Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Pezonautis194 »

Εμένα μάγκες μου πρόσθεσαν 200 μόρια και είμαι επιλαχων στη θέση 7 και το θέμα είναι ότι ήθελα να κοπω για να μην έχω το διλλημα αν θα πάω γιατί περιμένω για αστυνομια
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από Var »

Εγω ευτυχως διαλεξα και τελειωνω σχολη πληροφορικης και απο δουλειες αλλο τιποτα αλλα γουσταρα στρατο ρε φιλε γουσταρα και το αγαπουσα απο παιδι και ξενερωσα αλλα δεν πειραζει υγεια να εχουμε παμε του χρονου και οτι γινει στα @@ μας ολα η ζωη προχωράει
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Pezonautis194 έγραψε:Εμένα μάγκες μου πρόσθεσαν 200 μόρια και είμαι επιλαχων στη θέση 7 και το θέμα είναι ότι ήθελα να κοπω για να μην έχω το διλλημα αν θα πάω γιατί περιμένω για αστυνομια

Τι χαρτια δηλωσες;

Άβαταρ μέλους
espapadaki
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από espapadaki »

Pezonautis194 εισαι ο καλύτερος και πολυ τυχερος χωρίς ειρωνεία. Καλη σταδιοδρομία οτι και αν διαλέξεις
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Εγω πιστευω οτι οι περισσοτερες θεσεις καλυφθηκαν απο οβα. Οπως και εγω αν εμπαινα οβα τον δεκεμβριο θα ειχα τωρα εξτρα 200 μορια και θα ημουν απο τους πρωτους αλλα δεν το ξερα.
Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Var έγραψε:
Pezonautis194 έγραψε:Εμένα μάγκες μου πρόσθεσαν 200 μόρια και είμαι επιλαχων στη θέση 7 και το θέμα είναι ότι ήθελα να κοπω για να μην έχω το διλλημα αν θα πάω γιατί περιμένω για αστυνομια

Τι χαρτια δηλωσες;

Παιδιά δεν το λέω για να τρολαρω η να ειρωνευτω σοβαρά μιλάω 13,7 απολυτήριο δίπλωμα φορτηγό γ1 αγγλικά τριτεκνος και εδ τυφεκιοφορς στο στρατό και δηλωσα για ελεύθερος σκοπευτής

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Αν μπηκαν οι ΟΒΑ ολοι τωρα παντως του χρονου δεν θα εχει πολλους τουλαχιστον θα εχουμε αν βγει ξανα περισσοτερες ελπιδες
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 60
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Για να ενημερωθείτε που θα παρουσιασθείτε για την έναρξη διεξαγωγής της διαδικασίας των ψυχοτεχνικών - ιατρικών - αθλητικών εξετάσεων, επισκεφθείτε τον αντίστοιχο προαναφερόμενο ιστότοπο. Η διαδικασία για κάθε υποψήφιο θα διαρκέσει τέσσερις (4) συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες. Με την ολοκλήρωση της κάθε επιμέρους εξέτασης - δοκιμασίας θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για όσους συνεχίζουν ή όχι τη διαδικασία. Άρα όλα μαζί θα γίνουν μέσα σε 4 εργάσιμες μέρες για τον καθένα. Άρα τα οράματα θα τελειώσουν πολύ πιο γρήγορα
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Κατι θα σε μετρησαν δεν μπορει απλα να πεταξαν 200 μορια εξτρα παντως μπραβο φιλε πανε κανε την προσπαθεια σου και καλη τυχη
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Κατά την προσέλευση σας στις επιτροπές υποχρεούστε να φέρετε απαραίτητα μαζί σας, τα παρακάτω:

Δελτίο αστυνομικής ή στρατιωτικής ταυτότητας ή διαβατήριο.
Το Αντίγραφο της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης συμμετοχής σας στον διαγωνισμό πρόσληψης ΕΠ. ΟΠ.
Αρνητικό τεστ COVID-19 (PCR ή Radip test ή self test), το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την πρώτη ημέρα παρουσίασης σας, μάσκα, αντισηπτικό, γάντια.
Το Δελτίο Υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου ΕΠ. ΟΠ που θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων του Πίνακα «Α» αυτού (Υπόδειγμα «7» της Προσθήκης «7» του Παραρτήματος «Β» των Προκηρύξεων).
Γραφική Ύλη (2 μπλε στυλό, μολύβι, γόμα, ξύστρα)
Αθλητική περιβολή - περιβολή κολύμβησης (μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά κολύμβησης, πετσέτα, σαγιονάρες) Η διαδικασία για κάθε υποψήφιο θα διαρκέσει τέσσερις (4) συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες.

Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Var έγραψε:Κατι θα σε μετρησαν δεν μπορει απλα να πεταξαν 200 μορια εξτρα παντως μπραβο φιλε πανε κανε την προσπαθεια σου και καλη τυχη
το θέμα είναι ότι ήθελα να κοπω για να μην έχω το διλλημα γιατί θέλω αστυνομία
Iaobella
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Iaobella »

Μια ερώτηση. Ειδικότητα με 24 θέσεις και μου βγάζει σειρά κατάταξης 16/46 άρα είμαι επιλαχών. Με κάλεσαν για εξετάσεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 05, 2021 12:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Iaobella
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

24 θέσεις ειδικότητας μου γράφει σειρά κατάταξης 16/46 Αρα είμαι επιλαχών. Με κάλεσαν για εξετάσεις
Iaobella
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

24 θεσεις ειδικότητας μου γράφει σειρά κατάταξης 16 στους 46 άρα είμαι επιλαχών; Με κάλεσαν για εξετάσεις.
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Πεζοναυτης αντικειμενικα δηλωσες ελευθερος σκοπευτης λογικα σε εκεινη την ειδικοτητα οσοι πανε θα το εχουν φουλ με τα αθληματα αρα ισως δεν κοπει και κανεις αλλα ποτε δεν ξερεις ισως να μπεις κιολας. Το θεμα ειναι τι γουσταρεις εσυ αν θες αστυνομια φιλε τοτε ειναι ξεκαθαρο δεν πας καν
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης