Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους. Εύχομαι σήμερα το άγχος μας και η αγωνία μας να φτάσει στο τέλος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας πληροφορούν τόσο καιρό για οτιδήποτε μαθαίνουν. Ελπίζω να πετύχει ο καθένας μας τον στόχο του!
Ανοίξτε τα πράγματα ρε τς λίστες να δούμε αν περάσαμε θα πάθουμε κανένα εγκεφαλικό
Καλημερα μαγκες. Ηρεμια, ετσι κι αλλιως λενε οτι θα δουμε αν στειλαμε σωστα τα χαρτια μας σε πρωτη φαση.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Στο ναυτικό ενώ έβγαζε. Πορεια αιτησης. Επιτυχής τώρα δεν αναγράφεται κανέναν σχόλιο.
Στο ναυτικό ενώ έβγαζε. Πορεια αιτησης. Επιτυχής τώρα δεν αναγράφεται κανέναν σχόλιο.
Το ιδιο και σε μενα αδερφε. Μολις το ειδα ενω πριν τα εγραφε.XristosMP έγραψε:Καλημερα μαγκες. Ηρεμια, ετσι κι αλλιως λενε οτι θα δουμε αν στειλαμε σωστα τα χαρτια μας σε πρωτη φαση.
Μαλλον σε λιγη ωρα θα ειναι ολα ετοιμα!
Έτσι ακριβώς. Μακάρι να μας έχουν παρει, τσακάλι μου!Navy έγραψε:Το ιδιο και σε μενα αδερφε. Μολις το ειδα ενω πριν τα εγραφε.XristosMP έγραψε:Καλημερα μαγκες. Ηρεμια, ετσι κι αλλιως λενε οτι θα δουμε αν στειλαμε σωστα τα χαρτια μας σε πρωτη φαση.
Μαλλον σε λιγη ωρα θα ειναι ολα ετοιμα!
Έρχεται κοντοζυγονει η ώρα
Τουλαχιστον ας βγει η πρωτη φαση αν εγκριθηκαν τα χαρτια μας εχει φαει η αγωνια μωρεε αντεεεε
Υπομονή. Και γωω έχω φρικαρειιιιιι
Έχουμε τίποτα;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Μέχρι της 14:30 εχουνε χρονο ακομα που δουλεύουν αυτοί...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 9
Πάω για τριπλεξ αν συνεχίσει έτσι η φάση 😂 ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΡΕ
Πως γινεται καθε 5 λεπτα να κανουμε ανανεωση εμεις και τιποτα και οι αλλοι χθες στην τυχη το πετυχαν. Μαγκες αν δεν βγουν εως της 4-5 μετα παει για αυριο
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 9
Παιδιά εγώ τώρα πήρα γραμμή ότι παίζει και σήμερα που λέτε... Είμαι δπυλεια τώρα και πρέπει να έχω σκάσει ένα 5αρι χλμ ήδη στο πέρα δώθε
Μην το λες συνήθως και στα οβά τα αποτελέσματα βγήκαν γύρω στς 5
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης