Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Έχουμε τίποτα νεότερο ; Λογικά αφού κάλεσε επιλαχόντες του 2018 ετοιμάζει και αυτή του 21 ;
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Καλησπέρα παιδιά ! Είμαι επιλαχών και με κάλεσαν για υγειονομικές εξετάσεις. Τι λετε να παίζει τώρα ; Είμαι κοντά στις θέσεις και γι αυτο με κάλεσε ;
- Selby23
Αλλη μια πληροφορία που μου είπαν και ένα άλλο σενάριο βέβαια ειναι Ότι αυτή η νέα προκήρυξη που λένε ότι θα βγει θα είναι στην ουσία κάλεσμα άλλων 350 επιλαχόντων και δεν θα βγει άλλη νέα «Κ» και τους φαει πάλι τόσο χρόνο Και γι αυτο ζήτησε τους διπλάσιους για εξετάσεις 750 άτομα δηλαδη.Απίθανο δεν είναι γιατί ο ΑΣΕΠ δίνει αυτή την δυνατότητα σε όλες του τις προκήρυξεις.
Εμένα φίλος μου που δουλευει σε καταστήματα κράτησης (από την 6κ) μου είπε ότι έμαθε από μέσα ότι δεν θα παρουν άτομα στα καταστήματα κράτησης μέσα στου 21 και θα βολευτούν με τους παρααπανω Επιλαχοντες για να καλυφθούν μερικά από τα κενά που έχουν. Και επίσης μου είπε ότι ένα άλλο ενδεχόμενο που παιζει είναι οι παραπανω Επιλαχοντες να καλυψουν τα κενά της δράμας.
Πάντως μέσα στο 21 μην περιμενεις προκυρηξη μου είπε γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Θα φανεί αν λέει αλήθεια η όχι, αν κ δεν έχει λόγο να με πει ψέματα.
Αυτά.
Πάντως μέσα στο 21 μην περιμενεις προκυρηξη μου είπε γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Αυτά.
Δηλαδή θα πάρει επιλαχών που έχει δηλωσει μια θέση Α και θα τον στείλει για αθλήματα για να πάει να καλύψει μια θέση που δεν υπάρχει μέσα στην 6κ. Και θα δεχτεί ο Δραμινός που πέρασε υεφκκ πχ στο κορυδαλλο να πάρει έναν επιλαχών με απολυτήριο 9 κ χωρίς εμπειρία κ να τον βάλει στη Δράμα... Όσο ζούμε μαθαίνουμε εδώ μέσα. Ξεχάσαμε τα μόρια νταλίκας και προκήρυξη εκτός ΑΣΕΠ κ πιάσαμε τώρα αυτό.
Εφόσον έχει πει για θέσεις 2021 δεν μπορεί να καλύψει θέσεις από άλλη προκήρυξη 3 χρόνια πρίν το θεωρώ απίθανο που ήταν για άλλα καταστήματα και άλλες ανάγκες... Κάποιος είχε πει για φεκ 28
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 82
Για κατάστημα που δεν υπήρχε στην 6κ δε μπορεί να πάρει άτομα από επιλαχόντες. Για τα υπόλοιπα νομικά γίνεται, δίνει το υπουργείο εντολή στον ασεπ και κάνει αύξηση θέσεων πχ υεφκκ Κορυδαλλού από 32 θα προσληφθούν 53.
- Selby23
Κάποιοι δεν θελανε εκτός ΑΣΕΠ και λέγανε με ΑΣΕΠ τώρα που γίνονται κάτι τέτοιες αλλαγές αρχίζουν και γκρινιάζουν για τον ΑΣΕΠ. Όπως και σε άλλες προκήρυξεις άσχετων φυλακών ο ΑΣΕΠ είχε πάρει από παλιού πίνακες επιλαχόντες για να μην ξανα βγάλει προκήρυξη.
Όλα παίζονται πλεον. Όλα είναι ρευστά.
Όλα παίζονται πλεον. Όλα είναι ρευστά.
Μα δεν γίνονται αλλαγές. Είναι η φυσιολογική εξέλιξη όπως σε κάθε προκήρυξη. Ασχέτως χρόνου που καθυστέρησε, κάλεσε επιλαχών 700 άτομα για 50 θέσεις με τα τώρα κριτήρια. Όλοι να περάσουν τα αθλήματα θα έχουμε 700 επιτυχών για 50 θέσεις. Άρα 650 πάνε σπίτι εκτός αν διοριστούν στα οριστικά λόγω κενών... Πάντα υπάρχουν κ οι άτυχοι που περνάνε τα πάντα κ μένουν εκτός... Δεν ξερω αν πιστεύει κάποιος κάτι άλλο...
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 70
Πιστεύω ότι θα βγάλει νέα προκήρυξη. Δεν γίνεται να κλείσει όλα τα κενά μέσα από επιλαχώντες.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 29
Φυσικό επόμενο να καλέσει τόσους επιλαχόντες αφού από τους μισούς και παραπάνω μπήκαν Ε. Φ ΠΡΈΠΕΙ ΚΆΠΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΎΝ ΑΥΤΈΣ ΟΙ ΘΈΣΕΙΣ! ... Και αυτά που λέτε μου είπε ένας γνωστός μου τέτοια που δουλεύει εκεί μέσα μην πιστεύετε λέξη απλοί υπάλληλοι είναι. Δεν γνωρίζουν τίποτα! Η προκήρυξη θα βγει κανονικά! Το πότε άγνωστο!
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
Loxias89 έγραψε:Μα δεν γίνονται αλλαγές. Είναι η φυσιολογική εξέλιξη όπως σε κάθε προκήρυξη. Ασχέτως χρόνου που καθυστέρησε, κάλεσε επιλαχών 700 άτομα για 50 θέσεις με τα τώρα κριτήρια. Όλοι να περάσουν τα αθλήματα θα έχουμε 700 επιτυχών για 50 θέσεις. Άρα 650 πάνε σπίτι εκτός αν διοριστούν στα οριστικά λόγω κενών... Πάντα υπάρχουν κ οι άτυχοι που περνάνε τα πάντα κ μένουν εκτός... Δεν ξερω αν πιστεύει κάποιος κάτι άλλο...
Είναι αυτό που έγραψα και πιο κάτω οι μισοί και παραπάνω έχουν μπει ειδικοί φρουροί επομένως λογικό για να καλυφθούν οι θέσεις πήραν από επιλαχών! Αν θέλαν να καλύψουν Και την τωρινή προκήρυξη θα παίρνουν κοντά 1000 άτομα είναι και η Δράμα στη μέση!
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
Efkk έγραψε:Εμένα φίλος μου που δουλευει σε καταστήματα κράτησης (από την 6κ) μου είπε ότι έμαθε από μέσα ότι δεν θα παρουν άτομα στα καταστήματα κράτησης μέσα στου 21 και θα βολευτούν με τους παρααπανω Επιλαχοντες για να καλυφθούν μερικά από τα κενά που έχουν.Και επίσης μου είπε ότι ένα άλλο ενδεχόμενο που παιζει είναι οι παραπανω Επιλαχοντες να καλυψουν τα κενά της δράμας.
Αυτά.
Είναι αδύνατον να γίνει αυτό! Πήραν τόσους πολλούς γιατί οι περισσότεροι πήγαν ειδικοί φρουροί και κάπως πρέπει να καλυφθούν αυτές οι θέσεις! Δεν ισχύει αυτό που είπε ο φίλος σου! Και γενικά μην εμπιστεύεστε υπαλλήλους!
Συγγνώμη για το off-topic αλλά θέλω να αναφέρω κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ. Ποιο είναι αυτό; Η κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας! Δεν είστε 7-8 χρονών να μην ξέρετε ότι τα ουσιαστικά κλίνονται! Είστε όλοι πάνω από 18 ετών δηλαδή ενήλικοι και τουλάχιστον απόφοιτοι λυκείου για να είστε εδώ και να κοιτάτε να συμμετάσχετε στην νέα προκήρυξη. Άρα είναι πολύ άσχημο να λέτε "επιλαχών" παντού! Ενικός αριθμός: Ο επιλαχών Του επιλαχόντος Τον επιλαχόντα Πληθυντικός αριθμός: Οι επιλαχόντες Των επιλαχόντων Τους επιλαχόντες Τόσο δύσκολο είναι να μιλάτε (να γράφετε για την ακρίβεια) σωστά;
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 8
Anavatis έγραψε:Συγγνώμη για το off-topic αλλά θέλω να αναφέρω κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ. Ποιο είναι αυτό; Η κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας! Δεν είστε 7-8 χρονών να μην ξέρετε ότι τα ουσιαστικά κλίνονται! Είστε όλοι πάνω από 18 ετών δηλαδή ενήλικοι και τουλάχιστον απόφοιτοι λυκείου για να είστε εδώ και να κοιτάτε να συμμετάσχετε στην νέα προκήρυξη. Άρα είναι πολύ άσχημο να λέτε "επιλαχών" παντού! Ενικός αριθμός: Ο επιλαχών Του επιλαχόντος Τον επιλαχόντα Πληθυντικός αριθμός: Οι επιλαχόντες Των επιλαχόντων Τους επιλαχόντες Τόσο δύσκολο είναι να μιλάτε (να γράφετε για την ακρίβεια) σωστά;
Δοιλαδει ενωοις ωτοι δαιν ξαιρουμαι να γραφφουμμαι; Παραιξοιγοιθικαμαι τόρα... Άσε ΜΑΣ ρε φίλε δεν σε ενοχλεί ότι ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ μέσα !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες