να μπεί στο ΣΩΜΑ, και ενώ ενδεχομένος να πάνε όλα καλά στη συνέχεια ακούει την δική σου άποψη που πριν απο 5 λεπτά έβγαλες απο το μυαλό σου και ξενερώνει και μπερδεύεται ...

Υπάρχουν τόσες πολύ ωραίες κουβέντες που μπορεί να κάνουμε πάνω στο θέμα και γεμίζουμε τις σελίδες με την μλκια -ασάφεια - χαζομάρα της στιγμής - μίσος ... Κτλπ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Πέμ Ιουν 24, 2021 10:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Ποια άποψη, μου το είπαν δεν είναι δικιά μου άποψη πανέξυπνε. Τα Σωματεία θέλουν άνευ όριο ηλικίας ή 45 για εποχικούς, ενώ το Υπουργείο θέλει 35.

Δε κατάλαβα μόνο εσύ μαθαίνεις πληροφορίες εμείς από που είμαστε από χωριό; !

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Ποια άποψη, μου το είπαν δεν είναι δικιά μου άποψη πανέξυπνε.Τα Σωματεία θέλουν άνευ όριο ηλικίας ή 45 για εποχικούς, ενώ το Υπουργείο θέλει 35.

Δε κατάλαβα μόνο εσύ μαθαίνεις πληροφορίες εμείς από που είμαστε από χωριό;

σου είπα εγώ κάτι απο πληροφορίες; Γνωρίζω 1000δες πληροφορίες... Όμως δεν λέω κατι διότι πολύ απλά δεν θα ισχύσουν ολες ... Ειναι αδύνατο κ έτσι θα παραπληροφορήσω ... Και αυτά που λές εσυ τα γνωρίζω αλλα ειναι ενα μέρος απο αυτά που γνωρίζω οχι τα μοναδικά ...

Αυτό που έχει αξία ειναι οτι γράψει το ΦΕΚ φίλε μου όχι οτι μάθω εγώ ή εσύ διότι αυτά μεχρι τελευταία στιγμή αλλάζουν ... Επιτέλους κατάλαβε τι θέλω να σου πώ.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

. Άρα αφού το άκουσες και συ αυτό που είπα σημαίνει ότι σωστές είναι οι πληροφορίες μου, άρα γιατί χαλιέσαι; Εξ αρχής είχα γράψει ότι η προκηρυξη θα είναι ανοιχτή για όλους με όριο ηλικίας 35 για τους εποχικούς και έξτρα μόρια αντιπυρικων και ότι θα ξαναδωσουν κανονικά αθλήματα κλπ. Που είναι η κακία σε αυτό δε κατάλαβα; !

Απλά κάποιοι σπάστηκαν μόλις άκουσαν για τα αθλήματα, το γιατί δε το ξέρω μηπως εσύ υποθέτεις γιατί;

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:. Άρα αφού το άκουσες και συ αυτό που είπα σημαίνει ότι σωστές είναι οι πληροφορίες μου, άρα γιατί χαλιέσαι;Εξ αρχής είχα γράψει ότι η προκηρυξη θα είναι ανοιχτή για όλους με όριο ηλικίας 35 για τους εποχικούς και έξτρα μόρια αντιπυρικων και ότι θα ξαναδωσουν κανονικά αθλήματα κλπ. Που είναι η κακία σε αυτό δε κατάλαβα;

Απλά κάποιοι σπάστηκαν μόλις άκουσαν για τα αθλήματα, το γιατί δε το ξέρω μηπως εσύ υποθέτεις γιατί;

μαζί με αυτό που είπες εσυ εχω ακούσει κ αλλα πολλά λέω... Δεν ειναι το μοναδικό σενάριο που άκουσα... Στο ξανα λέω παλι μπας κ το εμπεδώσεις ...

Αρα δεν ειναι σίγουρο αυτό που λές σε καμία περίπτωση, το άν σπάστηκε κάποιος ή όχι πάνω σε αυτό που λές ειναι μία άλλη κουβέντα δεν με ενδιαφέρει δε θα το συζητήσω ... Δικαίωμα του να σπαστεί εσυ τι θέμα εχεις; Σύνελθε τώρα και ανέμενε τα δεδομένα και μην ακούς τις φήμες μέχρι να βγεί το δεδομένο στη φόρα και καλή σου τύχη.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Δικαίωμα του να σπάστει και μένα δικαίωμα μου να γράφω ότι γουστάρω, οπότε μια χαρά είμαστε το λύσαμε!

Ntaras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Ntaras »

Α δε βγει φεκ μέχρι τέλος Αυγούστου μη περιμενετε τιποτα για φέτος αυτό είναι το μόνο σιγουρο
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

EcoMike έγραψε:Δικαίωμα του να σπάστει και μένα δικαίωμα μου να γράφω ότι γουστάρω, οπότε μια χαρά είμαστε το λύσαμε!

Ωραία τουλάχιστον μας λές κ επίσημα οτι γράφεις οτι σου κατέβει ... Άρα επίσημα δε δίνει βάση κανένας σε οτι λές και ολα καλά.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Ntaras έγραψε:Α δε βγει φεκ μέχρι τέλος Αυγούστου μη περιμενετε τιποτα για φέτος αυτό είναι το μόνο σιγουρο

Η πραγματικότητα ειναι οτι θα πρέπει μεσα στο καλοκαίρι να γίνει δουλειά ώς πρός το ΦΕΚ αλλα δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που να απαγορεύει στη πορεία να βγάλει την προκήρυξη...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες