Υποψήφιοι ΕΠΟΠ Υλικού Πολέμου (2021)
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 8
Για υλικού πολέμου έκανε κανείς ή το σνομπαρετε; 

Εγω εκανα τεχνικος γραφεας. Ειπα να δηλωσω αποθηκαριος πυρομαχικων αλλα ανακοινωθηκε απο την Διευθυνση Υλικου Πολεμου οτι και οι 10 θα τοποθετηθουν Εβρο και νησια.
xAnimus έγραψε:Εγω εκανα τεχνικος γραφεας. Ειπα να δηλωσω αποθηκαριος πυρομαχικων αλλα ανακοινωθηκε απο την Διευθυνση Υλικου Πολεμου οτι και οι 10 θα τοποθετηθουν Εβρο και νησια.
ενώ εσύ θέλεις στο σπίτι σου
Ολοι αυτο θελουν. Και οποιος το αρνειται, λεει @@ριες για να το παιξει μαγκας.
- greenalexyo
- Λοχαγός
Πόσα μόρια έχεις;xAnimus έγραψε:Εγω εκανα τεχνικος γραφεας. Ειπα να δηλωσω αποθηκαριος πυρομαχικων αλλα ανακοινωθηκε απο την Διευθυνση Υλικου Πολεμου οτι και οι 10 θα τοποθετηθουν Εβρο και νησια.
Και που ακριβώς το ανακοίνωσαν; Πηγή;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Η προκήρυξη το λέει... Δεν ισχύει μόνο για κάποιες Λίγες ειδικότητεςgreenalexyo έγραψε:Πόσα μόρια έχεις;xAnimus έγραψε:Εγω εκανα τεχνικος γραφεας. Ειπα να δηλωσω αποθηκαριος πυρομαχικων αλλα ανακοινωθηκε απο την Διευθυνση Υλικου Πολεμου οτι και οι 10 θα τοποθετηθουν Εβρο και νησια.
Και που ακριβώς το ανακοίνωσαν; Πηγή;
- greenalexyo
- Λοχαγός
Η προκήρυξη το γράφει όντως. Αλλά ο φίλος λέει ότι το ανακοίνωσε η διεύθυνση ΥΠ... Ότι συγκεκριμένα και οι 10 θα πάνε Έβρο νησιά.Liontarina έγραψε:Η προκήρυξη το λέει... Δεν ισχύει μόνο για κάποιες Λίγες ειδικότητες
Θέλω να δω που ακριβώς το ανακοίνωσε γιατί φάνηκε παράξενο να κάνει ανακοίνωση μόνο για συγκεκριμένη ειδικότητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 25, 2021 1:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
460. Λιγα ειναι για τεχνικος γραφεας. Αλλα δεν εχει οβα. Ενω οβα αποθηκαριους εχει αρκετους στον εβρο.
- greenalexyo
- Λοχαγός
Εγώ δεν θυμάμαι να ζήτησε ποτέ ΟΒΑ για σώμα υλικού πολέμου ...xAnimus έγραψε:460. Λιγα ειναι για τεχνικος γραφεας. Αλλα δεν εχει οβα. Ενω οβα αποθηκαριους εχει αρκετους στον εβρο.
Μάλλον μας δουλεύεις φίλος ...
Περιμένω να μας δείξεις την ανακοίνωση της ΔΥΠ και να μας πεις πότε ζήτησε ΟΒΑ αποθηκαριους και γενικά ΟΒΑ στο ΥΠ.
xAnimus έγραψε:Ολοι αυτο θελουν. Και οποιος το αρνειται, λεει @@ριες για να το παιξει μαγκας.
άμα πάτε σε νησί ή Έβρο να φύγετε για να πανε επιλαχοντες
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
greenalexyo έγραψε:Εγώ δεν θυμάμαι να ζήτησε ποτέ ΟΒΑ για σώμα υλικού πολέμου ...xAnimus έγραψε:460. Λιγα ειναι για τεχνικος γραφεας. Αλλα δεν εχει οβα. Ενω οβα αποθηκαριους εχει αρκετους στον εβρο.
Μάλλον μας δουλεύεις φίλος ...
Περιμένω να μας δείξεις την ανακοίνωση της ΔΥΠ και να μας πεις πότε ζήτησε ΟΒΑ αποθηκαριους και γενικά ΟΒΑ στο ΥΠ.
εχει ζητησει και το 2017 και το 2020
και τεχνικος γραφεας υπαρχει στους ΟΒΑ
- greenalexyo
- Λοχαγός
Περιμένουμε φίλε τρολ με αγωνία να μας δείξεις αυτά που λεςxAnimus έγραψε: (you)
Ελα μην σπαζεσαι απο τωρα.
- greenalexyo
- Λοχαγός
Ακόμα;xAnimus έγραψε:Ελα μην σπαζεσαι απο τωρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες