Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από nikos521 »

Μπειτε στην σελιδα του ΑΣΕΠ - υπολογισμος μοριων επιλεξτε την κατηγορια ΔΕ και υπολογιστε τα μορια σας.
Άβαταρ μέλους
Nemesis 93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Nemesis 93 »

Καλησπέρα παιδιά και καλη επιτυχία σε ολους με υγεια. Ποτέ πιστευεται πως θα βγει η προκήρυξη εφόσον πηρε έγκριση;

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από EcoMike »

Η λογική λέει μέσα στον Ιούλιο.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Άντε να δούμε παιδιά, μπήκε καλά ο μήνας πάντως
Άβαταρ μέλους
antonis_alfa4
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από antonis_alfa4 »

Οσοι εχουν Πτυχιο στελεχος ασφαλειας απο ΙΔΙΟΤΙΚΟ ιεκ μετραει; Γιατι δεν γραφουνε "δημοσιο" μονο οπως στην αστυνομια... Ξερει κανενας?
Kostas_91
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Kostas_91 »

Καλησπέρα σας παιδιά. Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν μετράει το ecdl και πόσα μόρια παίρνει καθώς και η εντοπιότητα πόσα μόρια είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Oaee21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Oaee21 »

Εθελοντή μέσα στα 100 πράγματα που είπες κάποια λογικό είναι να βγουν. Πέρσι το καλοκαίρι λογομαχούσαμε γιατί έλεγες θα βγει εκτός ΑΣΕΠ και απαξίωνες το ιεκ (σιγά μην σας δώσουν και 1000 μόρια έλεγες). Ε λοιπόν και μέσω ΑΣΕΠ θα βγεί και κύριο προσόν θα είναι το ιεκ και εσύ τώρα λέγε ότι θες που μου θυμήθηκες να πεις τώρα ότι "όλα χρειάζονται"! Ναι εννοείται χρειάζονται όλα, όπως στην προκήρυξη - παρωδία των εφ, μπας και πάρουμε κάνα ψηφαλάκι παραπάνω. Αυτά από μένα. Να σου θυμίσω ότι δεν ξεχνάω ήθελα μόνο!
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

antonis_alfa4 έγραψε:Οσοι εχουν Πτυχιο στελεχος ασφαλειας απο ΙΔΙΟΤΙΚΟ ιεκ μετραει; Γιατι δεν γραφουνε "δημοσιο" μονο οπως στην αστυνομια... Ξερει κανενας;

Μετράει και από δημόσιο και απο ιδιωτικό το ιεκ.

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. »

Εγώ 100 πράγματα που έχω να γράψω 1 χρόνο; Είσαι άρρωστος φίλε μου. Από την αρχή έγραφα ότι γνώμη μου είναι να μοριοδοτηθεί το ΙΕΚ αλλά όχι να είναι κύριο προσόν. Και αναθεώρησα όταν πληροφορήθηκα από παιδιά της 6Κ πόσο καλή δουλειά γίνεται εκεί.

Επίσης είπα ότι είναι στο εθνικό τυπογραφείο και μετά από 3 ημέρες δημοσιεύτηκε γι'αυτό ζήτησα τα εύσημα αλλά για χαβαλέ, φαινόταν ότι έκανα πλάκα.

Και για να δεις πόσο αστείοι είστε κάποιοι νομίζετε ότι ο ΑΣΕΠ βγαίνει έτσι εύκολα εκτός παιχνιδιού; Ήδη είναι εκτός παιχνιδιού για τα αγωνίσματα. Υποτίθεται εκεί γινόταν κακός χαμός από βύσματα. Στα μόρια όλοι πιάνονται. Άρα προς τι η χαρά των ΑΣΕΠακηδων ; Τα αθλήματα όπως παλιά.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από EcoMike »

Η χαρα μας ειναι γιατι το ΙΕΚ αναγνωριζεται οπως του αξιζει και θα ειναι κυριο προσον, ενω αν εβγαινε απο το Προ. Πο η μοριοδοτηση στο ΙΕΚ θα εδινε μονο 200 ψωρομορια οπως στην Πανεπιστημιακη και θα εμπαιναν παλι οι τριτεκνοι και οι πολυτεκνοι.Το θεωρεις λογικο ο πολυτεκνος να παιρνει 300 μορια και αυτος που εχει βγαλει 2 χρονια ιεκ με αμεση συναφεια με το επαγγελμα να παιρνει 200; Μιλαμε για ξευτιλα πασοκικη!

Οποτε γι αυτο χαιρομαστε οι ασεπακηδες!

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. έγραψε:Εγώ 100 πράγματα που έχω να γράψω 1 χρόνο; Είσαι άρρωστος φίλε μου.Από την αρχή έγραφα ότι γνώμη μου είναι να μοριοδοτηθεί το ΙΕΚ αλλά όχι να είναι κύριο προσόν. Και αναθεώρησα όταν πληροφορήθηκα από παιδιά της 6Κ πόσο καλή δουλειά γίνεται εκεί.

Επίσης είπα ότι είναι στο εθνικό τυπογραφείο και μετά από 3 ημέρες δημοσιεύτηκε γι'αυτό ζήτησα τα εύσημα αλλά για χαβαλέ, φαινόταν ότι έκανα πλάκα.

Και για να δεις πόσο αστείοι είστε κάποιοι νομίζετε ότι ο ΑΣΕΠ βγαίνει έτσι εύκολα εκτός παιχνιδιού; Ήδη είναι εκτός παιχνιδιού για τα αγωνίσματα. Υποτίθεται εκεί γινόταν κακός χαμός από βύσματα. Στα μόρια όλοι πιάνονται. Άρα προς τι η χαρά των ΑΣΕΠακηδων ; Τα αθλήματα όπως παλιά.

Εθελοντή δεν έχει πάει ακόμη τυπογραφείο σε φάση επεξεργασίας είναι ανάμεσα στον ΑΣΕΠ και στο υπουργειο και τα αθλήματα για άλλους λόγους τα ανέλαβε το υπουργείο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Ιούλ 02, 2021 2:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Ασεπ και μόνο ασεπ γέμισε η αστυνομία με νταλικεριδες και φορτηγατζιδες. Το Ιεκ το έχει γραμμένο ο υπουργός μόνο ο ασεπ το αναγνωρίζει.
Glock 19
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Δεν θα είναι όπως στους ΕΦ τα αθλήματα. Απ τους 5 της επιτροπής οι 2 θα είναι του ΑΣΕΠ, ο ένας πρόεδρος κιόλας.

Ενας ΠΕ Σωφρονιστικος, ένας γιατρός και ένας γυμναστής των αντίστοιχων Υπουργείων.

Οπότε πάλι θα πέσει μαχαίρι και τσιπ να μην υπάρχει.

Απλά η διαδικασία θα τρέξει πολύ γρήγορα, όποιος ζητήσει αναβολή το μέγιστο είναι 15 μέρες μετά θα κόβεται.

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Οπότε αυτή η προκήρυξη δε θα έχει τη μοίρα της 6κ και οι προσλήψεις θα γίνουν σχετικά γρήγορα, ελπίζω η προκήρυξη έστω να βγεί μέχρι το Σεπτέμβριο.
Artsi29
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Artsi29 »

Καλησπέρα σάς οι 228 θέσεις πού θα είναι σε όλα τα καταστήματα κράτησης δηλ να υποθέσω δύο με τρία άτομα σε κάθε κατάστημα κράτησης οπότε γειά σάς από β επικ για να πάρουν άτομο πρέπει να έχει πάνω 1500 μόρια εγώ έχω 1350 καί δεν ελπίζω καθόλου ! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις ! Καλή επιτυχία σε όλους
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες