Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Με κύριο προσόν υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ακόμη και στις λίγες θέσεις. Ωστόσο, τα χαρτιά σας να τα κάνετε όλοι και ποτέ δεν ξέρετε.
Είδατε τι κηδείες έγιναν με την 6Κ/18. Αυτοί ήταν ικανοί και νεκρούς να αναστήσουν για να πάνε να δώσουν αθλήματα.
Είδατε τι κηδείες έγιναν με την 6Κ/18. Αυτοί ήταν ικανοί και νεκρούς να αναστήσουν για να πάνε να δώσουν αθλήματα.
D.Y.K έγραψε:Με κύριο προσόν υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ακόμη και στις λίγες θέσεις.Ωστόσο, τα χαρτιά σας να τα κάνετε όλοι και ποτέ δεν ξέρετε.
Ωραία οπότε επειδή θα τα κάνω μόνος μου τα χαρτιά Δεν εμπιστεύομαι πια τα γραφεία! Γιατί όταν τους πήρα τηλέφωνο και τους το είπα μου είπαν ότι όταν τα είχατε κάνει εσείς δεν επιτρεπόταν άλλαξε ο νόμος παπατζα φούλ ... Τέλος πάντων έχω το πτυχίο κύριο τίτλο από το πτυχίο και μετά έχω τρία χρόνια. Πριν το πτυχίο είσαι ένα χρόνο προϋπηρεσία με άδεια security λογικά αυτό δεν πιάνεται σωστά; Αγγλικά β2 δεν γνωρίζω μετράνε διπλώματα γ κατηγορίας κ ειδικές δυνάμεις;
Κύριο προσόν, προϋπηρεσία μετά τη λήψη του πτυχίου και τα αγγλικά δίνουν μόρια. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις στους φύλακες δε δίνουν μόρια.
Οχι Ειδικες Δυναμεις και διπλωματα δεν μετρανε δυστυχως, η προκηρυξη θα ειναι οπως η 6Κ 2018 μεσω ΑΣΕΠ η εμπειρια σου μετραει κανονικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Σάβ Μαρ 06, 2021 1:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikos521 έγραψε:Οχι Ειδικες Δυναμεις και διπλωματα δεν μετρανε δυστυχως, η προκηρυξη θα ειναι οπως η 6Κ 2018 μεσω ΑΣΕΠ η εμπειρια σου μετραει κανονικα.
Νίκο και ο βαθμός λυκείου μετράει;
-Bildakoss-
Ο βαθμός του λυκείου πολλαπλασιάζεται με συντελεστή μόνο σε όσους διαγωνίζονται με Β' επικουρία.
Ναι, με προλαβε ο ΔΥΚ !
Και εγώ ευχαριστώ για τις πληροφορίες μακάρι να πάνε όλα καλά και καλή επιτυχία σε όλους
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Κατα τα φαινομενα μετα το τριημερο και σιγα σιγα θα αρχισουμε να εχουμε εξελιξεις πανω στο θεμα (εγω πιστευω για ανοιξη).
https://workenter.gr/el/article/26268/xartaeto-me-nees-prokiruxeis-apo-to-asep-monimoi?fbclid=IwAR34jJE1BCB6glFwgDmoPqyk-q-IuZvSNzmmPUjVw88AuM8W0Ou_gigPrXs
https://workenter.gr/el/article/26268/xartaeto-me-nees-prokiruxeis-apo-to-asep-monimoi?fbclid=IwAR34jJE1BCB6glFwgDmoPqyk-q-IuZvSNzmmPUjVw88AuM8W0Ou_gigPrXs
Άρα είπαμε αρχικά 52 άτομα για Δράμα και μετά αν βγει για υπόλοιπη Ελλάδα έτσι δεν είναι;
-Bildakoss-
Κανείς δε ξέρει... Και για Δράμα αρχικα 240 ήταν...BilD έγραψε:Άρα είπαμε αρχικά 52 άτομα για Δράμα και μετά αν βγει για υπόλοιπη Ελλάδα έτσι δεν είναι;
Παιδιά ξέρουμε τίποτα για την εντοπιότητα για Δράμα;
Loxias89 έγραψε:Κανείς δε ξέρει... Και για Δράμα αρχικα 240 ήταν...BilD έγραψε:Άρα είπαμε αρχικά 52 άτομα για Δράμα και μετά αν βγει για υπόλοιπη Ελλάδα έτσι δεν είναι;
Για Δράμα θα μπορούν να κάνουν χαρτιά από όλη την Ελλάδα; Απλα δεν θα έχουν την εντοπιότητα...
-Bildakoss-
Ευχαριστώ. Μακάρι να δίνει μόρια εντοπιότητας γιατί οι θέσεις είναι πολύ λίγες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες