Gpap95 έγραψε:KWstas26, πας με απόσπαση Πάτρα λεμε ! Όταν θα αλλάξεις υπηρεσία, έφυγες Αθήνα ! Τέλος ! Σου εξήγησα τους λόγους που γίνεται αυτό πιο πάνω. Επίσης ο ποτσεπης έβαλε βύσμα και έμεινε Αθήνα αντί να πάει σε νησί. Αλλά πήγε Αθήνα όπως όλοι ακόμα και με βύσμα ! Όχι Θεσσαλονίκη και δίπλα στα μέρη του. Τελειώνεις από ΑΕΙ ; Πας Αθήνα να μαζέψεις μόρια και αν θες να μαζέψεις πιο γρήγορα, πας νησιά. Δρ μένεις Πάτρα Θεσσαλονίκη και τα σχετικά.
Ότι ναναι λες παίχτη ο πετσεπαρος κάνει πρακτική που τελειώνει 5/2 και μετά πάει Χίο ... Σ έχω ξανά πει μην λες πράγματα εφόσον δεν ξέρεις. Φιλικά στο λεω
Gpap95 έγραψε:Πιο πάνω συμφώνησα με αυτό που λες. Δες καλύτερα
Ναι εφόσον επέμενες 2 φορές πως πήγε με βυσμα Αθήνα... ! Φιλαράκι γιαυτο δεν σε παίρνουν σοβαρά Εγώ σου είχα πει μια συμβουλή στα μνμτα αλλά από ότι βλέπω εσυ συνεχίζεις το βιολί τεσπα κάνε ότι θες ✌
Elante έγραψε:Ο ποτσεπης όπως και άλλα παιδιά που προτίμησαν να κάνουν πρακτική στην Αθήνα, θα γυρίσουν 5 Φεβρουαρίου στο νησί όπου προσληφθηκαν. Καμία σχέση με βύσμα, αυτό έγινε γτ στα νησιά δν υπήρχαν εγκαταστάσεις για δωρεάν διαμονή όσο είμαστε σε πρακτική και έτσι είπαν όσοι θέλουν να πάνε Αθήνα.
Αδερφέ ελπιζω να είσαι καλά και να σ πάνε όλα καλά ✌ Με είχες κάνει σαπορτ αν θυμάσαι πριν περάσω πκε ✌ Να σ πάνε όλα καλά φίλε
Γεια σας μερικες ερωτησεις θα ηθελα να κανω. Αρχικα ενδιαφερομαι για ΟΠΠΙ και ηθελα να ρωτησω αρχικα μια χαζη ερωτηση. Πιστευεται οτι θα υπαρχει θεμα επειδη ειμαι γυναικα ετσι ωστε να μην με παρουν; Και η δευτερη ερωτηση ειναι για να μπεις εκει παλι πρεπει να περασεις απο αθληματα;
gyn12 έγραψε:Γεια σας μερικες ερωτησεις θα ηθελα να κανω. Αρχικα ενδιαφερομαι για ΟΠΠΙ και ηθελα να ρωτησω αρχικα μια χαζη ερωτηση. Πιστευεται οτι θα υπαρχει θεμα επειδη ειμαι γυναικα ετσι ωστε να μην με παρουν; Και η δευτερη ερωτηση ειναι για να μπεις εκει παλι πρεπει να περασεις απο αθληματα;
Δεν υπάρχει θέμα επειδή είσαι γυναίκα αρκεί να έχεις τα μόρια να περάσεις και το ύψος. Δινεις αθλήματα Ναι...