Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Θα δούμε παιδιά καλά αποτελέσματα εύχομαι ότι κι αν είναι βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να βγουν και τέλος βδομάδας αλλά θα φανει
Μακάρι να αργήσουν τα αποτελέσματα και να βγουν όσο πιο αργά γίνεται μακάρι και Σεπτέμβριο
Για να άργησαν τόσο λογικά έχουν βγάλει επιτυχόντες επιλαχόντες πάντα έτσι γίνονται στς προκήρυξη
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Σιγά μην περιμένουμε και μέχρι τα Χριστούγεννα. Ήδη έχουν καθυστερήσει υπερβολικά οι ***** του υπουργείου
Ποιος αλλος καθεται στο σαιτ του Στρατου ξηρας εποπ και κανει ανανεωση καθε 5 λεπτα μπας και δει τιποτα?
Ρε φίλε εγώ να φανταστείς είμαι δούλεια και είμαι μέσα συνέχεια
Εγώ να ξέρεις μέσα είμαι και κάνω ανανέωση ειλικρινά κάθε 3 λεπτά 😂
ΕΛΔΥΚ ακριβως το ιδιο και εγω αλλα ειμαι τηλεργασια πληροφορικη δεν μπορω καν να συγκεντρωθω στα ζητουμενα της ημερας απλα σκεφτομαι τα αποτελεσματα
Τι τηλεργασια ρε εδώ εγώ στο βενζινάδικο τα έχω μπερδέψει όλα τούς έχω κάνει χαλιά στο πετρέλαιο όλους 😂😂
Καλημερα μαγκες. Ηρεμια, ετσι κι αλλιως λενε οτι θα δουμε αν στειλαμε σωστα τα χαρτια μας σε πρωτη φαση.
Εγω φιλε ειμαι στα τυχερα ειμαι πληροφορικη και η δουλεια μπορει να γινει ανετα τηλεργασια οποτε αραζω σπιτι και φτιαχνω ιστοσελιδες που ζητανε ανετα
-
- Λοχαγός
Αυτό δεν το ξέρουμε σίγουρα. Κάποιοι που μίλησαν με το ΓΕΣ τους είπαν ότι θα βγουν πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων
Το ευχομαι αδερφε αν και δεν νομιζω.geopap97 έγραψε:Αυτό δεν το ξέρουμε σίγουρα. Κάποιοι που μίλησαν με το ΓΕΣ τους είπαν ότι θα βγουν πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων
-
- Λοχαγός
Επειδή συνήθως σε αποτελέσματα προκηρύξεων του δημοσίου βγαίνουν μια και καλή πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων. Τι να πω παλι. Θα δούμε σε λίγη ώρα με το καλό
Στη. Δουλειά δουλεύω μέχρι και με τα πόδια αρκεί στο ένα χέρι να έχω το κινητό για να βλέπω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης