Δικαίωμα σου να αμφιβάλλεις φίλε δεν εχω να αποδείξω κάτι σε σενα και σε κανένα βέβαια! Μάλλον εισαι μικρος και δε γνωρίζεις καλα τα πράγματα! Αν εννοείς μονιμους την προκυρηξη της 5ετιας εγινε όντως πριν απο 10 χρονια αλλα μαθε οτι Πηρε και 725 μόνιμους σε δυο σχολες η μια τελος του 13 και η αλλη 1 Αυγούστου του 14 ειμαι απο οτι βλεπεις μεσα στα μνημόνια και τις αλλαγες που λες τις εχω δει με τα ματια μου και οχι απο γνωστο του γνωστού! Για την σύμβαση που λες οτι διαφέρει δε καταλαβαινω σε τι αναφέρεσαι!Selby23 έγραψε:Nikandros έγραψε:Όποιος θέλει να καταλάβει κάποια πράγματα για το πως πανε τα πράγματα εχει καλώς, οποιος δε μπορεί να καταλάβει δε μπορω να κανω κατι για αυτό! Δεν ηταν ο σκοπός μου να έρθω σε αντιπαράθεση με κανενα ουτε να δημιουργήσω νεο κύκλο συζητήσεων, είπα αυτά που εχω ζήσει ολα αυτα τα χρόνια πριν και μετα που μπήκα στο σώμα!
Σειρά μονίμων 3000 άτομα δε έχει γινει ποτε μέχρι τωρα στο Π. ς, η μοναδική προκυρηξη ήταν των 4000 Π. Π. Υ και σε αυτους οι 3400 απο κατηγορια εποχικών, αλλα θελετε να παίζετε με τις λεξεις και νομίζετε οτι Π. Π. Υ και Μονιμος έχουν διαφορες ως το ωραριο και την αντικείμενο δουλειάς!
Και για να Σκεφτείτε λιγο παραπάνω, απο που βγήκε ρε παιδιά το θέμα οτι θα βγεί προκυρηξη τέλος σεζόν αρχές του χρόνου, για 7ετης κ. Τ. Λ, μηπως απο κανενα σωματείο πολιτών; Οχι δεν βγήκε απο σωματείο πολιτών βγηκε το θεμα απο σωματείο εποχικών που τι σημαίνει αυτο για όποιον ξέρει, οτι πολυ απλα γίνονται ήδη συζητήσεις για το πως θα βγει κατι να απορροφησει όλους ή καποιο αριθμό εποχικών για αρχή!
Δεν νομίζω να γίνονται συζητήσεις μεταξύ υπουργείου, αρχηγείου και ομοσπονδίας εποχικών και σωματείων εποχικών για το πως θα παρουν 3000 πολιτες και να μείνουν οι εποχικοι απ έξω!
Αλλα και παλι εγω οτι κι αν σας ειπα, τα είπα μηπως βοηθήσω την κατάσταση και σταματήσει ολη η φασαρία μέχρι να βγεί η προκυρηξη η οποια μπορεί και να με βγάλει λάθος δεν ειμαι απόλυτος, αλλα πιστεύω στα γεγονότα που εχω ζήσει απο πρώτο χέρι οτι θα ξανασυμβουν!
Πολύ σούρτα φέρτα . αν είσαι όντως μόνιμος πλεον στο σώμα (άσε με να έχω αμφιβολίες) θα ήξερες ότι καθε σύμβαση που υπογράφει κάποιος διαφέρει διαφέρει. Από μια λέξη αλλάζουν όλα. Επίσης αν μπήκες, μπήκες με όρους και νοοτροπία πριν τα μνημόνια και τα «λεφτά υπάρχουν» πάλι έπρεπε να ήξερες ότι αλλάξαν πολλά τόσα χρόνια. Και δεν εχει πάρει μόνιμους 10 χρόνια τώρα, οσο λες ότι υπηρέτης (αν ισχυει πάντα) . Επίσης ειναι απορίας άξιο ότι Κόπτεσαι για κάτι που δεν σε ενδιαφέρει και δεν σου επηρεάζει την ζωή. Δλδ μπήκες εδώ να μας κανείς τον ρέφερι για να υπερασπιστής εποχικούς βέβαια.
τωρα για πιο λογο μπηκα εδω και οτι Υποστηρίζω τους εποχικούς είναι εύκολο να στο πω;
Μπήκα απο τύχη, κατι αλλο εψαχνα και βρέθηκα εδώ και διαβασα ακριβως τα ιδια που λεγαμε πριν την προκυρηξη π. Π. Υ (ραδιο αρβυλα δηλαδή) και ειπα μηπως βοηθησω να αλλαξει αυτο αλλα οπως εχω πει και πολυ πρίν στην Ελλάδα τα πραγματα αλλαζουν δυστυχώς παρα πολυ αργά! Όσο για τον αν υποστηρίζω τους εποχικούς, εννοείται αγαπητε και τους υποστηρίζω (αν και αυτα που ειπα δεν εχουν σχεση με το τι υποστηρίζω εγω αλλα με το τι εχει γινει μεχρι τωρα στο σωμα, και σας ανέλυσα και καποια γεγονότα), γιατι δεν πρόκειται ποτε να ξεχασω απο που ξεκίνησα και δεν θελω να περασουν οτι περασα εγω και αλλοι πολλοι ακομη περισσότερα μεχρι να καταφέρουμε να μπουμε στο σωμα! Δεν εχω κατι προσωπικό μαζι σου Ουτε με κανένα απεναντίας φίλε μου αμα θελεις κατι ευχαρίστως να σε βοηθήσω (συμβουλες εννοω οχι κατι αλλο) ειτε για να μπεις εποχικος ειτε π. Π. Υ ειτε 7ετης ειτε μονιμος!