Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Μπααα τους έχουν τελευταίους στα υπόψιν τους τους σοφρωνιστικους.
geomp έγραψε:Είναι πολιτικό ένστολο προσωπικό, ΔΕ Φύλαξης, που υπάρχουν ειδικότητες που αφορούν φύλαξη και νομίζω έχει ψηφιστεί και τροπολογία στα καταστήματα κράτησης να βγαίνουν οι προκηρύξεις όπως η 6κ.Stauros44 έγραψε:Από όσο μίλησα με δικηγόρο μου είπε πως καλύτερα να κοιτάς για να συγκρίνεις αυτές που ήταν για ειδικούς φρουρούς και για πανεπιστημιακή αστυνομία παρά από παλαιότερες της 6κ από ΑΣΕΠ γτ θα είναι από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη πχ ότι θα υπάρχει μοριοδοτηση στις ειδικές Δυνάμεις που μέσο ΑΣΕΠ δεν το μετράνε κ. Α
Τι πολιτικό προσωπικό ρε φίλε; Εδώ από υεφκκ ξέρω άτομα που έκαναν μετατάξεις και πήγαν αστυνομία μας δουλεύεις; Σε Δίας κιόλας!
ΕΦ21 έγραψε:Τι πολιτικό προσωπικό ρε φίλε; Εδώ από υεφκκ ξέρω άτομα που έκαναν μετατάξεις και πήγαν αστυνομία μας δουλεύεις; Σε Δίας κιόλας!
Φίλε έχει δίκιο σαυτο που λέει. Ο θεσμός αυτό γράφει... Τώρα για τις μετατάξεις ίσως όταν ήταν δικαιοσύνης αν έγινε κάτι τετοιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιουν 04, 2021 4:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Φίλε μου κανονικά δεν επιτρέπεται από εξωτερικός η σωφρονιστικός να κάνεις μετάταξη σε σώμα ασφαλείας, τώρα αυτό που λες πρώτη φορά το ακούω, αλλά όπως είπα πολιτικό προσωπικό θεωρούνταιΕΦ21 έγραψε:Τι πολιτικό προσωπικό ρε φίλε; Εδώ από υεφκκ ξέρω άτομα που έκαναν μετατάξεις και πήγαν αστυνομία μας δουλεύεις; Σε Δίας κιόλας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιουν 04, 2021 4:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 82
ΕΦ21 μην πιστεύεις ότι σου λένε, παραμύθια της Χαλιμας. Οι υεφκκ και οι σωφρον τόσα χρόνια απαγορευοταν να κάνουν μετάταξη οπουδήποτε. Με τον τελευταίο νόμο μπορούν να γίνουν ΤΕ, ΠΕ με πτυχίο στον κλάδο τους, μόνο στις φυλακές.
Καμία πιθανότητα να πάνε στην ΕΛΑς, πολιτικό προσωπικό είναι οχι σώμα ασφαλείας.
Καμία πιθανότητα να πάνε στην ΕΛΑς, πολιτικό προσωπικό είναι οχι σώμα ασφαλείας.
ΕΦ21 έγραψε:Τι πολιτικό προσωπικό ρε φίλε; Εδώ από υεφκκ ξέρω άτομα που έκαναν μετατάξεις και πήγαν αστυνομία μας δουλεύεις; Σε Δίας κιόλας!
Τι όνειρα βλέπεις ρε φίλε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιουν 04, 2021 4:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 36
Διασωστης31 έγραψε:ΕΦ21 μην πιστεύεις ότι σου λένε, παραμύθια της Χαλιμας.Οι υεφκκ και οι σωφρον τόσα χρόνια απαγορευοταν να κάνουν μετάταξη οπουδήποτε. Με τον τελευταίο νόμο μπορούν να γίνουν ΤΕ, ΠΕ με πτυχίο στον κλάδο τους, μόνο στις φυλακές.
Καλημέρα, Διασώστη31. Δύο ερωτήσεις διευκρινιστικές πάνω σε αυτό που είπες.
1) Δηλαδή, αν κάποιος μπει ΔΕ Εξωτερικός Φρουρός ή ΔΕ Εσωτερικής Φύλαξης και έχει πτυχίο ΤΕ ή ΠΕ ή πάρει πτυχίο ΤΕ ή ΠΕ, μπορεί να το καταθέσει στην υπηρεσία του και απλά να αλλάξει μισθολογική βαθμίδα; Δηλαδή, να συνεχίσει στην ίδια θέση, με τις ίδιες ευθύνες (ΔΕ Εξωτερικός Φρουρός ή ΔΕ Εσωτερικής Φύλαξης), απλά παίρνοντας το μισθό των ΤΕ ή των ΠΕ του δημοσίου, ανάλογα με το πτυχίο που θα καταθέσει;
2) Επίσης, μπορεί να το κάνει με οποιοδήποτε πτυχίο ΤΕ και ΠΕ ή κάποιο συγκεκριμένο;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, αδερφέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stavros EPOP την Παρ Ιουν 04, 2021 1:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 82
Οχι θέλει συγκεκριμένα πτυχία, και αλλάζεις κλάδο αλλά πάλι μέσα στην φυλακές. Με ΤΕΙ Λογιστικής πχ γίνεσαι ΤΕ Διοικητικός κλπ αυτό θέλει τουλάχιστον 5 χρόνια υπηρεσία για να το κάνεις αν θυμάμαι καλά.
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 36
Διασωστης31 έγραψε:Οχι θέλει συγκεκριμένα πτυχία, και αλλάζεις κλάδο αλλά πάλι μέσα στην φυλακές.Με ΤΕΙ Λογιστικής πχ γίνεσαι ΤΕ Διοικητικός κλπ αυτό θέλει τουλάχιστον 5 χρόνια υπηρεσία για να το κάνεις αν θυμάμαι καλά.
Α, μάλιστα. Άρα, ΠΕ Διοικητικών κτλ. Όσα έχει μία φυλακή να φανταστώ. Η υποχρεωτική υπηρεσία είναι 5 έτη ή ισχύουν οι νόμοι γενικά που ισχύουν και στο δημόσιο για τις μετατάξεις; Μήπως γνωρίζεις;
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ πρώτη φορά ακούω μετάταξη σε Δίας από σφρωνιστικος το βλέπω λίγο δύσκολο γτ ήταν και σε διαφορετικά υπουργεία έως απίθανο ! Και μεταφέρω τι μου είπε ο δικηγόρος δεν πάει να πει ότι ισχύει, μάλιστα μου είπε ότι εμείς που ασχολούμαστε με αυτά γνωρίζουμε καλύτερα, σκεφτείτε όμως και αυτό το ενδεχόμενο γτ έχει αλλάξει το υπουργείο εννοώ ότι δεν μπορείς και να το αποκλίσεις εντελώς το ότι θα βγει με αστυνομίας δεδομένα και ο ΑΣΕΠ θα δέχεται μόνο τις ενστάσεις !
Stauros44 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι και εγώ πρώτη φορά ακούω μετάταξη σε Δίας από σφρωνιστικος το βλέπω λίγο δύσκολο γτ ήταν και σε διαφορετικά υπουργεία έως απίθανο ! Και μεταφέρω τι μου είπε ο δικηγόρος δεν πάει να πει ότι ισχύει, μάλιστα μου είπε ότι εμείς που ασχολούμαστε με αυτά γνωρίζουμε καλύτερα, σκεφτείτε όμως και αυτό το ενδεχόμενο γτ έχει αλλάξει το υπουργείο εννοώ ότι δεν μπορείς και να το αποκλίσεις εντελώς το ότι θα βγει με αστυνομίας δεδομένα και ο ΑΣΕΠ θα δέχεται μόνο τις ενστάσεις !
Έχει ψηφιστεί ότι θα είναι μέσω ΑΣΕΠ τα κριτήρια. Δεν αλλάζει αυτό. Μόνο τα ΠΚΕ είναι εκτός ΑΣΕΠ κ τα έχει αναλάβει το υπουργείο. Και καλύτερα έτσι... Ψάχνουν συγκεκριμένα άτομα εδώ με συγκεκριμένη προϋπηρεσία...
Από ότι κατάλαβα από όλο αυτό ότι είναι είναι βαθμός απολυτηρίου πόση προϋπηρεσία στις φυλάξεις να έχει κάποιος τα 200 και 100 μόρια που δίνουν τα χαρτιά δεν ξέρω θέλει βαθμό από ότι κατάλαβα
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αν είσαι με απολυτήριο πέρα του βαθμού ναι όπως το πες σε ανεβάζουν μόρια οι ξένες γλώσσες και η προϋπηρεσία, εκτός αν είσαι στέλεχος ασφαλείας από ΙΕΚ, εκεί λόγω κύριο προσόν έχεις τεράστιες πιθανότητεςStauros44 έγραψε:Από ότι κατάλαβα από όλο αυτό ότι είναι είναι βαθμός απολυτηρίου πόση προϋπηρεσία στις φυλάξεις να έχει κάποιος τα 200 και 100 μόρια που δίνουν τα χαρτιά δεν ξέρω θέλει βαθμό από ότι κατάλαβα
Και να σου πω εγώ ας πούμε που έχω δώσει εξετάσεις για στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείς και έχω άδεια να φανταστώ δεν πιάνει θέλει να έχεις τελειώσει από ΙΕΚ γιατι κάτι τέτοιο θυμάμαι που είχα δει μια φορά σε μια προκήρυξη
-
- Αντισυνταγματάρχης
Όχι θέλει πιστοποίηση απο την ειδικότητα στέλεχος ασφαλείας από ΙΕΚ, επιπέδου 5.Stauros44 έγραψε:Και να σου πω εγώ ας πούμε που έχω δώσει εξετάσεις για στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείς και έχω άδεια να φανταστώ δεν πιάνει θέλει να έχεις τελειώσει από ΙΕΚ γιατι κάτι τέτοιο θυμάμαι που είχα δει μια φορά σε μια προκήρυξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης