Αν κάνεις το κόπο να πας πιο πάνω θα δείς ότι ούτε για εσένα έλεγα αλλως μιλούσε άσχημα για αυτόν πιο πάνωre pate kala re έγραψε:Stavran έγραψε:Lefteris 2αμαλ έγραψε:
Δεν καταλαβαινω Σταυρο, σε ποιον μιλησα εγω «καπως» ;
Μπορεις να μου βρεις το μηνυμα και να το ποσταρεις εδω ;
Ευχαριστω.
Λευτέρη δεν λέω για σένα φίλε για τα παιδιά πριν π κραζαν πάλι τον geo λέω απλά έκανα το δικό σ παράθεση για να συμπληρώσω πάνω σε αυτό π έλεγες
ΑΝ αναφέρεσαι σε εμένα μάλλον είσαι αλλού σε άλλο λήμμα εγώ ποτέ δεν έκραξα τον geo, εξέφρασα την άποψη μου η οποία έρχεται σε σύγκρουση με την δικιά του πολύ απλό
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Οποτε αναφερεσαι σε μενα?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Παιδιά μόλις μπήκα και μου ανοίγει η πλατφόρμα και λέει στάδια αίτησης Οριστική υποβολή
Υπό επεξεργασία
Απόφαση επιτροπής
Υπό επεξεργασία
Απόφαση επιτροπής
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
EΜενα τα κλασικα δειχνει τιποτα καινουργιο
Αναφέρομαι σε όποιον έχει την ικανότητα να γίνει μιζέρος και να κράξει συνυποψηφίους π το μόνο π θέλουν είναι να βοηθήσουν.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Α ρε «πεζοναύτη» αποκαλύφθηκες κι εσυ. Που το είδες αυτό που λες. Έχετε καταντήσει αηδία. Φτάνει.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
TΟτε πρεπει να διαχωρισεις τι ειναι μιζερια και τι ειναι ρεαλισμος και επισης δεν ξερεις σε ενα ανωνυμο φορουμ αν ο συνυποψηφιος σου θελει να σε βοηθησει ή να σε χαντακωσει για να σου παρει τη θεση
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Σε τι αποκαλυφθηκα φίλε μου; Μπήκα να δω μετά τη δουλειά και μου έβγαλε ότι έγραψα παραπάνω μήπως έχεις την εντύπωση ότι έχω όρεξη για δούλεμα γενικά; Δεν είμαι ούτε 20 χρόνων ούτε χρόνο και όρεξη έχω...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Παιδιά χωρίς παρεξήγηση μπαίνουμε εδω μεσα μηπως πει κάτι σημαντικό που είδε με την προκυρηξη... Δεν μπορούμε να βλέπουμε εσας με τις διάφορες που αναπτύξατε εδω μέσα... Ηρεμήστε εχουμε αγωνία όλοι το ξερω ειναι ευκαιρίας ζωης σε 15 μέρες μείναμε από ότι λένε social media
Τεκμήριωσε Μ πως θα σε χαντάκωσει λεγοντας σ κάτι τέτοιο.anonymous19970 έγραψε:TΟτε πρεπει να διαχωρισεις τι ειναι μιζερια και τι ειναι ρεαλισμος και επισης δεν ξερεις σε ενα ανωνυμο φορουμ αν ο συνυποψηφιος σου θελει να σε βοηθησει ή να σε χαντακωσει για να σου παρει τη θεση
Αυτό που έβγαλε στον πεζοναυτη μου το έβγαλε και εμένα την προηγούμενη εβδομάδα... Μάλλον κολλάει το σύστημα κάποιες φορές !
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Το πιο απλο φιλε να σου επηρεασει αρνητικα τη ψυχολογια και στην τελικη να μην πας στην πκε. Οταν μπηκα και διαβασα οτι σιγουρα σε 10 μερες δινουμε αθληματα ηρθε γραμμα απο γες κτλ αγχωθηκα απιστευτα γιατι θα επρεπε να κλεισω αεροπορικα-ξενοδοχειο να ενημερωσω στη δουλεια γιατι θα τους κρεμασω κτλ. Αλλα μετα που πηγα καποιες σελιδες πισω και ειδα οτι γενικα το παλικαρι γραφει ακυρα πραγματα ηρεμησαStavran έγραψε:Τεκμήριωσε Μ πως θα σε χαντάκωσει λεγοντας σ κάτι τέτοιο.anonymous19970 έγραψε:TΟτε πρεπει να διαχωρισεις τι ειναι μιζερια και τι ειναι ρεαλισμος και επισης δεν ξερεις σε ενα ανωνυμο φορουμ αν ο συνυποψηφιος σου θελει να σε βοηθησει ή να σε χαντακωσει για να σου παρει τη θεση
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
Παιδιά ας ηρεμήσουμε όλοι. Όμως ο παραπάνω εξηγεί το αυτονόητο. Το ότι θα δίναμε αθλήματα σε 10 μέρες... Ε ε έλεος εντάξει. Φόρουμ είναι όχι κωμωδία. Πρώτα πίνακες κλπ κλπ κλπ και... Κλπ...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Ρε μαγκες μην τρελενεστε... Καλύτερα απο το να αγχώνεστε και να ακούτε τον καθένα να μην μπαίνετε εδω μέσα. Καλη επιτυχία σε όλους εύχομαι... Αντε με το καλό!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Ας κρίνει το ΓΕΣ την κρίση σου για τα άκυρα που λέω. Λες και τα λέω από μόνος μου. Το φόρουμ είναι για να πληροφορεί ο καθένας με βάση ο, τι ξέρει, όχι για να κρίνει και να εικάζει πότε ίσως αν δεν ξέρει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης