Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Φίλε αν έχεις κάποιο νεότερο από Δευτέρα κάνε έναν κόπο και γράψε κι εγώ μια από τα ίδια είμαι, πάω για απαλλαγή με την εσσο του Μαϊου αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα το χαρτί.
1

Δημοσίευση από 1 »

Καλημέρα, εσείς που περιμένετε χαρτί κατάταξης κάντε ένα κόπο και μπείτε στη σελίδα της στρατολογίας πάνω δεξιά έχει 3 γραμμές και εκεί θα δείτε κάπου να λέει είσοδος θα βάλετε τους κωδικούς του taxisnet και θα μπείτε ακολουθήστε εκεί τα βήματα και κάπου λέει σημείωμα κατάταξης και αν έχει βγει το εκτυπώνετε εκεί το λέω διότι εγώ περίμενα το χαρτί μου για τις 17 Μαρτίου να παρουσιαστώ και ποτέ δεν μου ήρθε χαρτί και το έβγαλα από εκεί.
e91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από e91 »

1 έγραψε:Καλημέρα, εσείς που περιμένετε χαρτί κατάταξης κάντε ένα κόπο και μπείτε στη σελίδα της στρατολογίας πάνω δεξιά έχει 3 γραμμές και εκεί θα δείτε κάπου να λέει είσοδος θα βάλετε τους κωδικούς του taxisnet και θα μπείτε ακολουθήστε εκεί τα βήματα και κάπου λέει σημείωμα κατάταξης και αν έχει βγει το εκτυπώνετε εκεί το λέω διότι εγώ περίμενα το χαρτί μου για τις 17 Μαρτίου να παρουσιαστώ και ποτέ δεν μου ήρθε χαρτί και το έβγαλα από εκεί.

Το έκανα ήδη και μου λέει πως δεν υπάρχει σημείωμα κατάταξης γιαυτό και αρχίζω να πιστεύω πως Θα με καλέσουν στην επόμενη.

1

Δημοσίευση από 1 »

Εγώ φαντάσου ήταν να παρουσιαστώ στις 17 Μαρτίου και το χαρτί στο σύστημα εμφανίστηκε κάπου στις 5 Μαρτίου όποτε λίγο υπομονη και μπες μέσα κάθε μέρα να βλέπεις.
Petros

Δημοσίευση από Petros »

e91 έγραψε:
1 έγραψε:Καλημέρα, εσείς που περιμένετε χαρτί κατάταξης κάντε ένα κόπο και μπείτε στη σελίδα της στρατολογίας πάνω δεξιά έχει 3 γραμμές και εκεί θα δείτε κάπου να λέει είσοδος θα βάλετε τους κωδικούς του taxisnet και θα μπείτε ακολουθήστε εκεί τα βήματα και κάπου λέει σημείωμα κατάταξης και αν έχει βγει το εκτυπώνετε εκεί το λέω διότι εγώ περίμενα το χαρτί μου για τις 17 Μαρτίου να παρουσιαστώ και ποτέ δεν μου ήρθε χαρτί και το έβγαλα από εκεί.

Το έκανα ήδη και μου λέει πως δεν υπάρχει σημείωμα κατάταξης γιαυτό και αρχίζω να πιστεύω πως Θα με καλέσουν στην επόμενη.

Φίλε, εφόσος έχεις αναβολή μέχρι 13 Μαίου, δεν μπορούν να σε προγραμματίσουν για ΕΣΣΟ ακόμα διότι είσαι με αναβολή. Ο κανόνας είναι ότι πας την επόμενη ΕΣΣΟ, δηλαδή Ιουλίου και όχι Μαίου. Για Μάιο είναι όσους έληξε η αναβολή λόγω υγείας μέχρι τέλη Απριλίου. Οπότε μην αγχώνεσαι.

e91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από e91 »

Πήρα τηλέφωνο στην στρατολογία Σήμερα και μου είπαν πως όταν λήξει η αναβολή στις 13 Μαίου κατά πάσα πιθανόττητα Θα μπω στην επόμενη ΕΣΣΟ του Ιουλίου λογικά. Επίσης Αφότου λήξει η αναβολή να περιμένω και να κοιτάω στην σελίδα Για το σημείωμα.
Σωτηρης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Καλησπέρα παιδιά αν και νωρίς, η αναβολή υγείας μου λήγει πρώτο δεκαήμερο Σεπτέμβρη, λογικά πάω για εσσο Νοεμβρίου έτσι; Ευχαριστώ

Iraklisoe
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Iraklisoe »

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος στην Θεσσαλονίκη ψυχίατρο για γνωμάτευση. Οποις γνωρίζει ας μου στείλει ένα μήνυμα.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Υ. Γ Συγχαρητήρια για το σάιτ, μου λύθηκαν όλες οι απορίες.

1

Δημοσίευση από 1 »

Καλησπέρα στην ομάδα να ενημερώσω και εγώ την εμπειρία μου για όσους είναι για αναβολή και δεν πέρασαν επιτροπή λόγω covid, σήμερα είδα ότι βγήκε η αναβολή μου για ένα χρόνο χωρίς να περάσω από επιτροπή στις 9 Μαρτίου πέρασα από φρουραρχείο και έκανα την διαδικασία για αναβολή στις 16 Μαρτίου η στρατολογία μου έστειλε παραπεμπτικό για επιτροπή όπου και επικοινώνησα μαζί τους δυο φορές και με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικός πως για αναβολές δεν θα περάσουμε από επιτροπή λόγω κοβιντ και απλά θα κοιτάξουν τα χαρτιά και θα βγάλουν απόφαση, διορία μου για να περάσω επιτροπή ήταν μέχρι 12 Απριλίου όπου και εκείνη την μέρα τηλεφώνησα στην στρατολογία και ρώτησα αν ισχύει αυτό και μου είπαν ότι είπε η επιτροπή και πως δεν γνωρίζουν κάτι παραπάνω εκείνοι από εκεί και περα έμπαινα κάθε μέρα στην στρατολογία να δω απόφαση και αγχωνόμουν όσο πέρναγαν οι μέρες μην γίνει καμία στραβή και με βγάλουν ανυπότακτο ως που σήμερα αναρτήθηκε η αναβολή και ηρέμησα. Καλή συνέχεια σε όλους και όχι άγχος παιδιά είναι ότι χειρότερο.
vil17

Δημοσίευση από vil17 »

Καλησπερα

Η δευτερη Ετήσια αναβολη ειναι πιο δυσκολη από την πρώτη; Μεσω φρουραρχειου.

Ισχυέι ότι πρέπει να παει καποιος 5 μερες πριν; Μπορει να παει 8-10 μερες πριν την καταταξη;

Ευχαριστω

Haris

Δημοσίευση από Haris »

Καλησπέρα σε όλους!

Εγώ έχω να αναφέρω ότι έκανα την διαδικασία για πρώτη φορα μέσω φρουραρχειου τον Μάρτιο και δεν πέρασα από επιτροπή όπως και όλοι νομίζω εδώ στην Αθήνα. Ωστόσο σήμερα αναρτήθηκε η αναβολή μου στο σύστημα στο stratologia και είδα ότι μου δώσανε εξάμηνη αναβολή ενώ ο γιατρός εκεί είχε γράψει Α ετήσια αναβολή. Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί μπορεί να συνέβη αυτό;

ArmyLifeGr

Δημοσίευση από ArmyLifeGr »

Μπορεί κάποιος να πάει 10 μέρες πριν την κατάταξη στο φρουραρχειο;
Mlaos

Δημοσίευση από Mlaos »

Καλησπέρα,

Έχω πάρει ήδη μια αναβολή για ψγχολογικά αίτια η οποία έληξε και με καλούν να παρουσιαστώ με τη Γ ΕΣΣΟ στις 13/5. Το θέμα μου είναι ότι βρίσκομαι Αμερική με την εργασία μου και δεν μπορώ να γυρίσω. Υπάρχρι τρόπος να ξαναβγάλω αναβολή για ψυχολογικά αίτια απο εδώ;

Liapunov13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Liapunov13 »

vil17 έγραψε:Καλησπερα

Η δευτερη Ετήσια αναβολη ειναι πιο δυσκολη από την πρώτη; Μεσω φρουραρχειου.

Ισχυέι ότι πρέπει να παει καποιος 5 μερες πριν; Μπορει να παει 8-10 μερες πριν την καταταξη;

Ευχαριστω

εχε μαζι σου την γνωματευση της παθησης σου και το κουτι απο τα φαρμακα που λαμβανεις και ολες ειναι το ιδιο ακριβως: Να δουνε τι εχεις θελουν (να ειναι γραμενο καθαρα), ποσο καιρο εισαι σε παρακολουθηση απο ψυχιατρο, αν κανεις ψυχοθεραπειες και τα φαρμακα που λαμβανεις. Αν τα εχεις καθαρα γραμενα και τα φαρμακα στο χερι σου δε θα σε ρωτησουν τιποτα απολυτως. Αυτους που ρωτανε ή τους ταλαιπωρουν ειναι ατομα που ειτε δεν εχουν χαρτια/φαρμακα ειτε το παιζουν ιστορια.

Καλη τυχη και μην αγχωνεσαι, κοιταξε να ξεπερασεις το προβλημα υγεια σου!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Liapunov13 την Πέμ Απρ 29, 2021 4:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kostas-1993
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kostas-1993 »

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει, καθώς έχω προβληματιστεί λίγο με την αναμονή για την απόφαση της αναβολής μου. Είχα μία μεγάλη αναβολή λόγω σπουδών που έληξε τον Δεκέμβριο του 2020 και γενικά λόγω ψυχολογικών προβλημάτων (κρίσεις πανικού κυρίως) είχα ξεκινήσει θεραπεία με φάρμακα. Έκανα την διαδικασία για την πρώτη αναβολή για Ι5 μέσω φρουραρχείου της Αθήνας τον Μάρτιο, καθώς τα χαρτιά μου ανήκουν Θεσσαλονίκη. Θα παρουσιαζόμουν 16 Μαρτίου,9 κατέθεσα την αίτηση μου, και μου έστειλαν και το παραπεμπτικό για "Εξέταση Σωματικής Ικανότητας".

Κάλεσα στο 401 και μίλησα με έναν πολύ ευγενικό κύριο και με ενημέρωσε πως για αναβολές δεν χρειάζεται να περάσω από εκεί παρά μόνο για απαλλαγές. Σχεδόν ένα μήνα αργότερα δεν έχω πάρει κάποια απάντηση και έστειλα στην υπηρεσία Θεσσαλονίκης αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν λάβει κάποιο χαρτί ακόμα.

Έχω αγχωθεί όπως καταλαβαίνετε μήπως δεν έχω κάνει κάτι σωστά. Θα μπορούσε κάποιος να με συμβουλέψει σχετικά με αυτό; Ίσως χρειαστεί να περιμένω λίγο ακόμα λόγω του φόρτου εργασίας; Να περάσω από 401 από μόνος μου για να πάρω απευθείας κάποια απάντηση; Επίσης "Εξέταση Σωματικής Ικανότητας" μήπως μπερδεύτηκαν και έπρεπε να γράφει για ψυχολογική ή έτσι αναγράφεται και όταν είναι για ψυχολογικούς λόγους;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης