Μεταθέσεις 369 (2020 ΣΤ ΕΣΣΟ)
Φαντάζομαι Μάρτιο βγαίνουν οι βυσματικες. Οι κατ εξαίρεση πιθανόν να έχουν βγει και οι υπόλοιπες καλό Απρίλιο που κλείνει το 5μηνο. Τώρα ο καθένας λίγο πολύ μπορεί να καταλάβει ποτέ θα πάρει μετάθεση.
Οι μεταθέσεις 5μηνου θα βγούνε μέχρι 15 Μαρτίου και ναι προφανώς και δεν έχει συμπληρωθεί 5μηνο θητείας αλλά έτσι είναι. Μην ακούτε κανέναν.
Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσες πιθανότητες είναι κάποιος να πάει από παραμεθόριο (όπως εγώ) Αθήνα, με η και χωρίς μέσο. Έχω ακούσει ότι τα ποσοστά και στις 2 περιπτώσεις είναι υψηλά. Φυσικά οι μοριοδοτησεις αρχίζουν μετά από τα βύσματα, απλα έχω τρομερό αγχος για Αθήνα. Έχετε καμία ιδέα πάνω σε αυτό;
Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσες πιθανότητες είναι κάποιος να πάει από παραμεθόριο (όπως εγώ) Αθήνα, με η και χωρίς μέσο. Έχω ακούσει ότι τα ποσοστά και στις 2 περιπτώσεις είναι υψηλά. Φυσικά οι μοριοδοτησεις αρχίζουν μετά από τα βύσματα, απλα έχω τρομερό αγχος για Αθήνα. Έχετε καμία ιδέα πάνω σε αυτό;
Να βγουν
Και εμένα βγήκε επιτέλους η μετάθεση μου σήμερα Παρασκευή για Αθήνα.
Πάντως έχει κυκλοφορήσει μια φήμη ότι οι πρώτοι θα φύγουν 15 Μαρτίου και οι υπόλοιποι 1 Απριλίου δεν ξέρω 100% αν αληθεύει αλλά έχει μια λογική βάσει των προηγούμενων μεταθέσεων
Αν μαθει καποιος παιδια ποτε βγαινουν για τη σειρα μας να το πει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες