Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Απ οσο ξερω. Αν εχεις βυσμα που κανει δουλεια. Και μονο με απολυτιριο λυκειου να πας θα μπεις!(οχι οτι εχω εγω) αλλα το ξερω απο γνωστο. Αν ξερει κανεις κατι παραπανω ας το πει.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από D.Y.K »

giorgosne έγραψε: Αν θυμαμαι καλα ο πρωτος μπηκε με 726 μορια και εγω ειχα 962 φαντασου τωρα για τι κατασταση μιλαμε

Έπρεπε να το πάς δικαστικά! Θα είχες δικαιωθεί σίγουρα! Και κοροιδία μέσα στα μούτρα σου είναι αδιανόητο! Πάντως άν με τόσα μόρια που συγκεντρώνεις δεν περάσεις και φέτος εγώ θα αυτοκτονήσω με τον πιό περίεργο τρόπο ειλικρινά.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από illy »

Και εγω συμφωνω με αυτο που ειπε ο δυκ... Ξεροντας οτι εχεις μεινει απεξω με παραπανω μορια απο τον πρωτο επρεπε να το ειχες ψαξει μεσω της δικαστικης οδου... Και ειμαι σιγουρη πως θα ειχες δικαιωθει! Παντως αν συμβει κατι τετοιο κ φετος, ΚΑΝΕ ΤΟ!
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ε ναι δεν παίζει! Άκου 976 μόρια! Θα έμπαινες πρώτος και με διαφορά 200 και κάτι μορίων φίλε μου! Δηλαδή ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΛΑΡΑ! Είναι πάρα πολλά τα μοριά σου.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αυτες οι ηλιθιοτητες επικρατουν και ειναι τελειως εκνευριστικο! Γιατι ρε γμτ δηλαδη να μην ειναι σε καποια πραγματα αξιοκρατικοι κ μονο αν εχεις το βυσμα θα μπεις;
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μετά θέλουν και αμερικάνικο στρατό με όλα τα βόδια που μπαίνουν.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κατα τ'αλλα θελουν κ ατομα που να εχουν κ προυπηρεσια ή με πολλα προσοντα... Ε που ειναι, αφου δεν τους διοριζουν κ τους αφηνουν απεξω; Τι να πω... Το ολο συστημα βρωμαει απο παντου! Παντως σου το ξαναλεμε κ εγω και ο δυκ πως αν σου συμβει κατι τετοιο κ φετος, κυνηγησε το μεχρι τελους και σιγουρα θα δικαιωθεις!Εικόνα
Dum spiro spero
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ratatoulis »

giorgosne έγραψε: Αν θυμαμαι καλα ο πρωτος μπηκε με 726 μορια και εγω ειχα 962 φαντασου τωρα για τι κατασταση μιλαμε

αυτό είναι παραπληροφόρηση!

geo_gio
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από geo_gio »

kapoios έγραψε: Απ οσο ξερω. Αν εχεις βυσμα που κανει δουλεια. Και μονο με απολυτιριο λυκειου να πας θα μπεις!(οχι οτι εχω εγω) αλλα το ξερω απο γνωστο. Αν ξερει κανεις κατι παραπανω ας το πει.

Εδω κανεις Δεν εχει γνωμη; ; και κατι αλλο! Ρε παιδια δεν βαζουν βισμα μονο οι χοντροι. Ελεος!

χερω εναν που ουτε χοντος ηταν ουτε προβλημα υγειας ειχε ουτε τρελος (που λεει ο λογος) ηταν ουτε με τα αθληματα ειχε προβλημα. Τα περναγε ανετα. Καλο παιδι ηταν. Το βισμα το ειχε βαλει μονο και μονο επηδη ειχε λιγα μορια... (μονο απολυτιριο λυκειου)

geo_gio
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από geo_gio »

geo_gio έγραψε:
kapoios έγραψε: Απ οσο ξερω. Αν εχεις βυσμα που κανει δουλεια. Και μονο με απολυτιριο λυκειου να πας θα μπεις!(οχι οτι εχω εγω) αλλα το ξερω απο γνωστο. Αν ξερει κανεις κατι παραπανω ας το πει.

Εδω κανεις Δεν εχει γνωμη; ; και κατι αλλο! Ρε παιδια δεν βαζουν βισμα μονο οι χοντροι. Ελεος!

χερω εναν που ουτε χοντος ηταν ουτε προβλημα υγειας ειχε ουτε τρελος (που λεει ο λογος) ηταν ουτε με τα αθληματα ειχε προβλημα. Τα περναγε ανετα. Καλο παιδι ηταν. Το βισμα το ειχε βαλει μονο και μονο επηδη ειχε λιγα μορια... (μονο απολυτιριο λυκειου)

Επαναφερω τα θεμα επανω καθ οτι μερικοι 1 κανουν σε λαθος μερος τα post. Περι βυσματων. Και κατα 2 θελω και μια αποψη γι αυτο που λεω πιο πανω...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καιρός είναι να μπουν σε δουλειά και ''τα πράσινα παιδιά''... Τόσο καιρό έμπαιναν μόνο τα μπλε...
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από thrakiotis »

PANAGIOTIS έγραψε:... Τόσο καιρό έμπαιναν μόνο τα μπλε...
ξερεις πολυ καλα οτι δεν ειναι αληθεια αυτο...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

PANAGIOTIS έγραψε:Καιρός είναι να μπουν σε δουλειά και ''τα πράσινα παιδιά''... Τόσο καιρό έμπαιναν μόνο τα μπλε...
και εδω και 20 χρονια μονο πρασινα παιδια εμπαιναν κ απο το παραθυρο κιολας... Αυτο θα γινεται καθε φορα που θα βγαινει κυβερνηση ειτε το ενα κομμα ειτε το αλλο και ειναι λογικο να βολευει τους δικους του

Dum spiro spero
kastoras
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kastoras »

Ρε παιδια... Βρε illy μου. Βρε κουκλα μου. Ζουμε στην Ελλαδα καλη μου. Που ολα μα ολα. Ολα. Ολα ειναι στημενα! Οπου και να πας να πιασεις δουλεια αν δεν εχεις γνωστο δεν παιζει να σε παρουν! Οτι προκυρηξη και να βγει καλη μου θελει μεσον... Μιλαμε για το δημοσιο! Μια ζωη θα σε πληρωνουν ειναι δυνατον να βαλουν εσενα που δεν εχεις βυσμα; Θα βαλουν τον αλλον που ειναι φιλος βουλευτη! Η μοναδικη προκυρηξη που ειναι καθαρη και πηγαινει βαση μοριων και το ξερω πολυ καλα αυτο ειναι των ειδικων φρουρων! Εκει πραγματικα τους βγαζω το καπελο γιατι πανε με μορια. Αλλα δυστυχως δεν ειναι ολα τα σωματα τα ιδια!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δεν λεω το αντιθετο καστορα μου... Εννοειται αυτο! Απλα απο τοτε που εχω βγει στην αγορα εργασιας μου προκαλει αηδια το ολο συστημα που επικρατει στην Ελλαδα... Για το οτιδηποτε που κανεις πρεπει να φιλας κατουρημενες ποδιες. Πρεπει για καθετι που κανεις να υποχρεωνεσαι σε καποιον... Ενταξει ελεος πια! Αυτο ειπα καστορα, αν θελεουν αξιοκρατια ας το κανουν μεσο ασεπ, ή οπως γινεται με τους ειδικους φρουρους-που σιγουρα κ εκει ολο κ κανενα μεσον θα παιζει, δεν μπορει! Αλλα ισως να ειναι ελαχιστες οι εξαιρεσεις- το θεμα ειναι οτι το ολο συστημα δυστυχωε απαξιωνει παρα πολυ τις σπουδες που εχει κανει καποιος, σε ολα αυτα δεν παιζει ρολο αυτο ή η μορφωση σου... Ολα ειναι βυσμα, βυσμα, βυσμα... Και ειναι κριμα να μην αναγνωριζονται η αξια σου και οι κοποι σου... Δυστυχως ειναι κατι που δεν προκειται ποτε να αλλαξει κ οσο θα περνανε τα χρονια ολο κ θα χειροτερευει
Dum spiro spero
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες