Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Αναφορικά με τον XristosMP, να αφαιρέσεις την χολή σου προτού μπεις, μπορεί να αποτελέσει παράγοντα απόκλισης 😘 (πατήστε πάνω δεξιά τις 3 κουκίδες στην ιστοσελίδα και κάπου λέει "για τον υπολογιστή", εκεί θα σας το εμφανίζει και από κινητό πέρα από pc)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 9
Παιδιά καλημέρα! Παω για δουλειά χαχα! Ελπίζω όλοι μας να μπούμε από το φόρουμ... Πέρασε καιρός εδώ μέσα! Υπηρξαν εντάσεις αλλά ήταν μαζί με ένα άγχος που είναι κατανοητό! Ας ελπίσουμε για το καλύτερο και μην ξεχνάμε πως και να μην μπούμε τίποτα δεν σταματάει εκεί! Εχω και άλλες αποτυχίες γενικά από προκηρύξεις αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή!
ΥΓ! Μισω την τωρινή μ δουλειά 😂
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Καλή επιτυχία να έχεις, αδερφέ μου
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
George εγω να δεις πόσο θελω να φύγω να πω ότι περασα και να φυγω νύχτα από εκει:p
George3243 έγραψε:Παιδιά καλημέρα! Παω για δουλειά χαχα! Ελπίζω όλοι μας να μπούμε από το φόρουμ... Πέρασε καιρός εδώ μέσα! Υπηρξαν εντάσεις αλλά ήταν μαζί με ένα άγχος που είναι κατανοητό! Ας ελπίσουμε για το καλύτερο και μην ξεχνάμε πως και να μην μπούμε τίποτα δεν σταματάει εκεί! Εχω και άλλες αποτυχίες γενικά από προκηρύξεις αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή!
Δεν έχεις ΙΔΕΑ πόσο σε νιωθω😂
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
alexmpss έγραψε:Ποσό καιρό θα είμαστε σε εκπαίδευση όταν μπούμε Κάνα. Χρόνο περίπου
Εννοώ πως θα είμαστε σαν φαντάροι με εξόδους και έτσι
Από 3 έως 6 μήνες εσώκλειστοι κέντρο ΒΣΕ και μετά ανάλογα το όπλο σώμα και την ειδικότητα θα πάμε για περίπου 9-10 μήνες σε κέντρο εκπαίδευσης ή σχολή εφαρμογής όπου μετα στην εκπαίδευση της ειδικότητας θα μπορούμε να μένουμε έξω
Φίλε σε νιώθω και εγώ σε μια τέτοια κατάσταση είμαι χώρια που αγαπάω τν στρατό όσο τίποτα άλλο
-
Μια μέρα έμεινε ακομα για να δουμε... Ασπρες τρίχες βγάλαμε για αυτή την προκυρηξη
- alexmpss
- Posts in topic: 38
Και όσο είμαστε εκπαιδευόμενοι θα παίρνουμε λεφτά κανονικά ;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Εννοειται. Απο την πρώτη μέρα που κατατασσεσαι πληρώνεσαι
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
alexmpss έγραψε:Και όσο είμαστε εκπαιδευόμενοι θα παίρνουμε λεφτά κανονικά ;
Μετα τον δεύτερο μήνα αν μπούμε πχ 10ο μήνα θα πληρωθούμε τον 12 αλλά θα πάρουμε 2 μισθούς + τον μισθό του μήνα μαζί Και μέχρι να τελειώσει η εκπαίδευση να να βγει η τοποθέτηση και να πάμε στις μονάδες θα έχουμε τρομερές κρατήσεις υπολογίζω κοντά στα 500 όσο είμαστε κέντρο στην βασική εκπαίδευση και μετά στην εκπαίδευση ειδικότητας γύρο στα 600-700 δεν είμαι % τις % σίγουρος για τα ποσά τώρα όσοι πάνε για ειδικότητα σε Λουτράκι ΣΜΧ, Χαλκίδα ΣΠΖ, Καλαμάτα ΠΖ, Πάτρα ΤΧ, θα έχετε θέμα με τα ενοίκια οπότε γνώμη μου μείνετε μέσα άμα μπορείτε κάντε αποταμίευση γιατί αμα αρχίσετε από την αρχή τα έξοδα βλέπω αρκετούς να βαράνε ντελιβερι στα νησιά τον πρώτο καιρό
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
Εγώ πρώτος είπα ότι θέλω να μένω μέσα αεροπορία γιοκ βέβαια δεν περνάω. Ξηρά ίσως έχει κάτι. Ναυτικό θα πληρώνω σπίτι και δεν θα το βλέπω και πότε οπότε ίσως να μην πάω κθλ ακόμα και αν περάσω εκεί.
-
Γιατι ρε παιχτουρα καλα ειναι και εκει από ότι λένε τουλάχιστον...
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Politis1994 έγραψε:Εγώ πρώτος είπα ότι θέλω να μένω μέσα αεροπορία γιοκ βέβαια δεν περνάω. Ξηρά ίσως έχει κάτι. Ναυτικό θα πληρώνω σπίτι και δεν θα το βλέπω και πότε οπότε ίσως να μην πάω κθλ ακόμα και αν περάσω εκεί.
Δεν κατάλαβες τι είπα πάμε πάλι, όταν λέμε μέσα εννοούμε μόνο στην εκπαίδευση για 10 μήνες όποιος κάνει όνειρα για μετά σπίτι ΣΕ ΣΟΑ-ΣΟΜΥ-ΣΟΕΠΟΠ καλύτερα να παίξει τζοκερ
ΕΠΟΠ αεροπορία πριν την 10 ετία δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σε σπίτι και στον στρατό πριν την 15ετία πλήν σοβαρόν περιπτώσεων πχ πολύτεκνος με παιδί με αναπηρία ανω του 65%
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Μάιος 26, 2021 1:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
LUNARET έγραψε:Γιατι ρε παιχτουρα καλα ειναι και εκει από ότι λένε τουλάχιστον...
ΤΑ ενοίκια σε αυτά τα μέρη είναι στον θεό και Καλαμάτα δεν υπάρχει σπίτι ούτε για πλάκα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης