Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nikandros
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Nikandros »

Selby23 έγραψε:
Nikandros έγραψε:Όποιος θέλει να καταλάβει κάποια πράγματα για το πως πανε τα πράγματα εχει καλώς, οποιος δε μπορεί να καταλάβει δε μπορω να κανω κατι για αυτό! Δεν ηταν ο σκοπός μου να έρθω σε αντιπαράθεση με κανενα ουτε να δημιουργήσω νεο κύκλο συζητήσεων, είπα αυτά που εχω ζήσει ολα αυτα τα χρόνια πριν και μετα που μπήκα στο σώμα!

Σειρά μονίμων 3000 άτομα δε έχει γινει ποτε μέχρι τωρα στο Π. ς, η μοναδική προκυρηξη ήταν των 4000 Π. Π. Υ και σε αυτους οι 3400 απο κατηγορια εποχικών, αλλα θελετε να παίζετε με τις λεξεις και νομίζετε οτι Π. Π. Υ και Μονιμος έχουν διαφορες ως το ωραριο και την αντικείμενο δουλειάς!

Και για να Σκεφτείτε λιγο παραπάνω, απο που βγήκε ρε παιδιά το θέμα οτι θα βγεί προκυρηξη τέλος σεζόν αρχές του χρόνου, για 7ετης κ. Τ. Λ, μηπως απο κανενα σωματείο πολιτών; Οχι δεν βγήκε απο σωματείο πολιτών βγηκε το θεμα απο σωματείο εποχικών που τι σημαίνει αυτο για όποιον ξέρει, οτι πολυ απλα γίνονται ήδη συζητήσεις για το πως θα βγει κατι να απορροφησει όλους ή καποιο αριθμό εποχικών για αρχή!

Δεν νομίζω να γίνονται συζητήσεις μεταξύ υπουργείου, αρχηγείου και ομοσπονδίας εποχικών και σωματείων εποχικών για το πως θα παρουν 3000 πολιτες και να μείνουν οι εποχικοι απ έξω!

Αλλα και παλι εγω οτι κι αν σας ειπα, τα είπα μηπως βοηθήσω την κατάσταση και σταματήσει ολη η φασαρία μέχρι να βγεί η προκυρηξη η οποια μπορεί και να με βγάλει λάθος δεν ειμαι απόλυτος, αλλα πιστεύω στα γεγονότα που εχω ζήσει απο πρώτο χέρι οτι θα ξανασυμβουν!

Πολύ σούρτα φέρτα . αν είσαι όντως μόνιμος πλεον στο σώμα (άσε με να έχω αμφιβολίες) θα ήξερες ότι καθε σύμβαση που υπογράφει κάποιος διαφέρει διαφέρει. Από μια λέξη αλλάζουν όλα. Επίσης αν μπήκες, μπήκες με όρους και νοοτροπία πριν τα μνημόνια και τα «λεφτά υπάρχουν» πάλι έπρεπε να ήξερες ότι αλλάξαν πολλά τόσα χρόνια. Και δεν εχει πάρει μόνιμους 10 χρόνια τώρα, οσο λες ότι υπηρέτης (αν ισχυει πάντα) . Επίσης ειναι απορίας άξιο ότι Κόπτεσαι για κάτι που δεν σε ενδιαφέρει και δεν σου επηρεάζει την ζωή. Δλδ μπήκες εδώ να μας κανείς τον ρέφερι για να υπερασπιστής εποχικούς βέβαια.

Δικαίωμα σου να αμφιβάλλεις φίλε δεν εχω να αποδείξω κάτι σε σενα και σε κανένα βέβαια! Μάλλον εισαι μικρος και δε γνωρίζεις καλα τα πράγματα! Αν εννοείς μονιμους την προκυρηξη της 5ετιας εγινε όντως πριν απο 10 χρονια αλλα μαθε οτι Πηρε και 725 μόνιμους σε δυο σχολες η μια τελος του 13 και η αλλη 1 Αυγούστου του 14 ειμαι απο οτι βλεπεις μεσα στα μνημόνια και τις αλλαγες που λες τις εχω δει με τα ματια μου και οχι απο γνωστο του γνωστού! Για την σύμβαση που λες οτι διαφέρει δε καταλαβαινω σε τι αναφέρεσαι!

τωρα για πιο λογο μπηκα εδω και οτι Υποστηρίζω τους εποχικούς είναι εύκολο να στο πω;

Μπήκα απο τύχη, κατι αλλο εψαχνα και βρέθηκα εδώ και διαβασα ακριβως τα ιδια που λεγαμε πριν την προκυρηξη π. Π. Υ (ραδιο αρβυλα δηλαδή) και ειπα μηπως βοηθησω να αλλαξει αυτο αλλα οπως εχω πει και πολυ πρίν στην Ελλάδα τα πραγματα αλλαζουν δυστυχώς παρα πολυ αργά! Όσο για τον αν υποστηρίζω τους εποχικούς, εννοείται αγαπητε και τους υποστηρίζω (αν και αυτα που ειπα δεν εχουν σχεση με το τι υποστηρίζω εγω αλλα με το τι εχει γινει μεχρι τωρα στο σωμα, και σας ανέλυσα και καποια γεγονότα), γιατι δεν πρόκειται ποτε να ξεχασω απο που ξεκίνησα και δεν θελω να περασουν οτι περασα εγω και αλλοι πολλοι ακομη περισσότερα μεχρι να καταφέρουμε να μπουμε στο σωμα! Δεν εχω κατι προσωπικό μαζι σου Ουτε με κανένα απεναντίας φίλε μου αμα θελεις κατι ευχαρίστως να σε βοηθήσω (συμβουλες εννοω οχι κατι αλλο) ειτε για να μπεις εποχικος ειτε π. Π. Υ ειτε 7ετης ειτε μονιμος!

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από mikeangel »

EcoMike έγραψε:Γιατί τρέμετε ρε παιδιά;Άμα είστε εποχικοί και έχετε κοιλιές, να τις χάσετε άμα θέλετε να μείνετε μόνιμοι, δεν υπάρχει χωρος για λουκουμαδες.

3000 θέσεις ανοιχτές για όλους και οι εποχικοί θα παίρνουν έξτρα μόρια αντιπυρικων. Πόσο πιο απλό; Τι σας φαίνεται περίεργο;

έλα στην εμακ να σε κεράσουμε λουκουμά
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από EcoMike »

Γιατί τσιφλίκι των εποχικών είναι η πυροσβεστικη; Τι μας νοιάζει άμα εσβηναν φωτιές, αφού το επέλεξαν να είναι εποχικοί και το χειμώνα άνεργοι καλά έκαναν.

Που ξέρεις αν θέλαμε πάντα να μπούμε πυροσβεστική; Εποχικοί δε μπήκαμε γιατί έχουμε μόνιμες δουλειές στον ιδιωτικό οπότε γιατί να μπαίνουμε οαεδ το χειμώνα;

Σας έχεις πιάσει άγχος, χαλαρώστε!

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από KYNHGOS »

EcoMike έγραψε:Γιατί τσιφλίκι των εποχικών είναι η πυροσβεστικη;Τι μας νοιάζει άμα εσβηναν φωτιές, αφού το επέλεξαν να είναι εποχικοί και το χειμώνα άνεργοι καλά έκαναν.

Που ξέρεις αν θέλαμε πάντα να μπούμε πυροσβεστική; Εποχικοί δε μπήκαμε γιατί έχουμε μόνιμες δουλειές στον ιδιωτικό οπότε γιατί να μπαίνουμε οαεδ το χειμώνα;

Αμα εχεις «μονιμη» δουλεια στον ιδιωτικο τομεα τι κωλοτριβεσαι να μπεις στην πυροσβεστικη;

Αμα μπειτε ορισμενοι σαν εσενα μ αυτα τα μυαλα θα καλοπερασετε!

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:
EcoMike έγραψε:Γιατί τσιφλίκι των εποχικών είναι η πυροσβεστικη;Τι μας νοιάζει άμα εσβηναν φωτιές, αφού το επέλεξαν να είναι εποχικοί και το χειμώνα άνεργοι καλά έκαναν.

Αμα εχεις «μονιμη» δουλεια στον ιδιωτικο τομεα τι κωλοτριβεσαι να μπεις στην πυροσβεστικη;

Αμα μπειτε ορισμενοι σαν εσενα μ αυτα τα μυαλα θα καλοπερασετε!

ο κομπλεξικός με το όνομα ecomike μπαίνει σε όλα τα νήματα, εποπ, όλοι, ειδικούς φρουρούς συνοριοφυλακες και βγάζει τα κόμπλεξ του
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Γιατί λογαριασμό θα σου δώσω ρε μεγάλε που θα κάνω αίτηση; Καλά αυτά τα "θα καλόπεράσετε" μη μου τα λες ιδρώνω χάχα!

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Και Στην αιτηση θα παραμεινεις... !
ΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Αυτό δεν είναι στο χέρι σου, δυστυχώς για σένα τα μορια μου είναι αρκετά για να μπω ακόμα και σε προκήρυξη 500 πολιτών. Καλά στους 3000 δε το συζητώ, περπατώντας μπαίνω. Το μόνο που εύχομαι είναι τα αθλήματα να είναι δύσκολα όπως τότε που είχε 1000αρι σε 4 λεπτά, κανιστρα, δικό, έλξεις κλπ κλπ.

Θα γελάσουμε πολύ εκεί!

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Στους 3.000 λέει Χαχαχ Α α αχαψαψαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Εσύ γελάς αλλά με τις αντιπυρικές έχεις λιγότερα μόρια από μένα και σίγουρα δε μπορείς να βγάλεις τα αθλήματα χαμογελακια!
Flawless
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Flawless »

EcoMike έγραψε:Αυτό δεν είναι στο χέρι σου, δυστυχώς για σένα τα μορια μου είναι αρκετά για να μπω ακόμα και σε προκήρυξη 500 πολιτών. Καλά στους 3000 δε το συζητώ, περπατώντας μπαίνω.Το μόνο που εύχομαι είναι τα αθλήματα να είναι δύσκολα όπως τότε που είχε 1000αρι σε 4 λεπτά, κανιστρα, δικό, έλξεις κλπ κλπ.

Θα γελάσουμε πολύ εκεί!

Σιγά τα αθλήματα. Μόνο καμιά αδύναμη γυναικούλα 40 κιλά δεν τα βγάζει. Με φραπεδιά στο χέρι βγαίνουν

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

EcoMike έγραψε:Εσύ γελάς αλλά με τις αντιπυρικές έχεις λιγότερα μόρια από μένα και σίγουρα δε μπορείς να βγάλεις τα αθλήματα χαμογελακια!
Χαχαχαχ έχουμε κοπεί στο γέλιο, δώσε όνομα και επίθετο από τώρα αν τολμάς να δούμε σε ποία θέση από τούς τελευταίους θα είσαι
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Σιγά μη σου δώσω και φορολογική δήλωση.Εγώ θέλω να μου απαντήσει κάποιος από εσάς τους εποχικούς, γιατί νευριάζετε όταν σας λέμε ότι θα ξαναδωσετε αθλήματα;

Σοβαρά τώρα θέλω αν μπορείς να μου απαντήσεις χωρίς πλάκα. Που είναι το κόλλημα αν σου πουν να ξαναδώσεις αθλήματα; Τι φοβάσαι;

Άβαταρ μέλους
Selby23
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από Selby23 »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Οι ειδικοι πυροσβεστες θα ειναι 7ετια κατι σαν τους ειδικους φρουρους και με το περας αυτης εαν κρινονται ικανοι θα γινονται μονιμοι.Το οτι θα εχουν

Ιδια σχεδον καθηκοντα δεν σημαινει οτι θα βρισκονται και στο ιδιο καθεστως μετεθεσεων με τους μονιμους.

Ακομα δεν εχει Ψηφιστει σχετικος νομος για τους λεγομενους ειδικους πυροσβεστες και συ ορισες και τι συστημα μεταθεσεων θα εχουν.

Ας σοβαρευτουμε καποια στιγμη κυριοι.

Και για να τελειωνει το παραμυθι...

Αρεσει δεν αρεσει!

Οι εποχικοι θα (πρεπει) να απορροφηθουν ολοι.

Μου θυμηθηκατε την πυροσβεστικη τωρα που ακουστηκε για προσληψεις και εχετε και απαιτηση να «πεταξετε» εξω εναν που 1-2-3 καλοκαιρια τωρα παει για υπηρεσια και δεν ξερει που θα βρεθει και τι θα αντιμετωπισει... Οταν εσεις κανατε μπανακια καποιοι αλλοι σβηνανε φωτιες μακρυα απ τα σπιτια τους μακρυα απ τους σταθμους και με 1002 κινδυνους να ελλοχεύουν... Και ειναι επιλογη τους και μπραβο τους... Αυτοι οι καποιοι ειναι Οι εποχικοι πυροσβεστες!

Αυτα!

Άλλος σουρτας φερτας εδώ μέσα .εχει βγάλει με δικό του νόμο στο μυαλο ότι θα λέγονται ειδικοί πυροσβεστες σαν τους ειδικούς φρουρούς. Με 7ετη θητεία και μόνιμοι μετά. Επειδή το διάβασε σε κάποια αναξιόπιστα σάιτ.

Που αυτά τα σάιτ γιατί είσαι και μην πω ειδικούς πυροσβεστες τους συσχέτισαν με τους αντίστοιχους στην Κύπρο ειδικούς πυροσβεστες όχι με ειδικούς φρουρούς.

Και από την άλλη κατηγόρησες τον άλλον για τις μεταθέσεις και την νομοθεσία αυτών.

Μιλάμε είσαι μεγάλος ΠΑΤΡΙΚ από τον τραγανό κάβουρα που το γυρνας Και το ψήνεις το μπιφτέκι και από τις 2 μεριές.

Καλά δεν μιλάω για τον άλλον τον mikeangel αυτός εχει φαει φρίκη μ αυτά που έρχονται.

Μιλάμε το 50% των εποχικών εχετε χεστη πάνω σας μ αυτά που ακούτε κ έρχονται γτ υπάρχει κ το άλλο 50% μάχιμο που δεν τους ενδιαφέρει ούτε αθλήματα να περάσουν ούτε να διαγωνιστούν με πολίτες.

Και μπιφτέκα τα άρθρα έλεγα ειδικούς πυροσβεστες κ 7ετια πριν μιλήσει ο Χαρδαλιάς και διευκρίνισε ότι θα είναι μόνιμοι και ότι ορισμένοι (και το τόνισε) να μην το εκλάβουν ως μετατροπή συμβάσεων κτλ κτλ.

ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

EcoMike έγραψε:Σιγά μη σου δώσω και φορολογική δήλωση.Εγώ θέλω να μου απαντήσει κάποιος από εσάς τους εποχικούς, γιατί νευριάζετε όταν σας λέμε ότι θα ξαναδωσετε αθλήματα;

Σοβαρά τώρα θέλω αν μπορείς να μου απαντήσεις χωρίς πλάκα. Που είναι το κόλλημα αν σου πουν να ξαναδώσεις αθλήματα; Τι φοβάσαι;

Θα σου απαντήσω γιατί το βλέπω αντικειμενικά και τους καταλαβαίνω και μακάρι και εσυ!

Τα παιδιά που είναι εποχικοί δεν επέλεξαν να πάνε εποχικοί και όχι μονιμοι, επέλεξαν να πάνε στο ΠΣ έστω και σαν εποχικοί παρά να κάθονται στις καφετέριες ή να προτιμούν να δουλεύουν άλλου!

Επίσης έχουν μπει με ΑΣΕΠ και ότι ζήταγε ο ΑΣΕΠ (αντικειμενικά μόρια και αθλήματα) χωρίς βύσμα και 2 ντενεκεδες λάδι όπως οι μονιμοι!

Ας είχε ο ΑΣΕΠ παραπάνω αθλήματα ή ας είχε μικρότερο όριο ηλικίας δεν φταίνε οι εποχικοί για αυτό!

Και αυτό που ζητάνε είναι ότι αν το ΠΣ έχει ανάγκη από κόσμο τι πιο λογικό να απορροφήσει αυτούς που εργάζονται ήδη για αυτό!

Ακόμη μια μικρή λεπτομερια που διαφεύγει, οι εποχικοί ανήκουν στο Πς, είναι ήδη μέσα και έχουν ΑΜ του ΠΣ!

Μετά από όλα αυτά μόνο εμπάθεια αντιλαμβάνομαι και τίποτα άλλο!

Υγ1 οι δήμοι βγάζουν προκήρυξη για σκουπιδιάρηδες και παίρνουν προσωπικό που έχει ξανά δουλέψει (με εμπειρία),

Το ίδιο και τα ΕΛΤΑ!

Υγ2 φιλικά μιλάω, δεν με αφορά είτε η προκήρυξη ούτε οι εποχικοί, αλλά έχω μάθει να μην έχω εμπάθειες και να βλέπω τα πράγματα σφαιρικά και αντικειμενικά!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης