Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Παντος στον ασεπ δεν το σηκώνουν το τηλ με την καμία. Αραγε δουλεύουν εκει?
Ο. Π. Κ. Ε
Οχι φιλε δεν εβαλα μονο αθηνα στην θεσσαλονικη ειμαι 11ος π. Χ στην καβαλα 9ος το θεμα ειναι τι θα γινει θα αλλαξουν οι βαθμολογιες γιατι στην αθηνα μονο 9 περνει κ 3 επιλαχοντες
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Ntouf έγραψε:Οχι φιλε δεν εβαλα μονο αθηνα στην θεσσαλονικη ειμαι 11ος π. Χ στην καβαλα 9ος το θεμα ειναι τι θα γινει θα αλλαξουν οι βαθμολογιες γιατι στην αθηνα μονο 9 περνει κ 3 επιλαχοντες
Δύσκολα τα πράγματα. Όχι ακατόρθωτο μεν αλλά δύσκολα.
Επειδή σε βρήκα στον πίνακα. Τι να σ πω ρε φιλε δεν ξερωμ Εγω δηλωσα και στις 5 που μπορούσα. Εισαι ποιο κατω απο εμενα.
Εγω είμαι 20ος επιλαχών στο συνολο μαζί με τους επιτυχόντες και παλι δεν εχω και πολλες βλέψεις.
Ετοιμάσου κανε προπόνηση και ίδωμεν
Εγω είμαι 20ος επιλαχών στο συνολο μαζί με τους επιτυχόντες και παλι δεν εχω και πολλες βλέψεις.
Ετοιμάσου κανε προπόνηση και ίδωμεν
Ο. Π. Κ. Ε
Οταν λες 20ος επιλαχων τι εννοεις?
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
λογικα εννοει οτι στα συνολικα μορια απο ολες τις πολεις ειναι 20ος αλλα δεν παει ετσι ακριβως. Καποιοι πχ που δεν εχουν δηλωσει αθηνα αν κοπει κανενας απο αθηνα δεν μπαινουν ας εχουν ποιο πολλα μορια, οτι θεση λεει ο πινακας οποτε... Αν και περιμενουμε να βγει ο τελικος γιατι θα ειναι αλλαγμενοςNtouf έγραψε:Οταν λες 20ος επιλαχων τι εννοεις;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 86
Παιδια έχει κανείς ιδέα πόσες ενστάσεις Έχουν γινει; Δηλαδή στα 1800 αιτησεις πόσες μπορεί να έχουν γινει; Γιατι έχει αργήσει πολύ Ο πινακας;
NikosChar95 έγραψε:Παιδια έχει κανείς ιδέα πόσες ενστάσεις Έχουν γινει; Δηλαδή στα 1800 αιτησεις πόσες μπορεί να έχουν γινει; Γιατι έχει αργήσει πολύ Ο πινακας;
Μην βιάζεσαι βρε Νικόλα! Κάποια στιγμή θα βγει έχουν προκύψει κάτι θέματα έμαθα από τις ενστάσεις
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 86
Ρίξε φως στην υπόθεση ρε Κώστα. Τι θεματακια προεκυψαν;
Εγώ πάντως πήρα 9 παρά σήμερα τ πρωί και μου είπε ότι δεν γνωρίζει πότε θα βγουν γιατί έγινε πολλές ενστάσεις και να μπαίνουμε να ενημερωνόμαστε από την απο το site της αστυνομίας ... Τα κλασσικά δηλαδή που λενε σε κάθε προκυρηξη ... Τι να σου πουν άλλο από το τηλέφωνο. Ρώτησα και τι θ γίνει με σφ και εφ αλλά προφανώς και δεν Μ απάντησε.
Θα γινουν ανακαταταξεις πιστευετε?
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Ε καποιες ανακαταταξεις θα γινουν λογικο ειναι
Ξερουμε ποτε θα βγουνε οι τελικοι;
Δε μας φτανει ο καυσωνας, θα μας σκασουν και απο τον ΑΣΕΠ : Ρ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 145
Ανοίγουν 6 Ιουλίου και κλείνουν 18 Ιουλίου οι επιτροπες αστυνομιας για πκε των παιδιών που πάνε αστυφυλακων με οαννεληνιες... Υπαρχει η διαταγή στο σιτε αστυνομιας... Τωρα το θέμα είναι να βγιυν οι πινακες γρηγιρα για να περάσουμε μαζί. Ε τα παιδιά παννεληνιων... Αν δεν συμβεί αυτό τότε επιτροπες θα έχει μετά το δεκαπενταυγουστο όταν θα περάσουν τα παιδιά κατοίκων εξωτερικού που θέλουν να πάνε αδτυνομια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες