Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
Γουλεα συνεχιζεις να πιστευεις οτι δν θα μπουν πτυχια γτ παιρνω και εγω δυναμη!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 14
δν ξαναπιάνω σε διαδικασία για κριτιρια και τέτοια ξέρετε την άποψη μ αναμένουμε όλοι δν λέω προκήρυξη Μάιο λέω Μάιο σχολήlazlo έγραψε:Γουλεα συνεχιζεις να πιστευεις οτι δν θα μπουν πτυχια γτ παιρνω και εγω δυναμη!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Τα πτυχια θα μπουν σιγουρα θα το δειτε Και αυτο ειναι και το πιο δικαιο. Γουλεα μετα την μοριοδοτηση να βγεις και να παραδεχτεις το λαθος σου
- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ -
Φυσικα και ειναι δικαιο, θα γεμισει το Σωμα γυαλακηδες που κραταν το πιστολι σα μαραμενη μπανανα απο το φοβο τους! Τι να κανουμε και μεις οι αμορφωτοι λεμε το πονο μας!
υπάρχει περίπτωση να μοριοδοτει και τους επί πτυχιω;nikos521 έγραψε:Ειναι παρα πολλα 500, πιστευω αν βαλει πτυχια η θα εχει συγκεκριμενα, η τουλαχιστον θα δινει λιγοτερα μορια και οι πτυχιουχοι θα ανταγωνιζονται μεταξυ τους. Αλλιως ειναι μεγαλη αδικια.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 133
Σε λιγο θα κανεται σωματειο φυλακων αρχαιολογικων χωρων και θα διεκδικησαι την απευθειας εισοδο σας στην ελας.Fylakas990 έγραψε:Τα πτυχια θα μπουν σιγουρα θα το δειτε Και αυτο ειναι και το πιο δικαιο. Γουλεα μετα την μοριοδοτηση να βγεις και να παραδεχτεις το λαθος σου
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 133
Ολα ειναι ανοικτα μεχρι το φεκ.ydneas έγραψε:υπάρχει περίπτωση να μοριοδοτει και τους επί πτυχιω;nikos521 έγραψε:Ειναι παρα πολλα 500, πιστευω αν βαλει πτυχια η θα εχει συγκεκριμενα, η τουλαχιστον θα δινει λιγοτερα μορια και οι πτυχιουχοι θα ανταγωνιζονται μεταξυ τους. Αλλιως ειναι μεγαλη αδικια.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Επειδη εχω τυγχει καθηγητης τοσο στην ειδικοτητα του ΙΕΚ φυλακας αρχαιολογικων χωρων οσο και στο Στελεχος ασφαλειας προσωπων και υποδομων παρακαλω πολυ μην τα εξυψωνετε παρα πολυ μια και οποιος ειναι απο μεσα ξερει τι παιζει...
Ειδικα αυτοι που ειναι φυλακας αρχαιολογικων χωρων (αληθεια γιατι δεν πηγατε στελεχος ασφαλειας προσωπων και υποδομων εχει μεγαλυτερες διεξοδους... ) ...
Δηλαδη σε μια προκυρηξη καταλαβαινω να δινει μορια στους μεν (λιγοτερα απο ειδικες δυναμεις πχ) αλλα στους φυλακες αρχαιολογικων χωρων ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΥΓ: Στο μαθημα Φυσικη Αγωγη και αυτοαμυνα υποχρεωτικα παιρνουν αποφοιτο ΤΕΦΑΑ (εκτος εαν δν υπαρχει πραγμα 1% πιθανοτητα) και δεν κοιτανε το κομματι τις αυτοαμυνας...1/10 καθηγητες ξερει αυτοαμυνα ΚΑΙ ΑΝ. Τουλαχιστον τα Στελεχη ασφ. Ειχανε και μαθηματα απο αστυνομικους.
ΥΓ2: Βεβαια το οτι οι εξετασεις σας ειναι οτι νανε, δεν κοβονται σχεδον ποτε μαθητες αλλα και να κοπουν δινουν επαναληπτικες και τους περνανε, και απλα παρακολουθεις 2 χρονια και να κοιμασαι αυτα τα δυο χρονια περνας τα μαθηματα... Αυτο δεν το σχολιαζουμε ιδιαιτερα !
Ειδικα αυτοι που ειναι φυλακας αρχαιολογικων χωρων (αληθεια γιατι δεν πηγατε στελεχος ασφαλειας προσωπων και υποδομων εχει μεγαλυτερες διεξοδους... ) ...
Δηλαδη σε μια προκυρηξη καταλαβαινω να δινει μορια στους μεν (λιγοτερα απο ειδικες δυναμεις πχ) αλλα στους φυλακες αρχαιολογικων χωρων ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΥΓ: Στο μαθημα Φυσικη Αγωγη και αυτοαμυνα υποχρεωτικα παιρνουν αποφοιτο ΤΕΦΑΑ (εκτος εαν δν υπαρχει πραγμα 1% πιθανοτητα) και δεν κοιτανε το κομματι τις αυτοαμυνας...1/10 καθηγητες ξερει αυτοαμυνα ΚΑΙ ΑΝ. Τουλαχιστον τα Στελεχη ασφ. Ειχανε και μαθηματα απο αστυνομικους.
ΥΓ2: Βεβαια το οτι οι εξετασεις σας ειναι οτι νανε, δεν κοβονται σχεδον ποτε μαθητες αλλα και να κοπουν δινουν επαναληπτικες και τους περνανε, και απλα παρακολουθεις 2 χρονια και να κοιμασαι αυτα τα δυο χρονια περνας τα μαθηματα... Αυτο δεν το σχολιαζουμε ιδιαιτερα !
dimitris τις εξετασεις πιστοποιησης του ΕΟΠΠΕΠ ομως δε τις περνανε ολοι!200 ατομα δωσανε το 2020 και μονο 38 ατομα πηραμε πιστοποιηση!
GuardianOfficial
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά και από εμένα.
Καινούριος και εγώ εδώ στο φόρουμ και αγχωμένος και εγώ όπως και εσείς για τις προκηρύξεις.
Το μόνο που γνωρίζω και έχω μάθει και εγώ είναι ότι η προκήρυξη θα είναι ίδια με του 19 Και δεν θα μετρήσουν ούτε πτυχία όπως λένε μερικοί εδώ μέσα. Πτυχιούχος είμαι κ εγώ και όσο και να με συμφέρει αυτό δυστυχώς δεν παίζει σαν ενδεχόμενο.
Απ' εκεί και πέρα είμαι στα 2300 και εδώ και 3 μήνες περιμένω να δώσω για το δίπλωμα της μηχανής για να φτάσω και εγώ στα 2600 και να είμαι σχετικά ήρεμος.
Υπομονή κάντε αδέρφια τι τώρα τι σε 2 μήνες τι σε 3 μήνες ... Το θέμα είναι να βγούνε και να μπούμε όλοι όσοι αγαπάμε αυτό το σώμα.
Δεν χρειάζονται τσακωμοί, καλή επιτυχία σε όλους σας
Καινούριος και εγώ εδώ στο φόρουμ και αγχωμένος και εγώ όπως και εσείς για τις προκηρύξεις.
Το μόνο που γνωρίζω και έχω μάθει και εγώ είναι ότι η προκήρυξη θα είναι ίδια με του 19 Και δεν θα μετρήσουν ούτε πτυχία όπως λένε μερικοί εδώ μέσα. Πτυχιούχος είμαι κ εγώ και όσο και να με συμφέρει αυτό δυστυχώς δεν παίζει σαν ενδεχόμενο.
Απ' εκεί και πέρα είμαι στα 2300 και εδώ και 3 μήνες περιμένω να δώσω για το δίπλωμα της μηχανής για να φτάσω και εγώ στα 2600 και να είμαι σχετικά ήρεμος.
Υπομονή κάντε αδέρφια τι τώρα τι σε 2 μήνες τι σε 3 μήνες ... Το θέμα είναι να βγούνε και να μπούμε όλοι όσοι αγαπάμε αυτό το σώμα.
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 45
χαχαχαχχααχαχχαα σταματήστε ρε μαγκες δεν μπορώ άλλο με εσάς χαχαχχαχαApostolis1993 έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά και από εμένα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Τι σου φάνηκε εσένα τόσο αστείο που δεν μπορείς άλλο ; Τόσο αστεία ήταν αυτά που είπα ;
Η μήπως δεν μπορεί να γράψει κάποιος άλλος καινούριος εδώ μέσα επειδή θα τον θεωρήσεις τρολ η πολλαπλό λογαριασμό ;
Η μήπως δεν μπορεί να γράψει κάποιος άλλος καινούριος εδώ μέσα επειδή θα τον θεωρήσεις τρολ η πολλαπλό λογαριασμό ;
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 45
δεν έχεις δίπλωμα για 125;Apostolis1993 έγραψε:Τι σου φάνηκε εσένα τόσο αστείο που δεν μπορείς άλλο ;Τόσο αστεία ήταν αυτά που είπα ;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Όχι αυτοκινήτου και το επαγγελματικό έχω. Τώρα λόγο ηλικίας είπα να βγάλω το απεριόριστο απ' το να πάω για το 125.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις είμαι στο περίμενε στο να ανοίξουν έστω και για 2 βδομάδες, και το επαγγελματικό τώρα το έβγαλα
Οπότε όπως καταλαβαίνεις είμαι στο περίμενε στο να ανοίξουν έστω και για 2 βδομάδες, και το επαγγελματικό τώρα το έβγαλα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 38
Πραγαμτικα λιγο να Λήψεις από νήμα γυρνάς και δακρύζεις στα γέλια 😂😂😂
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες