Γιατι να μην το πει δηλαδη; Δεν υπαρχει λογος να κρυβεται πισω απο το δαχτυλο της! Και τι να λεει που εβαλε βυσμα; Μπορει να μην τη βοηθησει καθολου... Μπορει να της πουλησει παπατζες!lina_23 έγραψε:Καλα κανεις και το βαζεις, δικαιωμα σου και μακαρι να περασεις αλλα μην το λες δημοσιως κι απογοητευονται τα αλλα παιδια.
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
Dum spiro spero

εγω γι'αυτο τα πηρα...lina_23 έγραψε:Καλα κανεις και το βαζεις, δικαιωμα σου και μακαρι να περασεις αλλα μην το λες δημοσιως κι απογοητευονται τα αλλα παιδια.tzovana18 έγραψε:Κοιτα εχω τελειωσει μηχανικος αυτοκινητων εχω και καποια αλλα χαρτια... Το βισμα παιζει ρολο δεν πα να εχεις τελειωσει και πολυτεχνειο δεν μπαινεις αμα δεν το βαλεις εγω αυτο εχω καταλαβει...
τσαμπα σπουδαζουμε εμεις;
αφου δε σε παιρνουν χωρις βυσμα παει να πει οτι προς το παρον δε κανεις για επ. Οπ...
και μετα κατηγορειτε τα μπαζα που μπαινουν...
αν το αξιζουν με το καλο να μπουν
αν οχι εμπρος στα σπιτια σας για να μπει κανενας που κανει για τη δουλεια αυτη...
επειδη εσενα και οποιοδηποτε αλλου σας καρφωθηκε να μπειτε στο στρατο γιατι δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε δε σημαινει οτι πρεπει να μεινουν εξω αξια παιδια
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
εγω γι'αυτο τα πηρα...
τσαμπα σπουδαζουμε εμεις;
αφου δε σε παιρνουν χωρις βυσμα παει να πει οτι προς το παρον δε κανεις για επ. Οπ...
και μετα κατηγορειτε τα μπαζα που μπαινουν...
αν το αξιζουν με το καλο να μπουν
αν οχι εμπρος στα σπιτια σας για να μπει κανενας που κανει για τη δουλεια αυτη...
επειδη εσενα και οποιοδηποτε αλλου σας καρφωθηκε να μπειτε στο στρατο γιατι δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε δε σημαινει οτι πρεπει να μεινουν εξω αξια παιδια

A ρε κοπελια δεν εχεις καταλαβει τιποτα τον υπνο του δικαιου κανεις; Ολοι το εχουν τουμπανο και εσυ κρυφο καμαρι ελεος πια οχι αλλο καρβουνο... Παρτο χαμπαρι μπορει να ειναι μουφα αυτο που λεω αλλα οσα χαρτια και να εχεις αμα δεν εχεις καποιον να σε σπρωξει μονο απο καθαρα τυχη θα μπεις...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Παιδια ΒΥΣΜΑ καταλαβαινετε τι σημαινει; Ρε Τζοβανα αστους θα το καταλαβουν μονοι τους πλησιαζει ο καιρός και θα δουν τα αποτελεσματα. Ετσι και εμεις πέρσι! Τον υπνο του δικαιου και μετα... Αστο σου λεω θα καταλαβουν οτι χωρις βυσμα δεν πας πουθενα!
Εννοειται πως θα το καταλαβουν ετσι ελεγα και εγω οταν εδινα πρωτη φορα...
-
- Στρατηγός
Σορρυ Τσεβ αλλα εδω κανεις μεγαλο σφαλμα... Επειδη εισαι νεα στο φορουμ θα σου πω κατι που δεν ξερεις! Η Τζοβανα περυσι δηλωσε ειδικες δυναμεις, αλεξιπτωτα, που σημαινει οτι δηλωσε κατι μαχιμο γιατι πολυ απλα το γουσταρει κ το αγαπαει κ οχι για να βολεψει τον κ%*ο της... Το βυσμα δηλαδη τι σημαινει; Ναι μεν ειναι θετικο αλλα κ αρνητικο... Θετικο γιατι οταν καποιος εχει ολες τις προυποθεσεις μπορει να τον σπρωξει κ να μπει αλλα αρνητικο οταν μπει καποιος που δεν θα πληροι τις προδιαγραφες κ αυτο ειναι καθαρα κατα ποσο θα λειτουργησει το βυσμα ή οχι... Διοτι οπως εχω πει "το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο"
Dum spiro spero
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Ο κολλητος μου μπηκε περισυ ΚΕΑ στο λιμενικο (οπου το βυσμα δινει και παιρνει) και δεν ειχε βυσμαααα! Και αλλοι που ειχαν κοπηκαν. Δεν παιρνουν οποιον κι οποιον εκει απλα λογω βυσματος. ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ σε αυτα τα επαγγελματα. Θελει να εχεις αρχ... Ια οχι βυσμα.
Του καθενος η αποψη νομιζω οτι ειναι δεκτη εδω θα ειμαστε και θα δουμε αν περασε κανενας με την αξια του ή μονο τα βυσματα...
Αηδιες πια λες ρε λινα 23 μην λεμε οτι μας κατεβει αλλα την πραγματικοτητα μην λες για λιμενικο γιατι εκει ειναι που πεφτει η βισματαρααααα λιμενικο και αεροπορια... Οτι λεμε ας το σκεφτομαστε πρωτα!
-
- Στρατηγός
Οκ λοιπον... Αφου ετσι πιστευετε οτι ολοι μπαινουν με αξιοκρατικα κριτηρια τοτε ολα αυτα που ζησαμε Και ειδαμε ειναι αφθαλμαπατες και ειμαστε μαλλον τρελοι διοτι τα βγαζουμε απο το μυαλο μας! Οκ λοιπον, εγω πλεον δεν θα ασχοληθω με το θεμα... Οταν θα παθετε θα καταλαβετε... Αναρωτιεμαι, εχετε κανει φυλλο κ φτερο το φορουμ να διαβασετε μαρτυριες γιατι το τι παιζει στην συγκεκριμενη προκηρυξη; Εχετε μιλησει καθολου με υπαρχοντα στελεχη που ξερουν τι παιζει; Εγω απλα αναρωτιεμαι...
Dum spiro spero
Αυτο ισχυει και για σενα ομωσ... για ολους...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
υπαρχει κι η κατηγορια παιδιων που το αξιζουν κ δεν ειναι βλακεια αν εχουν βυσμα να μην το χρησιμοποιησουν; Δλδ προσωπικα αν ακουω οτι ο θεσμος ειναι βυσματικος κ θελω να παρω μεροςκ εχοντας με το παραπανω τα προσοντα τι βλακας ειμαι να παω ετσι αν εχω ακρες; Η ν αφησω να μου φανε την θεση κ να μπω στα γεραματα καλυτερα; Αφου ετσι ειπαμε ειναι τα πραγματα/συστημα κ ρε σεις δεν γλυφεις ακριβως, δεν σου ζητανε κ τπτ, ελπιζουν στην ψηφο σου απλα!lina_23 έγραψε: Γεια σε ολους και καλη σας επιτυχια. Ειμαι καινουργια στο forum και ριχνοντας μια ματια στις συζητησεις σας ειδα Τη λεξη βυσμα χιλιες φορες. Εγω πιστευω οτι ενας στρατιωτικος που λειτουργει ως πιονι ενος βυσματος και περναει παιδια που δεν αξιζουν, αυτος ειναι ο ξεφτιλισμενος και οχι ο πολιτικος που του το ζητησε. Θελω να γινω εποπ διοτι στα 23 μου πλεον μονο αυτο μπορω να γινω στο στρατο, αλλα και ως εποπ δεν θα καταδεχομουν να ασχοληθω με τα βυσματα, ποσο μαλλον αν γινομουν κατι παραπανω. Απλα θελω να πω στα παιδια που θα δωσουν με τη νεα προκηρυξη οπως κι εγω, μην τσιμπατε απο αυτα που σας λενε και καταδεχεστε να γλυφετε. Να δινετε μονο με τις δικες σας δυνατοτητες κι ας χρειαστει να δωσετε 10 φορες. Οταν μπειτε ομως θα ξερετε οτι το αξιζατε.
-
- Στρατηγός
Οκ λοιπον... Ζουμε σε ουτοπια και ζειτε εσεις στην πραγματικοτητα! Εγω θα πω το εξης: Αυτοι που λενε οτι υπαρχει αξιοκρατια ειναι εκεινοι που εχουν βαλει το μεγαλυτερο βυσμα και εχουν φιλησει κατουρημενες ποδιες για να μπουν και μου το παιζουν οσιες παρθενες... Εγω αυτο αντιλαμβανομαι! Αλλα μαλλον δεν εχετε μαθει να ακουτε κ να δεχεστε την αληθεια διοτι η αληθεια ειναι πικρη!
Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες