Σπουδές σε ΑΕΙ και ΕΠ.ΟΠ.

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nick123
Πολίτης
Πολίτης
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Τετ Μαρ 31, 2021 1:21 pm
Επικοινωνία:

Σπουδές σε ΑΕΙ και ΕΠ.ΟΠ.

Δημοσίευση από Nick123 »

Καλησπέρα. Είμαι 19 χρονών και δήλωσα για την προκήρυξη ΕΠ. ΟΠ. Θέλω να κάνω μια άκρως σημαντική (σε προσωπικό επίπεδο) ερώτηση όσον αφορά την δυνατότητα συμμετοχής σε σπουδές στα ΑΕΙ σε περίπτωση πρόσληψης, διότι θέλω να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις για να εισαχθώ στο τμήμα Φυσικής. Ξέρω ότι δεν απαγορεύεται η φοίτηση σε ΑΕΙ. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν κατά την διάρκεια των σπουδών μου (και προφανώς μόνο κατά την διάρκεια αυτών) έχω την δυνατότητα κάποιας επιπλέον άδειας πέραν της φοιτητικής (έστω και χωρίς να μισθώνομαι) ή μετάθεσης (κυρίως λόγω των εργαστηρίων). Ή έστω μειωμένο ωράριο.

Ρωτάω διότι αν δεν μπορώ να σπουδάσω δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσω με την προκήρυξη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Lefteris 2αμαλ
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Δημοσιεύσεις: 2223
Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 11, 2019 6:06 pm
Επικοινωνία:

Σπουδές σε ΑΕΙ και ΕΠ.ΟΠ.

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Nick123 έγραψε:Καλησπέρα. Είμαι 19 χρονών και δήλωσα για την προκήρυξη ΕΠ. ΟΠ. Θέλω να κάνω μια άκρως σημαντική (σε προσωπικό επίπεδο) ερώτηση όσον αφορά την δυνατότητα συμμετοχής σε σπουδές στα ΑΕΙ σε περίπτωση πρόσληψης, διότι θέλω να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις για να εισαχθώ στο τμήμα Φυσικής. Ξέρω ότι δεν απαγορεύεται η φοίτηση σε ΑΕΙ. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν κατά την διάρκεια των σπουδών μου (και προφανώς μόνο κατά την διάρκεια αυτών) έχω την δυνατότητα κάποιας επιπλέον άδειας πέραν της φοιτητικής (έστω και χωρίς να μισθώνομαι) ή μετάθεσης (κυρίως λόγω των εργαστηρίων). Ή έστω μειωμένο ωράριο.

Ρωτάω διότι αν δεν μπορώ να σπουδάσω δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσω με την προκήρυξη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.



Καλησπερα φιλε μου.

Οχι, δυστυχως δεν εχεις ουτε μειωμενο ωραριο, ουτε σου δινουν αδεια για παρακολουθηση μαθηματων και εννοειται πως μεταθεση κοντα στη σχολη σου δεν παιζει.

Εκτος αυτο αν περασεις, το πρωτο 6μημο περιπου θα περνας σχολεια κτλπ οποτε ξεχνας το ενδεχομενο να βγεις εξω και να διαβασεις ή να παρακολουθησεις μαθηματα.

Το μονο που γινοταν οταν εκανα τη θητεια μου παλια εγω, ηταν να σου δωσουν συγκεκριμενη αδεια μονο τις μερες που εδινες μαθηματα στη σχολη, τιποτε αλλο !

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες