Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

Alexhsupra έγραψε:Κανεις λαθος ... Όσοι είχαν Ιεκ έπιασαν θέσεις και σαν Εσωτερικοί και Σαν Εξωτερικοί. Όπου ήθελε πηγαινε ο καθενας. Και οι εξωτερικοί στην 6κ δεν έπιασαν Ποτέ δουλειά. Και όσοι δουλεύουν Ήδη σαν Σωφρονιστικοι Με Σύμβαση πάλι μπορούν να κάνουν χαρτια Για να πετύχουν πχ μια καλύτερη Θέση η πόλη σαν φυλακή. Αυτο με τα μόρια δεν είναι υποθετικό γιατί αν πάρουμε σαν πρότυπο την 6κ, η 6κ έδινε Μορια Για προϋπηρεσία. Άρα αυτοί που δουλεύουν Σαν Σωφρονιστικοι κομμένοι η όχι έχουν και από εκεί extra Μορια που δεν Είχαν Πριν. Και καινούργια σύμβαση Να κάνουν δεν τους σταματάει να κάνουν Και στην καινούργια χαρτια. Γιατι πολύ απλά δεν κατέχουν θέση Δημοσίου Υπαλλήλου. Αν περιμένετε να διοριστουν αυτοί στην 6κ για να βγει η καινούργια Μαλλον θα βγει το 2024 και βαλεε

Άλλο εμπειρία που είχε η 6κ και έπαιρνε 7 μόρια και άλλο ειδική εμπειρία που παίρνει 14 αν δε κάνω λάθος. Προφανώς και όσοι δουλεύουν με σύμβαση θα πάρουν μόρια. Κάποιοι από αυτόυς δεν έχουν την πιστοποίηση όμως. Παίρνουν το 7αρι ανα μήνα. Κλάιν... Το ΙΕΚ είναι αυτό που ξεκλειδώνει θέση... Φυσικά και μπορούν να κάνουν χαρτιά οποίος θέλει αλλά τα ΙΕΚ προφανώς έπιασαν το μέρος που δήλωσαν εξ αρχής στην 6κ όποτε θεωρητικά δε μπαίνουν στην διαδικασία. Σίγουρα όσοι δεν έχουν πιστοποίηση κ είναι από β επικουρια θα ξανακάνουν χαρτιά για μια θέση. Εκεί θα παιχτεί στα λοιπά κριτήρια που δίνουν μόρια... Το αν θα πέσει η 6κ πάνω στη νέα σαφώς και δεν επηρεάζει κάποιον που έχει μόρια (πλην τα ΙΕΚ, όσα έμειναν). Ο καθένας κάνει τη προσπάθεια του...

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από EcoMike »

Εσύ alexhsupra τι μόρια έχεις; Έχεις ιεκ;

Όσοι είχαν ιεκ από 6κ έπιασαν τη θέση που ήθελαν.

Τώρα αυτοί της Β επικουρια δε πα να χουν και 10 χρόνια ειδική εμπειρία άμα ο άλλος έχει ιεκ του κλανουν μια μάντρα με όρχεις!

Skritzi
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Skritzi »

Στους εξωτερικους φρουρους μοριοδοτειται μονο το ΙΕΚ και οι ξενες γλωσσες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Skritzi την Σάβ Απρ 24, 2021 11:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Alexhsupra
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Alexhsupra »

Φιλε μου οχι δεν είναι έτσι. Επειδή Εχω 3 φίλους Στην 6κ Και οι 3 με Ιεκ θέλουν να αλλαξουν Πόλη ... Γιατι έχουν δει τα πράγματα Από μέσα από την δουλειά Και ξέρουν τι να επιλέξουν στην καινούργια. Εγω φιλε Μου έχω πολλά μορια και είμαι σίγουρα μέσα. Εχω 17 απολυτήριο, ΙΕΚ, Ειδικές δυνάμεις και proficiency Και 3τεκνος και Δίπλωμα Δ κατηγορία.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Alexhsupra έγραψε:Φιλε μου οχι δεν είναι έτσι. Επειδή Εχω 3 φίλους Στην 6κ Και οι 3 με Ιεκ θέλουν να αλλαξουν Πόλη ... Γιατι έχουν δει τα πράγματα Από μέσα από την δουλειά Και ξέρουν τι να επιλέξουν στην καινούργια. Εγω φιλε Μου έχω πολλά μορια και είμαι σίγουρα μέσα. Εχω 17 απολυτήριο, ΙΕΚ, Ειδικές δυνάμεις και proficiency Και 3τεκνος και Δίπλωμα Δ κατηγορία.

Από αυτά που είπες τα μισα είναι άκυρα διάβασε λίγο τα κριτήρια ξανά. Το ΙΕΚ μετράει με πιστοποίηση επιπέδου 5...

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Alexhsupra έγραψε:Φιλε μου οχι δεν είναι έτσι. Επειδή Εχω 3 φίλους Στην 6κ Και οι 3 με Ιεκ θέλουν να αλλαξουν Πόλη ... Γιατι έχουν δει τα πράγματα Από μέσα από την δουλειά Και ξέρουν τι να επιλέξουν στην καινούργια. Εγω φιλε Μου έχω πολλά μορια και είμαι σίγουρα μέσα. Εχω 17 απολυτήριο, ΙΕΚ, Ειδικές δυνάμεις και proficiency Και 3τεκνος και Δίπλωμα Δ κατηγορία.
Έχεις ΙΕΚ διετούς φοίτησης συν την πιστοποίηση; Αν ναι οκ. Αν έχεις απλά βεβαίωση επάρκειας για άδεια σεκιούριτι δεν πιάνεται. Ειδικές δυνάμεις και δίπλωμα Δ στην 6κ δεν μόριοδοτουνταν.

Alexhsupra
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δεν ξερω τι είναι η πιστοποίηση επιπέδου 5. Τι εννοεις με αυτό. Και επίσης τι είναι ακυρο απ αυτά που είπα;
Alexhsupra
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Έχω κανονικά Πιστοποίηση Φιλε μου. Απλα Έχω διαβάσει από παλιά κάποια άρθρα λένε θα γίνει πρότυπα Ε. Φ και κάποια άρθρα πρότυπα 6κ. Απλα έχω και διπλώματα. Οτι πιαστεί καλό είναι. Θα δούμε μέχρι Να βγει επιτέλους. Όλο στο Περίμενε Είμαστε.
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Alexhsupra έγραψε:Έχω κανονικά Πιστοποίηση Φιλε μου. Απλα Έχω διαβάσει από παλιά κάποια άρθρα λένε θα γίνει πρότυπα Ε. Φ και κάποια άρθρα πρότυπα 6κ. Απλα έχω και διπλώματα. Οτι πιαστεί καλό είναι. Θα δούμε μέχρι Να βγει επιτέλους. Όλο στο Περίμενε Είμαστε.
Έχουν πει πολλά για τι προσλήψεις στα καταστήματα κράτησης όντως. Προσωπικά δεν την βλέπω να βγαίνει σύντομα η προκήρυξη και ότι όταν βγει θα είναι σαν την 6κ. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχει ψηφιστεί εξαίρεση από το ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στα καταστήματα κρατησης. Η μονη διάφορα θα είναι ότι τις πρακτικές δοκιμασίες (αθλήματα, υγειονομικά, ψυχοτεχνικα) θα τις κάνει το υπουργείο.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Alexhsupra έγραψε:Έχω κανονικά Πιστοποίηση Φιλε μου. Απλα Έχω διαβάσει από παλιά κάποια άρθρα λένε θα γίνει πρότυπα Ε. Φ και κάποια άρθρα πρότυπα 6κ. Απλα έχω και διπλώματα. Οτι πιαστεί καλό είναι. Θα δούμε μέχρι Να βγει επιτέλους. Όλο στο Περίμενε Είμαστε.
Αν δε κάνω λάθος έκανες τα χαρτιά σου και στην Τράπεζα ελλαδος. Πήρες τα 500 μόρια από το πτυχίο σου εκεί ;

Alexhsupra
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ναι κανονικά Τα πήρα... Πηγα 2 χρόνια Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών Και Πήρα και πιστοποίηση...
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Alexhsupra έγραψε:Δεν ξερω τι είναι η πιστοποίηση επιπέδου 5. Τι εννοεις με αυτό. Και επίσης τι είναι ακυρο απ αυτά που είπα;
Πιστοποίηση επιπέδου 5 αποκτάς όταν πας 2 χρόνια σε ΙΕΚ +πρακτική, έπειτα αφού τελειώσεις δίνεις ΕΟΠΠΕΠ Γιάννα πάρεις το δίπλωμα απλά πολλοί μπερδεύουν αυτή την πιστοποίηση με εκείνη που κανείς το σεμινάριο των 105 ωρών

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ARN »

Φίλε αμα έχεις πιστοποίηση από το ιεκ διετής φοίτησης ειδικότητας ασφάλειας προσώπων και υποδομών /στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας, τότε είσαι επιτυχών χαλαρά.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από EcoMike »

Και γω ξέρω 10 άτομα από την 6κ με ιεκ που έχουν περάσει στη φυλακή που θέλουν και δε θα αλλάξουν. ΤΙ θες να μας πεις τώρα ότι θα εμφανιστούν πάνω από 50 άτομα με ιεκ Στέλεχος Ασφαλείας που να έχουν πιστοποίηση; Με τίποτα, οι περισσότεροι δεν έχουν δώσει εοππεπ για πιστοποίηση!

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Miron »

Alexhsupra έγραψε: Επειδή Εχω 3 φίλους Στην 6κ Και οι 3 με Ιεκ θέλουν να αλλαξουν Πόλη ... Γιατι έχουν δει τα πράγματα Από μέσα από την δουλειά Και ξέρουν τι να επιλέξουν στην καινούργια.

Με ΙΕΚ και θέλουν να αλλάξουν πόλη; Γιατί με ΙΕΚ στην 6κ έμπαινες σε όποια πόλη ήθελες... Μάλλον θέλουν να πάνε στην εξωτερική φρουρά, και το λες με πλάγιο τρόπο. Γιατί μέχρι τώρα μόνο οι εσωτερικοί έχουν πάει στην δουλειά με συμβάσεις και προφανώς είδαν τα πράγματα μέσα και θέλουν να φύγουν. Πάντως οι περισσότεροι τις 6κ με ΙΕΚ έχουν καλυφθεί και μόνο όσοι θέλουν να αλλάξουν και μπορούν ηλικιακά θα αλλάξουν. Δηλαδή μιλάμε για πολύ μικρό αριθμό, και εάν επιτύχουν όλοι στην καινούργια προκήρυξη. Όλοι κ όλοι με ΙΕΚ και α επικουρία εάν θυμάμαι καλά ήταν γύρο στα 180 άτομα. Κάποιοι κόπηκαν, κάποιοι είναι στις θέσεις τους, κάποιοι είναι 32+, Μόνο 1 η 2 φορές βγήκε πιστοποίηση αυτόν τον καιρό, όποτε μιλάμε για λίγα άτομα κάτω 32, γνώμη μου οι θέσεις θα καλυφθούν και από β επικουρία ΚΑΙ στους εξωτερικούς φρουρούς ειδικά στις ειδικές κατηγορίες. Άσε που είναι και όλο το ψυχοφθόρο να ξανακάνεις τις διαδικασίες για καινούργια προκήρυξη, και θα πρέπει να αρνηθούν την θέση τις 6κ για να πάνε στην καινούργια προκήρυξη, που δεν ξέρουν από πριν 100% ότι θα είναι και μέσα. Όλα γίνονται, και πολλοί στην 6κ νόμιζαν ότι θα ήταν χαλαρά τα άθληματα και κόπηκαν, εδώ ένας που έτρεχε στο χιλιαρι στην 6κ στραμπουλιξε και έπαθε κάταγμα και κόπηκε, και του είπαν ότι αναβολή παίρνεις πριν ξεκινήσεις τα αγωνίσματα για λόγους υγείας, εάν είσαι οκ και σ τύχει την ώρα που είναι το αγώνισμα πάει.

Κάντε τα χαρτιά σας και μην φοβάστε τουλάχιστον αυτοί του επαγγέλματος που παίρνουν και προϋπηρεσία προσωπικά πιστεύω με ένα μέτριο απολυτήριο λυκείου και αρκετή προϋπηρεσία (4+ χρονιά) είναι Μέσα χαλαρά.

Τα παραπάνω είναι προσωπική μου γνώμη παιδιά, φιλικά πάντα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες