Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

Navy έγραψε:
re pate kala re έγραψε:
sunset21 έγραψε:Συγνώμη άμα κάνω λάθος αλλά πιστεύω πως επιτυχών και επιλαχών βγαίνει στο τέλος μετά τις πκε. Όπου ανάλογα με τα μόρια που έχει κάποιος είτε μπαίνει μέσα απευθείας είτε είναι επιλαχών όπως γίνονται και μετά τις πκε των πανελληνιων. Θα έχει αποτύχει εφόσον δεν πέρασε υγειονομικά ή αθλητικές δοκιμασίες. Δεν στέκει να βγουν τώρα επιλαχών και επιτυχών γιατί αυτοί μπορεί καν να μην μπορούν να περάσουν ολοι τα αθλήματα. Τι θα γίνει τότε; Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος και μην αρχίσετε το κράξιμο. Μια γνώμη λεω

Αρχικά θα βγει κατάσταση δεκτών και απορρίπτεων στην συνέχεια τα 3000 άτομα για πκε και στο τέλος θα βγει αναμορφωμένη τελική λίστα

Ρε πατε καλα ρε. Είχες αναφέρει αν θυμάμαι καλά, φίλε μου, Για τους ΟΒΑ αναφορικά με τις ΠΚΕ ότι ενδεχομένως να μην περασουν. Φημολογείται κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ και καλη επιτυχία🏆💪

Πότε δεν είχα πει κάτι τέτοιο κανονικά περνάνε οι ΟΒΑ ΠΚΕ δεν αποτελούν ξεχωριστεί κατηγόρια πέρα από το ηλικιακό όριο και οι ΟΒΑ ειδικών επίσης

Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από DrTEO »

geopap97 έγραψε:Άντε ρε #@^&@! Το να τα βγάλουν. Αν είναι δυνατόν. Μας έχουν φάει την ψυχή
Φιλαράκι δεν θα δεις και κάτι το τρελό απλά αν σου έχουν δεχθεί την αίτηση το επόμενο στάδιο είναι το πιο κρίσιμο

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Κα για το οποίο επόμενο στάδιο δεν έχουμε εννοείται ιδέα πότε θα βγουν. Μακάρι να συμπεριλαμβανουν και κάτι παραπάνω τα αποτελέσματα πέρα από το κατάλληλος ή ακατάλληλος
Άβαταρ μέλους
chrissam
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από chrissam »

Παίδες εμένα μου είπαν σήμερα ότι μετά την πρώτη φάση, τους κατάλληλους και τους ακατάλληλους δηλαδή που θα ανακοινωθούν πιθανόν και σήμερα, θα ακολουθήσει έλεγχος των κλινικό-εργαστηριακών εξετάσεων όπου πάλι θα κοπούν άτομα. Μετά ακολουθεί και η ψυχοτεχνική εξέταση στην οποία και πάλι θα κοπούν υποψήφιοι, και στο τέλος μένουν τα αθλήματα στα οποία θα συμμετέχουν μόνο όσοι προηγούνται στα μόρια σε κάθε ειδικότητα.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από XristosMP »

Το Lexotanil Και το Xanax Είναι δύο αγχολυτικά (ηρεμιστικά) και χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του άγχους. Η βρωμαζεπάμη Είναι η δραστική ουσία του Lexotanil. Το Xanax είναι το εμπιρικό της δραστικής ουσίας αλπραζολάμη . Και τα δύο φάρμακα ανήκουν στην κατηγορία των βενζοδιαζεπινών, έχουν παρόμοιο μηχανισμό δράσης, όμως έχουν διαφορές στη χημική δομή τους που επηρεάζουν την δράση τους στο ανθρώπινο σώμα.
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Χαχαχαχχα έχω κλάψει Χρήστο. Στο τέλος να πέσουμε σε αυτά μας βλέπω
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Προσωπικη εκτιμηση παντα :

Πιστευω πως αν σημερα ή αυριο βγαλουν τα αποτελεσματα με το ποιος ειναι καταλληλος ή μη, τοτε σιγουρα στα κοντινα θα βγαλουν και τα μορια των παιδιων που περνανε ή οχι.

Δεν νομιζω να βγαλουν πινακες με καταλληλους ή μη και μετα απο 2-3 βδομαδες να βγουν τα μορια, μου μοιαζει απιθανο αλλα οπως ειπα, προσωπικη εκτιμηση ειναι αυτη.
Flawless
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Flawless »

Μου φαίνεται ότι περιμένουμε ενάμιση μήνα για να μάθουμε αν είναι σωστά τα δικαιολογητικά που στείλαμεΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από Var »

Ας βγαλουν πρωτα αυτα αφου τα εχουν ετοιμα τι περιμενουν δεν μπορω να καταλαβω... Εγω πιστευω μορια θα βγαλουν 20 ιουνιου και αθληματα θα δωσουμε αρχες ιουλιου προσωπικη εκτιμηση και καταταξη Οκτωμβριο ποιος ξερει
Άβαταρ μέλους
chrissam
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από chrissam »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Προσωπικη εκτιμηση παντα :

Πιστευω πως αν σημερα ή αυριο βγαλουν τα αποτελεσματα με το ποιος ειναι καταλληλος ή μη, τοτε σιγουρα στα κοντινα θα βγαλουν και τα μορια των παιδιων που περνανε ή οχι.

Δεν νομιζω να βγαλουν πινακες με καταλληλους ή μη και μετα απο 2-3 βδομαδες να βγουν τα μορια, μου μοιαζει απιθανο αλλα οπως ειπα, προσωπικη εκτιμηση ειναι αυτη.

Κ ι εγώ έτσι νόμιζα αλλά μου είπαν ότι πρώτα θα γίνει έλεγχος των κλινικο-εργαστηριακών εξετάσεων και η ψυχοτεχνική εξέταση και στο τέλος όσοι μείνουν και προηγούνται στα μόρια, σε κάθε ειδικότητα ανάλογα με τον αριθμό που ζητάνε, αυτοί θα δώσουν τα αθλήματα για να βγούνε τελικά οι επιτυχόντες.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Var έγραψε:Ας βγαλουν πρωτα αυτα αφου τα εχουν ετοιμα τι περιμενουν δεν μπορω να καταλαβω... Εγω πιστευω μορια θα βγαλουν 20 ιουνιου και αθληματα θα δωσουμε αρχες ιουλιου προσωπικη εκτιμηση και καταταξη Οκτωμβριο ποιος ξερει

κατάταξη τέλη Οκτώβρη μέσα Νοέμβρη και αυτό που λέω το στηρίζω στο γεγονός ότι η προκήρυξη μέσα λέει καθαρά ότι θα καλέσουν 3πλάσιο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αριθμό υποψηφίων

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Ιουν 01, 2021 11:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από MAYROS.ODERPAS »

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Navy »

re pate kala re έγραψε:

Πότε δεν είχα πει κάτι τέτοιο κανονικά περνάνε οι ΟΒΑ ΠΚΕ δεν αποτελούν ξεχωριστεί κατηγόρια πέρα από το ηλικιακό όριο και οι ΟΒΑ ειδικών επίσης

Συγγνώμη, φίλε μου. Δεν κατάλαβα τότε, εγώ καλά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Ιουν 01, 2021 8:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

chrissam έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Προσωπικη εκτιμηση παντα :

Κ ι εγώ έτσι νόμιζα αλλά μου είπαν ότι πρώτα θα γίνει έλεγχος των κλινικο-εργαστηριακών εξετάσεων και η ψυχοτεχνική εξέταση και στο τέλος όσοι μείνουν και προηγούνται στα μόρια, σε κάθε ειδικότητα ανάλογα με τον αριθμό που ζητάνε, αυτοί θα δώσουν τα αθλήματα για να βγούνε τελικά οι επιτυχόντες.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή

ΒΗΜΑ 1ο Αιτήσεις μέχρι 22/4

ΒΗΜΑ 2ο Δημοσίευση Πινάκων Δεκτών - Απορριπτέων

ΒΗΜΑ 3ο Δημοσίευση Πινάκων Επιτυχόντων - Επιλαχόντων

ΒΗΜΑ 4ο Δημοσίευση Προγράμματος ΠΚΕ

ΒΗΜΑ 5ο Δημοσίευση Πινάκων κατανομής υποψηφίων σε ομάδες, μέρος και Κλήση σε ΠΚΕ

ΒΗΜΑ 6ο Ψυχοτεχνικές Δοκιμασίες 2 μέρες περίπου

ΒΗΜΑ 7ο Δημοσίευση Πινάκων Επιτυχόντων - Αποτυχόντων Ψυχοτεχνικής Δοκιμασίας

ΒΗΜΑ 8ο Υγειονομικά 2 μέρες περίπου

ΒΗΜΑ 9ο Δημοσίευση Πινάκων Επιτυχόντων - Αποτυχόντων Υγειονομικών

ΒΗΜΑ 10ο Αθλητικές Δοκιμασίες

ΒΗΜΑ 11ο Δημοσίευση Πινάκων Επιτυχόντων - Αποτυχόντων Αθλητικής Δοκιμασίας

ΒΗΜΑ 12ο Δημοσίευση Αναμορφωμένων Πινάκων Επιτυχόντων - Επιλαχόντων

ΒΗΜΑ 13ο Κλήση Επιτυχόντων προς Κατάταξη και Δημοσίευση ΦΕΚ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Ιουν 01, 2021 11:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από Var »

Πιο καλά από ότι το είπε ο ρε πάτε καλά πιστεύω ούτε στην προκήρυξη το έλεγε παιδιά έτσι ακριβώς θα είναι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες