Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από kallitexnis »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Ναι αμε! Ειναι πολυ πιθανο! Ποσα παιδια ενω διεθεταν τα μορια που ζηταγανε καποιες ειδικοτητες μεινανε απ'εξω δηθεν 'ως ακαραλληλοι γραμματικων γνωσεων κλπ κλπ'.

Ειδικα οι ειδικοτητες με ελαχιστες θεσεις οπως το Οικονομικο ή το Ερευνας πληροφορικης απαιτουν καραβυσματαρα αλλιως δεν εχεις ελπιδες!
Κάνεις λάθος φίλε ΔΥΚ. Αν πληρείς τις προϋποθέσεις και έχεις μόρια περισσότερα απ'αυτόν που μπήκε τελευταίος τότε είσαι επιτυχών.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οκ ζητω συγνωμη απο τα παιδια για την παρερμηνεια!
ΣΟΝΙΑ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΣΟΝΙΑ »

Παιδια να κανω μια ερωτηση; Αν σε καποια θεση ζηταει μονο απολυτηριο γυμνασιου και καποιος εχει μονο αυτο μοριοδοτητε; Και ποσα μορια πιανει του γυμνασιου; Και αν εγω εχω λυκειου δεν θα παρουν εμενα;ΕικόναΕικόναΕικόνα περα απο τα βυσματα!

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

AΝ εχεις βυσμα διαβαινε, αν εχεις κ**ο στησε και αμα δεν εχεις τιποτα την τελαμονα σκισε

aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από aleka »

Επειδη εγινε θεμα για το βυσμα θα ηθελα να καταθεσω κ εγω την αποψη μου για αυτο το θεμα. Φυσικα κ θα μπουνε ατομα χωρις βυσμα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μπουνε σε θεσεις που χρειαζονται αρκετα μορια, θα μπουνε σε θεσεις τις οποιες ζητανε πολλα ατομα κ κυμαινονται σε πολυ χαμηλα επιπεδα αλλα κ αυτη θα ειναι λιγοι. Καπου ακουσα οτι απολυθηκαν καποια ατομα επειδη τα ειχανε βιντεοσκοπησει αυτο δεν ισχυει κ το λεω με σιγουρια ειναι παρανομο να βιντεοσκοπισει καποιος μεσα στην ΣΣΕ (αν ηταν στην αθηνα) κ να το δειξει ως αποδεικτικο στοιχειο Μπαινει κ ο νομος περι τ προσωπικων δεδομενων. Απο την τελευταια σειρα που μπηκανε οσοι φυγανε παραιτηθηκαν γιατι ειχανε δηλωσει ειδικοτητες ΠΖ ΤΘ ΠΒ κ μια κοπελα που εφυγε απο νηπιαγωγος για δικους της λογους.
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από mila82 »

aleka έγραψε:Επειδη εγινε θεμα για το βυσμα θα ηθελα να καταθεσω κ εγω την αποψη μου για αυτο το θεμα. Φυσικα κ θα μπουνε ατομα χωρις βυσμα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μπουνε σε θεσεις που χρειαζονται αρκετα μορια, θα μπουνε σε θεσεις τις οποιες ζητανε πολλα ατομα κ κυμαινονται σε πολυ χαμηλα επιπεδα αλλα κ αυτη θα ειναι λιγοι. Καπου ακουσα οτι απολυθηκαν καποια ατομα επειδη τα ειχανε βιντεοσκοπησει αυτο δεν ισχυει κ το λεω με σιγουρια ειναι παρανομο να βιντεοσκοπισει καποιος μεσα στην ΣΣΕ (αν ηταν στην αθηνα) κ να το δειξει ως αποδεικτικο στοιχειο Μπαινει κ ο νομος περι τ προσωπικων δεδομενων. Απο την τελευταια σειρα που μπηκανε οσοι φυγανε παραιτηθηκαν γιατι ειχανε δηλωσει ειδικοτητες ΠΖ ΤΘ ΠΒ κ μια κοπελα που εφυγε απο νηπιαγωγος για δικους της λογους.

ατομο στην περιοχη μου (που ειχε μπει με βυσμα), επειδη το καρφωσαν... Εξεταστηκε παλι και απολυθηκε.
τι να πω!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από illy »

Βρε Μικαελα μου τι να καρφωσουν... Αφου ξερουμε πολυ καλα ολοι μας οτι η προκηρυξη ειναι βυσματικη! Κ αποκλειεται να ηταν αυτος ο λογος! Αν ηταν ετσι, ολοι θα ειχαν απολυθει εφοσον ολοι παμε με βυσμα-μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου παμε στα τυφλα-... Δηλαδη κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας; Εφοσον δεν υπαρχει ασεπ-οχι οτι κ αυτος δεν ειναι τρυπιος-μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν! Ατομο που και καλα κοπηκε απο την επιτροπη που σημαινει οτι δεν εμφανιστηκε στα αθληματα, ηταν μεσα στους επιτυχοντες απο την σειρα των επιλαχοντων... Ατομο που ηταν περα για περα για κοψιμο λογω παχους, υψους, υπερβολικης μυωπιας και ειναι μεσα... Ατομο που κοπηκε απο την επιτροπη λογω υψους εμφανιστηκε στα αθληματα... Ατομο που ηταν πανω απο 1,72 κοπηκε λογω την επιτροπη λογω υψουςΕικόνα, της εγραψαν οτι ειναι 1,64 παρακαλω... Ηταν στην ομαδα της φιλης μου κ οταν μου το ειπε εμεινα με ανοιχτο το στομαΕικόνα... Στα αθληματα το 90% των γυναικων ηταν κατω του οριου του υψους! Αποδειξε εσυ κατι... Τι να τους πεις; Οτι δεν εχουν το υψος; Και θα σου πουν στο χαρτι τους γραφει τοσο, οποτε δεν ισχυει αυτο που λες... Δεν ξερουμε τι γραφουν πανω στα χαρτια μας... Ολες αυτες που δεν ειχαν το υψος, μετρηθηκαν στο κεν... Γιατι λοιπον δεν τις εδιωξαν; Οσο πιο πολυ το ψαχνουμε, τοσο πιο πολυ δεν θα βρισκουμε ακρη...
Dum spiro spero
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Παιδια ΒΥΣΜΑ και παλι ΒΥΣΜΑΑΑΑΑΑΑ... Εγω αυτο εχω να πω! Όλα αυτα ειναι εικονικα τα αθληματα, τα ιατρικα και ολα τ' άλλα! Όσο για το υψος εννοειται πως δεν θα σε διωξουν οταν πας στο ΚΕΝ. Ας εισαι κατω απο 1,65 και τι μ' αυτο; Αφου μπήκες με μέσο! Όπως λεει και ο petros "αν εχεις βυσμα διαβαινε, αν εχεις κ**ο στησε και αμα δεν εχεις τιποτα την τελαμονα σκισε" χαχα!Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πιάστε όλοι τον ταξίαρχο που είναι διεύθυντης επιλογής προσωπικού και είστε μέσα.Εικόνα
lina_23
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από lina_23 »

Γεια σε ολους και καλη σας επιτυχια. Ειμαι καινουργια στο forum και ριχνοντας μια ματια στις συζητησεις σας ειδα Τη λεξη βυσμα χιλιες φορες. Εγω πιστευω οτι ενας στρατιωτικος που λειτουργει ως πιονι ενος βυσματος και περναει παιδια που δεν αξιζουν, αυτος ειναι ο ξεφτιλισμενος και οχι ο πολιτικος που του το ζητησε. Θελω να γινω εποπ διοτι στα 23 μου πλεον μονο αυτο μπορω να γινω στο στρατο, αλλα και ως εποπ δεν θα καταδεχομουν να ασχοληθω με τα βυσματα, ποσο μαλλον αν γινομουν κατι παραπανω. Απλα θελω να πω στα παιδια που θα δωσουν με τη νεα προκηρυξη οπως κι εγω, μην τσιμπατε απο αυτα που σας λενε και καταδεχεστε να γλυφετε. Να δινετε μονο με τις δικες σας δυνατοτητες κι ας χρειαστει να δωσετε 10 φορες. Οταν μπειτε ομως θα ξερετε οτι το αξιζατε.

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Να σου πω την αληθεια δεν με απασχολει ποιος εχει βισμα και ποιος δεν εχει εχω κουραστει με ολη αυτη την κατασταση... Τοσο καιρο... Εγω την προηγουμενη φορα δεν εβαλα γιατι νομιζα οτι ηταν αξιοκρατικα τα πραγματα τωρα ομως οτι ειχα και δεν ειχα το εβαλα... Γιατι εχω ψυχη και γουσταρω να μπω...
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από tati »

Ακριβωσ... εγω δεν εχω βυσμα

ουτε καλλιγραμμο σωμα αλλα προχωραω γιατι τους εκανε η προυπηρεσια μου και τα "χαρτια" μου γενικως καθως και οι γνωσεις μου απο τη συνεντευξη...

εσυ προχωρας λογο βυσματος 'η γιατι εχεις ενα καλο προηγουμενο;

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κοιτα εχω τελειωσει μηχανικος αυτοκινητων εχω και καποια αλλα χαρτια... Το βισμα παιζει ρολο δεν πα να εχεις τελειωσει και πολυτεχνειο δεν μπαινεις αμα δεν το βαλεις εγω αυτο εχω καταλαβει...
lina_23
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από lina_23 »

tzovana18 έγραψε:Κοιτα εχω τελειωσει μηχανικος αυτοκινητων εχω και καποια αλλα χαρτια... Το βισμα παιζει ρολο δεν πα να εχεις τελειωσει και πολυτεχνειο δεν μπαινεις αμα δεν το βαλεις εγω αυτο εχω καταλαβει...
Καλα κανεις και το βαζεις, δικαιωμα σου και μακαρι να περασεις αλλα μην το λες δημοσιως κι απογοητευονται τα αλλα παιδια.

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τα παιδια θα απογοητευθουν οταν δουν την πραγματικοτητα οπως απογοητευθηκα και εγω...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης