Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 79
Αντε να βγει φεκ να δουμε αν θα μπουν πτυχια, να φαμε τη κρυαδα να ξερουμε αν μπαινουμε ή οχι. Με εχει κουρασει ολο αυτο!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
ναι ρε φίλε και αν μπει τελικά πόσα λέτε να είναι τα μόρια που θα δίνει?GreekRanger έγραψε:Αντε να βγει φεκ να δουμε αν θα μπουν πτυχια, να φαμε τη κρυαδα να ξερουμε αν μπαινουμε ή οχι.Με εχει κουρασει ολο αυτο!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 133
Πρωσοπικη αποψη 500 μορια.
-
- Ανθυπασπιστής
200 σιγουρα θα δωσει. Αλλα το θεωρω αδικο να μοριοδοτουνται ολα τα πτυχια διοτι ειναι παντελως ασχετες καποιες ειδικοτητες με το επαγγελμα!
Charlie Harper 13 έγραψε:Πρωσοπικη αποψη 500 μορια.
Ωχ!
-
Νομίζω είναι πολλά για όλα τα πτυχία κάποια ναι αλλά κάποια άλλα όχι εγώ νομίζω 3 μόρια είναι καλαCharlie Harper 13 έγραψε:Πρωσοπικη αποψη 500 μορια.
-
- Ανθυπασπιστής
Αν δωσει 500 ειναι σα να πεταει ολους τους υπολοιπους απεξω. Αποκλειεται να δωσει 500!
Το. Πιο δίκαιο αν βάλει πτυχία είναι να χωρίσει τις θέσεις σε π. Ε, τ. Ε, δ. Ε
-
μην δώσει στο τέλος 1 με 2 ώστε να έχει την αβάντα να πει ότι είναι μορφωμένοι οι εφ που μπηκανGreekRanger έγραψε:Αν δωσει 500 ειναι σα να πεταει ολους τους υπολοιπους απεξω.Αποκλειεται να δωσει 500!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 133
Αυτο ειναι το πιο δικαιο θα το κανει ομως;
Μακάρι να το κάνει να περάσουμε όλοι που γράφουμε εδώ μέσα
μακαριGreekRanger έγραψε:AlexiptWtisti χαλαρωσε εσυ δεν ηξερες οτι το 125cc παιρνει 300 μη κανεις τον εξυπνο τωρα!Εγω σου λεω οτι δε θα μοριοδοτησει καθολου τα πτυχια για πολλους και διαφορους λογους!
Αν βάλει πτυχία, θα τα μοριοδοτησει όλα. Το ίδιο έκανε και το λιμενικό και ας τελείωσε ο άλλος ΤΕΙ νυχοπλαστικης, αναγνωρίστηκε κανονικά. Πέρα από τους πολλούς λόγους που θέλουν να βάλουν πτυχία, εγώ θα σας αναφέρω 2 απλούς.1. Με τα πτυχία βάζουν περισσότερο " μορφωμένο " προσωπικό το οποίο έχει μια επαφή μεγαλύτερη επαφή όσο αφορά το διάβασμα. Όπως και να το κάνουμε, εχουνε ανοίξει και 1 βιβλίο παραπάνω από εμάς και το έχουν πιο εύκολα με το διάβασμα. Αυτό ξεκαθαρισε ο ντουμας ότι θέλει να γίνει διότι θα έχουν ανακριτικα καθήκοντά και δε θα τους τα στερήσουν όταν τελειώσει η θέση τους στα ΑΕΙ για το λόγω ότι πήραν εκπαίδευση στη σχολή. Επίσης τόνισε ότι οι περισσότεροι ανακριτικοι είναι πτυχιούχοι και έτσι κάπως θα πατάνε πάνω στο ότι θα βάλουνε ανακριτικούς αλλά πτυχιούχους και όχι άτομα που δεν έχουν ειδίκευση ώστε να μη ξεσηκωθούν παιδιά που τελείωσαν αστυφυλακων κτλπ. Το 2 ειμαι ότι αν θυμάστε καλά, λέγαμε κάποτε ότι είναι περίεργο να βάλεις 18 χρόνων παιδί να είναι μέσα στα ΑΕΙ σα φύλαξη. Με το να βάλουν πτυχία, επιτυγχάνουν την αύξηση ηλικίας γιατί όσοι θα μπούνε με πτυχίο, θα είναι σίγουρα 22 και πάνω (4 χρόνια η σχολή). Αυτά τα 2 είναι μερικά από τα οφέλη που θα έχουν αν βάλουν πτυχία. Μας αρέσει δε μας αρέσει, έχει λογική. Ας το αποδεχτούμε και αν έχουμε στο μυαλό μας και τη πιθανότητα με τα πτυχία ακόμα και αν δε γίνει που μου φαίνεται απίθανο όταν το είπε και ο υπουργός και ο πρόεδρος. Να είμαστε ρεαλιστές! Είναι καλό γενικότερα !
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Αν βάλει πτυχία δεν θα βάλει όλων των ειδών. Και τα μόρια που θα παίρνουν δεν θα είναι και τόσα πολλά. Και αν τυχόν ενταχθούν θα είναι ελάχιστες οι θέσεις των πτυχιούχων ισα ισα για να συμπληρώνουν τους ανακριτικούς Που χρειάζεται η υπηρεσία! Μην τρελαίνεστε δεν σκοτώθηκαν όλοι οι πτυχιούχοι να μπουν στην πανεπιστημιακή αστυνομία. Θεωρώ σύμφωνα και με τις προηγούμενες προκηρύξεις η βάση μορίων θα είναι κοντά στα 2500 πάνω κάτω
-
- Posts in topic: 38
Όπως κ να χει φίλος. Είτε έτσι είτε αλλιώς ... το θέμα είναι να υπάρχει αναβάθμιση του θεσμού. Μακάρι να τα μοριοδοτήσει τα ΑΕΙ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες