Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Mortar »

Αλανια γνωρίζετε ότι δε λέω παπατζιλικια. Ο γυμναστής που κάνω έχει μια γνωστή στην επιτροπή αθλημάτων και τπυ είπε ότι οι πίνακες μετά μόρια θα αναρτηθούν τη Παρασκευή 4 Ιουνίου. Το λέω με κάθε επιφύλαξη και είναι λόγια που μεταφέρει τρίτος. Το παραθέτω ως απλή πληροφορία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ελα ρε Μορταρ αλαναρε, φτιαξε μας ! Εικόνα
Aston Martin
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Aston Martin »

Η δικιά μου πληροφόρηση για αποτελέσματα Είναι για μέσα προς τέλος Ιουνίου στην καλύτερη περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

Mortar έγραψε:Αλανια γνωρίζετε ότι δε λέω παπατζιλικια. Ο γυμναστής που κάνω έχει μια γνωστή στην επιτροπή αθλημάτων και τπυ είπε ότι οι πίνακες μετά μόρια θα αναρτηθούν τη Παρασκευή 4 Ιουνίου. Το λέω με κάθε επιφύλαξη και είναι λόγια που μεταφέρει τρίτος. Το παραθέτω ως απλή πληροφορία

Καθόλου απίθανο αν σκεφτείς ότι βάση των υπολογισμών μου τελικά βγήκαν μια βδομάδα νωρίτερα

Flawless
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Flawless »

Mortar έγραψε:Αλανια γνωρίζετε ότι δε λέω παπατζιλικια. Ο γυμναστής που κάνω έχει μια γνωστή στην επιτροπή αθλημάτων και τπυ είπε ότι οι πίνακες μετά μόρια θα αναρτηθούν τη Παρασκευή 4 Ιουνίου. Το λέω με κάθε επιφύλαξη και είναι λόγια που μεταφέρει τρίτος. Το παραθέτω ως απλή πληροφορία
Μακάρι φίλε γιατί σε μια βδομάδα φεύγω για σεζόν. Προλαβαίνω να το ακυρώσω για περισσότερη προετοιμασία

Lokatzhs_svea364
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Lokatzhs_svea364 »

Εικόνα
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GiannisAmp »

Μάγκες εγώ ακατάλληλος βγήκα πάντως, λόγω σωματικής ικανότητας. Κανένα πρόβλημα στον στρατό, ούτε μάτια ούτε αυτιά ούτε τίποτα. Μόνο ο ΔΜΣ δεν ήταν καλός και με έβγαλαν Ι2, ήμουν 98 κιλά στα 1.72, βέβαια παντού άλλου με μέτρησαν 1.76 και αυτή τη στιγμή 2 χρόνια αργότερα είμαι 1.79 στα 82 κιλά. Όπως και να έχει, ήμουν Ι2 τώρα σίγουρα Ι1, παντού έλεγε τουλάχιστον ικανός μέχρι και Ι2, η ειδικότητα που διάλεξα δεν ζητούσε σοβαρά προσόντα, απλά πράγματα, ναρκαλιευτης-σκαπανεας, παρόλαυτα κόπηκα λόγω της σωματικής μου ικανότητας. Της τότε σωματικής ικανότητας για να είμαι πιο σωστός. Δε ξέρω, δε περίμενα κάτι διαφορετικό αλλά όχι και για την ικανότητα κόψιμο...

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Έχετε καμία πληροφορία πότε θα γνωρίσουμε;
Άβαταρ μέλους
Thomasmp94!
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Thomasmp94! »

Ανονυμους είσαι καθυστερημένος απλα 🤣 δεν το κρατούσε κανένας κρυφό. Απλα οι βουλευτές το μαθαίνουν νωρίτερα απο μας! Τι δεν καταλαβαίνεις; Τέλος πάντων δεν ξανα ασχολούμαι μαζι σ ! Καλη συνέχεια σε όλους! Και καλα αποτελέσματα!
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Leop »

EΧει κάνεις ιδέα πόσες αιτήσεις βγήκαν άκυρες στον σξ?
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

GiannisAmp έγραψε:Μάγκες εγώ ακατάλληλος βγήκα πάντως, λόγω σωματικής ικανότητας. Κανένα πρόβλημα στον στρατό, ούτε μάτια ούτε αυτιά ούτε τίποτα. Μόνο ο ΔΜΣ δεν ήταν καλός και με έβγαλαν Ι2, ήμουν 98 κιλά στα 1.72, βέβαια παντού άλλου με μέτρησαν 1.76 και αυτή τη στιγμή 2 χρόνια αργότερα είμαι 1.79 στα 82 κιλά.Όπως και να έχει, ήμουν Ι2 τώρα σίγουρα Ι1, παντού έλεγε τουλάχιστον ικανός μέχρι και Ι2, η ειδικότητα που διάλεξα δεν ζητούσε σοβαρά προσόντα, απλά πράγματα, ναρκαλιευτης-σκαπανεας, παρόλαυτα κόπηκα λόγω της σωματικής μου ικανότητας. Της τότε σωματικής ικανότητας για να είμαι πιο σωστός. Δε ξέρω, δε περίμενα κάτι διαφορετικό αλλά όχι και για την ικανότητα κόψιμο...

Η ειδικότητα είναι Σκαπανέας - Ναρκαλιευτής (Ι1) άρα βασική προϋπόθεση για να την δηλώσεις είναι να είσαι Ι1, ο βαθμός δυσκολίας μιας ειδικότητας δεν χαρακτηρίζεται απο τα απαιτούμενα τα προσόντα ο σκαπανέας ναρκαλιευτής είναι μια ειδικότητα με απολυτήριο λυκείου Σαφέστατα πιο δύσκολή από την ειδικότητα του οικονομικού που απαιτεί πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ

Odym
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Odym »

Το πτυχίο ξένων γλωσσών αν δεν το πιάσουν ως σωστό λόγο μη μετάφρασης στην ειδικότητα ειδικών αποστολών που είπε ένα παιδί πιο πάνω δεν θα πάρεις τα μόρια. Δεν ήταν λόγος ακαταλληλότητας εξαρχής. Καλή επιτυχία και στη συνέχεια
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Tanto έγραψε:Έκανα κοινή αίτηση ΠΑ και ΣΞ. Για ΣΞ δήλωσα ειδικότητα Ειδικών Αποστολών και για διάφορους δικούς μου λόγους ανέβασα αποδεικτικό ξένης γλώσσας χωρίς να είναι μεταφρασμένο και επικυροποιημένο. Με έβγαλε κατάλληλο. Δεν ξέρω μήπως διαστάυρωσαν τις αιτήσεις και είδαν ότι για την ΠΑ είχα ανεβάσει το σωστό έγγραφο. Περίεργο πάντως.

όχι πολύ απλά στην ειδικότητα αυτή το πτυχίο Αγγλικών δεν είναι προαπαιτούμενο αλλά εχτρα προσόν συνεπώς σου μέτρησαν την αίτηση αλλά δεν θα σου μετρήσουν τα μόρια του πτυχίου αγγλικών

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Ξανά ρωτάω πότε θα βγούνε η επιτυχόντες και οι επιλαχόντες;
md_dm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από md_dm »

Ποιος μπορει να στο απαντησει αυτο ας πουμε; Οποιος κι αν απαντησει, θα 'ναι απλα μια προσωπικη του εικασια και τιποτα το σιγουρο!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες