Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
Ελεύθερου Σκοπευτή
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
στα αθλήματα θα δωσουν οι υποψήφιοι πχ τις ειδικότητας μαγειρας ολοι οσοι την δηλωσαν ή ανεξάρτητος ειδικότητας θα είναι; ΄πχ στο 100αρι θα δωσουν ολοι οσοι δηλωσαν τετοια ειδικοτητα ή οποιαδήποτε που εχει αλλοι
Καλησπέρα κύριοι με 750 μόρια για α/τ πεζικού πως το βλέπετε. Υπάρχει ανταγωνισμός μεγάλος καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες
Ελεύθερου Σκοπευτή
- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
E.D. έγραψε:Ελεύθερου Σκοπευτή
Εισαι αρκετά καλα με τα μορια σου αλλα υπαρχει ανταγωνισμος λογο ΟΒΑ στην ειδικοτητα το 17 νομιζω πηρε 10 ατομα που λογικα παιρνουν μορια ειδικότητας (ξεκινουν με 150+250 μορια δλδ)
Έγινε σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά !
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
1609 μέτρα είναι αγορίνα μου.4 γυρες το στάδιο δηλαδή. Προσωπικά μετά από 3 μήνες προετοιμασίας σήμερα το έβγαλα πιο κάτω από τον χρόνο που θέλει. Τα υπόλοιπα και γω τα έχω αλλά σκέψου ότι θα γίνουν όλα την ίδια μέρα. Θα μας κόψει αρκετα. Φυσικά το καλό είναι ότι είμαι Θεσσαλονίκη. Θα έχει πολύ λαό. Θα έχω χρόνο ξεκούρασης ανάμεσα στα αθλήματα. Αλλά όπως και να έχει θέλει καλή προετοιμασία. Όσοι λένε έλα μωρέ σιγά. Ας πάνε και ας κάνουν τα αθλήματα σε κύκλο και μετά ας με πουν πως τα πήγανΕΛΔΥΚ 16 έγραψε: Τα υπόλοιπα τα έχω προσωπικά τώρα χτίζω το μύλη 1658 μέτρα
Συμφωνώ είναι πολύ τα 1600 θα πάει το ξερατω στεφάνι
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
Buddha έγραψε:1609 μέτρα είναι αγορίνα μου.4 γυρες το στάδιο δηλαδή. Προσωπικά μετά από 3 μήνες προετοιμασίας σήμερα το έβγαλα πιο κάτω από τον χρόνο που θέλει. Τα υπόλοιπα και γω τα έχω αλλά σκέψου ότι θα γίνουν όλα την ίδια μέρα. Θα μας κόψει αρκετα. Φυσικά το καλό είναι ότι είμαι Θεσσαλονίκη. Θα έχει πολύ λαό. Θα έχω χρόνο ξεκούρασης ανάμεσα στα αθλήματα. Αλλά όπως και να έχει θέλει καλή προετοιμασία. Όσοι λένε έλα μωρέ σιγά. Ας πάνε και ας κάνουν τα αθλήματα σε κύκλο και μετά ας με πουν πως τα πήγανΕΛΔΥΚ 16 έγραψε: Τα υπόλοιπα τα έχω προσωπικά τώρα χτίζω το μύλη 1658 μέτρα
Αδερφέ όσο λαό και να έχει σε μία Μέρα δεν θα είστε πάνω από 50 άτομα, μιλι ταυτόχρονα μπορούν να τρέχουν μέσα στο γήπεδο 24 άτομα 4 γκρουπ των 6 ατόμων σε κάθε γωνία, συνήθως τα πρώτα αθλήματα είναι το 100αρι και το μήκος ώστε να αδειάσει το ταρταν από εκεί και πέρα μόλις ξεκινήσει το μίλι όσοι δεν τρέχουν θα κάνουν άλλοι σφαίρα άλλοι ύψος όλη η διαδικασία θα κρατήσει το πολύ 3-5 ώρες εκτός απροόπτου, όταν έδινα για ΣΣΕ όλη η διαδικασία κράτησε περίπου 3.5-4 ώρες ενώ από την ώρα που έτρεξα το 100αρι μέχρι να τελειώσω όλα τα αθλήματα μου πήρε περίπου 1,5 ώρα είχαμε 10 λεπτα για ζέσταμα μετα μπήκαμε 100αρι σε 2 λεπτα ξεκίνησε το μήκος από τρεις φόρες όλοι στα καπάκια όταν τελειώσαμε μας χωρίσανε σε γρουπ για το 1000αρι και όσο τρέχαμε 1000αρι άλλοι κάνανε ύψος άλλοι σφαίρα μόλις όσοι τελειώναμε πηγαίναμε στο κλειστό και περιμέναμε, Όσοι είχαμε κολύμπι πηγαίναμε να αλλάξουμε και αφού τελειώσαμε Και το κολύμπι μετα από κάτι πράγματα που μας είπαν όσοι θέλανε βεβαίωση για ΕΛΑΣ περιμένανε για το χαρτί, ενώ οι υπόλοιποι αφού είχαν περατώσει την Διαδικασία Μπορούσαν να φύγουν
Εγώ πάντως που έδωσα στην ΣΣΑΣ και στη ΣΜΥ κάναμε όλοι τα ίδια πχ ξεκινήσαμε 10 άτομα 1000αρι οι άλλοι περίμεναν και ούτω καθεξής Στην ΣΣΑΣ ήταν ελαστικοί και στην σμυ ένα παιδί το έβγαλε σε 5 λεπτά και τον άφησαν να δώσει για σώματα και στην ΣΣΑΣ τα ίδια
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
Var έγραψε:Εγώ πάντως που έδωσα στην ΣΣΑΣ και στη ΣΜΥ κάναμε όλοι τα ίδια πχ ξεκινήσαμε 10 άτομα 1000αρι οι άλλοι περίμεναν και ούτω καθεξής Στην ΣΣΑΣ ήταν ελαστικοί και στην σμυ ένα παιδί το έβγαλε σε 5 λεπτά και τον άφησαν να δώσει για σώματα και στην ΣΣΑΣ τα ίδια
ΣΣΕ το 13 και το 14 ήταν έτσι όπως έγραψα, καλύτερα να τα δώσεις όλα μαζί γτ είναι χειρότερο να ανεβάζεις πχ 170 παλμούς να πέφτεις στους 80 μετα ξανά 170 μετα πάλι να πέφτεις κτλ, Πάντος βάση λογικής πρωτα θα γίνουν τα αθληματα στο στάδιο μετα κάμψεις έλξεις κοιλιακούς και τέλος το κολύμπι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Απρ 25, 2021 4:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χειριστής οργάνων πυρός πόσα λέτε η βάση ;
Η σειρα των αθληματων λογικα ειναι αυτη που γραφει στον πινακα.Το λογικο δηλαδη θα ηταν να γινουν με αυτη τη σειρα.
Οπως σωστα ειπε το παλικαρι πανω, να παρακαλατε να μην δινουν τεραστια διαλειμματα μεταξυ των αγωνισματων γιατι η αποδοση πεφτει για πλακα.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Όπως τα λες. Η σειρά των αθλημάτων είναι αυτή που υπάρχει στη προκηρυξη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης