Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Δεν ξερω γιατι το κανουν ετσι σε αλλους να μπαινει και σε αλλους να βγαζει το κλασικο μπλε οπως και μενα αλλα οντως καποιοι μπηκαν και τους εγραφε επιτυχων-αποτυχων
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Αυτό πώς το ξέρεις; Δεν είναι δυνατόν
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
anonymous19970 έγραψε:Δεν ξερω γιατι το κανουν ετσι σε αλλους να μπαινει και σε αλλους να βγαζει το κλασικο μπλε οπως και μενα αλλα οντως καποιοι μπηκαν και τους εγραφε επιτυχων-αποτυχων
Ναι και εγώ μπήκα αλλά έβαλα epopPasok@army.gr και μου έβγαλε είσαι αποτυχών έχουμε ΝΔ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Μάιος 31, 2021 3:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
re pate kala re έγραψε:anonymous19970 έγραψε:Δεν ξερω γιατι το κανουν ετσι σε αλλους να μπαινει και σε αλλους να βγαζει το κλασικο μπλε οπως και μενα αλλα οντως καποιοι μπηκαν και τους εγραφε επιτυχων-αποτυχων
Ναι και εγώ μπήκα αλλά έβαλα epopPasok@army.gr και μου έβγαλε είσαι αποτυχών έχουμε ΝΔ

- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Με πηρε τηλ φιλος μου να μου πει οτι βγηκαν και περασε μετα μπαινω σε μενα βλεπω οτι δεν βγηκαν και μετα στο site ειδα οτι και σε αλλα παιδια βγηκαν
Οποίου του το έβγαζε ας μας στείλει εδώ ένα στιγμιότυπο οθόνης να το δούμε και να πιστουμε αλλιώς κόψτε τα τρολλ δεν είναι καν αστείο
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Μάλλον και ο φίλος σου πλάκα σε έκανε
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 27
Μη δίνεις σημασία καταρχάς δεν θα εμφανίζει καν αυτό που λέει τι αποτυχων και επιτυχών. Το μόνο πράγμα που θα δείχνει είναι αν είναι έγκυρη η αίτηση σου η αν απορρίφθηκε και τον λόγο. Ο άλλος έφτασε στη δεύτερη φάση μόνος του και ξέρει και αν είναι επιτυχών χαχαχαVar έγραψε:Οποίου του το έβγαζε ας μας στείλει εδώ ένα στιγμιότυπο οθόνης να το δούμε και να πιστουμε αλλιώς κόψτε τα τρολλ δεν είναι καν αστείο
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Με σεβασμό στο πρόσωπο όλων σας ... Να σας ενημερώσω ότι είμαι ένας από αυτούς που μπήκε και είδε ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ Η ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ... Εμένα προσωπικά μου έβγαλε ακατάλληλος λόγο δειλωθεισας ειδικότητας κάτι που δεν υσχυει ... Όλα τα έγγραφα μου είναι ολοσωστα... Μην είστε απόλυτη όταν λέτε κάτι ... Κάποιους τους άφησε να μπουν και κάποιους όχι ... (Εμένα με άφησε ... Το έχω σκρεεν) αλλά τώρα δεν με αφήνει !
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Όποιος τρολαρει ότι βγήκαν είναι τουλάχιστον ελεεινός. Μπαίνω στο φόρουμ βλέπω βγήκαν και έτρεμαν τα χέρια μου μέχρι να πάω να δω ότι είναι μουφα. Μην κάνετε τέτοια είμαστε κια μερικοί που όντως μας νοιάζει αν θα μπούμε ή όχι και το θέλουμε πραγματικά να μπούμε! Κοφτε τις μπαρούφες
Επιτυχών αποτυχία θα λέει όπως όλες τς υπόλοιπες προκήρυξης
Κι όμως πρέπει να έπεσαν κάποια τηλέφωνα, γιατί κι εμένα φίλος μου ειδοποιήθηκε ανεπίσημα ότι έχει περάσει την πρώτη φάση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrissam την Δευ Μάιος 31, 2021 3:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Μην είστε χοντροκεφαλοι κάποιοι εδω μέσα... Το είδα με τα ίδια Μου τα μάτια... Κατάλληλος - ακατάλληλος θα λέει ! Μην βιάζεστε να αναιρείται αυτό που λέει την γνώμη του διότι από ότι βλέπω είστε φάουλ κάποιοι ... Φιλικά πάντα παιδιά ... Καταλαβαινω την αγωνία σας ... Μην βιάζεστε να λέτε διάφορα
- MAYROS.ODERPAS
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 65
re pate kala re έγραψε:anonymous19970 έγραψε:Δεν ξερω γιατι το κανουν ετσι σε αλλους να μπαινει και σε αλλους να βγαζει το κλασικο μπλε οπως και μενα αλλα οντως καποιοι μπηκαν και τους εγραφε επιτυχων-αποτυχων

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες