Δοκιμασία κολύμβησης για ΕΠΟΠ (2021)
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας! Είμαι καινούριος σε αυτό το forum και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που αφορά τις αθλητικές δοκιμασίες στο στρατό ξηράς! Στην νέα προκήρυξη ΕΠ. ΟΠ 2021 λέει πως και στις ειδικές Δυνάμεις αλλά και στο Όπλων Σωμάτων έχει κολύμπι! Στις ειδικές δυνάμεις το καταλαβαίνω! Αλλά στο Όπλων Σωμάτων γιατί να έχει κολύμπι ως δοκιμασία επιλογής; Μου φάνηκε περίεργο και θα ήθελα να εξακριβώσω αν όντως το δίνουμε σαν άθλημα η απλώς είναι ένα λάθος της προκήρυξης 😅😅😅
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 2
Το δινουμε και να σ πω την αλήθεια. Ειναι το πιο ευκολο άθλημα. Το έβαλαν για τον ιδιο λογο που εβαλαν και τα αλλα για να κοπει κοσμακης... Και γυναίκες. Ακομα και στις στρατιωτικές σχολές διν9υξ 5 αθληματα.
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
ετσι και αλλιως σε νησι θα τους στειλουν να μην ξερουν και κολυμπι

50Μ σε 3' νομίζω είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει. Φυσικά και είναι δύσκολα τα αθλήματα για κάποιους και δεν το περιμένανε αυτό η αλήθεια είναι εάν είναι αυστηροί και δεν γίνει πάρτυ από τα πολυμπριζα στις αθλητικές δοκιμασίες θα κοπούν πολλοί και ιδίως γυναίκες οι οποίες 7/10 δεν πετάνε τη σφαίρα στο όριο! Επίσης τα αθλήματα είναι δίκαια και λίγα θα έλεγα εξ άλλου Επαγγελματίες οπλίτες ζητάει όχι λουλουδες. Αν ήθελε γραφιαδες και κοιλαραδες δεν θα χε αθλήματα θα μπαιναν όλοι ! Και το κολύμπι μπήκε επίσης για να αποκλείσει και κάποιους εσκεμμένα!
-
- Υποστράτηγος
Συμφωνω μαζι σας σε ολα. Ομως στην αεροπορία λουλουδες θα μπουν βισματα των βισματων που δεν θα εχουν παει καν στα αθλήματα το πιστεύω. Δεύτερον στην αεροπορία ο καθένας παει οπου θελει μεταθεση δίπλα στο σπιτάκι του για όσα χρονια θελει το παλούκι θα το φανε πι στρατεοι και οι ναυτεοι...
- Nasia99
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Politis1994 έγραψε:Συμφωνω μαζι σας σε ολα. Ομως στην αεροπορία λουλουδες θα μπουν βισματα των βισματων που δεν θα εχουν παει καν στα αθλήματα το πιστεύω. Δεύτερον στην αεροπορία ο καθένας παει οπου θελει μεταθεση δίπλα στο σπιτάκι του για όσα χρονια θελει το παλούκι θα το φανε πι στρατεοι και οι ναυτεοι...
Για να καταλάβω... Στην αεροπορία έχει τις λιγότερες μεταθέσεις; Η γενικά τις πιο εύκολες; Θέλω να μπω ΕΠΟΠ και το μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι πολύ είναι το θέμα με τις μεταθέσεις γιατί δε θέλω να φύγω από την Αθήνα, η έστω θα ήθελα να είμαι κοντά στην Αθήνα.
Καλησπερα! Να κανω μια ερωτηση μηπως ξερεις ποσο χρονο δινουν απο την ληξη των αιτησεων μεχρι τα αθληματα
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Nasia99 έγραψε:Politis1994 έγραψε:Συμφωνω μαζι σας σε ολα. Ομως στην αεροπορία λουλουδες θα μπουν βισματα των βισματων που δεν θα εχουν παει καν στα αθλήματα το πιστεύω. Δεύτερον στην αεροπορία ο καθένας παει οπου θελει μεταθεση δίπλα στο σπιτάκι του για όσα χρονια θελει το παλούκι θα το φανε πι στρατεοι και οι ναυτεοι...
Για να καταλάβω... Στην αεροπορία έχει τις λιγότερες μεταθέσεις; Η γενικά τις πιο εύκολες; Θέλω να μπω ΕΠΟΠ και το μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι πολύ είναι το θέμα με τις μεταθέσεις γιατί δε θέλω να φύγω από την Αθήνα, η έστω θα ήθελα να είμαι κοντά στην Αθήνα.
στο λεω καλοπροαίρετα αν σκέφτεσαι να μπεις στον στρατο και να εισαι για παντα στην αθηνα καλυτερα να αλλαξεις επαγγελμα,πηγαινε ειδικος φρουρος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες