Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Έχεις και το ΙΕΚ που ζητάει σαν επιπρόσθετο κριτήριο; Εσύ ή τα άλλα παιδιά που είστε αερονομοι;
Επίσης, θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πεις πως είναι τα πράγματα μέσα. Τα καθήκοντα σας, τι υπηρεσίες κάνετε, τι κάνουν οι αντίστοιχοι εποπ, πως βρίσκεις την ειδικότητα αν σου αρέσει κλπ.
Νομίζω πιάσαμε λαυράκι που βρήκαμε οβα αερονομο για να μας πει τα πράγματα από μέσα!
Επίσης, θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πεις πως είναι τα πράγματα μέσα. Τα καθήκοντα σας, τι υπηρεσίες κάνετε, τι κάνουν οι αντίστοιχοι εποπ, πως βρίσκεις την ειδικότητα αν σου αρέσει κλπ.
Νομίζω πιάσαμε λαυράκι που βρήκαμε οβα αερονομο για να μας πει τα πράγματα από μέσα!
Γεια σας παιδια! Να ρωτησω, ξερει κανεις αν γινεται να δωσω πιστοποιηση υπολογιστων online;
Όχι, όλα κλειστά.
Απαγορεύονται τα Greeklish (Nassos)
Απαγορεύονται τα Greeklish (Nassos)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιαν 29, 2021 8:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ευχαριστω!
Αερονομος είναι σαν πυροβολητής δλδ πολύ τρέξιμο... Ώρες ατελείωτες στην πύλη μέσα στο κρύο τον χειμώνα να ανοίγεις την πόρτα σε όποιον μπαίνει και σε όποιον βγαίνει και να σε τρώει η ζέστη το καλοκαίρι. Με πολύ ορθοστασία σαν να χτυπάς 24ωρο σκοπετοοο. Βοηθος δλδ στην πύλη που βγάζει όλη την λατζα... Μέχρι να περάσουν 10+ χρόνια και να γίνεις αρχυφιλακας επίσης ότι άλλο σκάσει από αγήματα μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς... Δεν θα έλεγα ότι είναι καλή ειδικότητα ειδικά για τα δεδομένα της αεροπορίας... Αν δεν τα ζήσεις δεν θα καταλάβεις... Ψαξτω πολύ πριν βάλεις ειδηκοτητα. Αν και ο καθένας θα σου πει τα δικά του. Αλλά τίποτα δεν είναι όπως τα φαντάζεστε... Στρατιώτες θα είμαστε μια ζωή σαν ΕΠΟΠ αλλά αν το γουστάρεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εγώ σύμφωνα με αυτά που είπες δεν καταλαβαίνω: Α) γιατί είσαι ακόμα στο σώμα αφού δεν σου αρέσει (έτσι φαίνεται όπως τα περιγράφεις) 😂 Και Β) γιατί θα γίνει σφαγή σε μια τέτοια ειδικότητα που "δεν αξίζει" ;
Μην ακούς τον καθένα τι σου λέει ρε εδώ στην αεροπορία ούτε τα ονόματα δε βγάζουν φουλ βύσμα αφήστε το μη ρωτάς καν δεν μπαίνουμε. Πολεμικό ναυτικό θα πας;200 μέρες στη θάλασσα όχι αυτοί που παν αστο μόνο ΣΞ και εκεί οβα θα έχει
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 182
κάτι θα μπορεί να γίνει φίλε μου. Κάτι διάβασα για golearn δε το ξέρω αλλά λέει είναι μια εταιρία κάνει διαδίκτυακα τα πάντα αγγλικά, υη και πολλά ακόμα. Κάνε ότι μπορείς διότι οσω πιστεύω ότι δε θα βγει ποτέ ίσως βγει κάτι.John97 έγραψε:Γεια σας παιδια! Να ρωτησω, ξερει κανεις αν γινεται να δωσω πιστοποιηση υπολογιστων online;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 182
έχεις απόλυτο δίκιο φίλε! Θα δηλώσεις και ΠΝ ΕΓΏ ΝΑΙ; Καλή μας επιτυχία σε όλους. Εγώ θα δηλώσω και οβα αν βγει!Kostasz έγραψε:Μην ακούς τον καθένα τι σου λέει ρε εδώ στην αεροπορία ούτε τα ονόματα δε βγάζουν φουλ βύσμα αφήστε το μη ρωτάς καν δεν μπαίνουμε. Πολεμικό ναυτικό θα πας;200 μέρες στη θάλασσα όχι αυτοί που παν αστο μόνο ΣΞ και εκεί οβα θα έχει
Παίδες αφήστε την ΠΑ με τη καμία ΣΞ και ΠΝ. Στο ΣΞ θα έχει οβα αλλά κάντε μπορεί ως επιλαχών τώρα για ΠΝ 200 μέρες μεσοπέλαγα αστο πολεμική αεροπορία δεν μπαίνεις ούτε με εντολή υπουργου λέμε τώρα
- Jimmy haf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 120
Ρε παιδιά... Ας κάνουμε τη προσπάθεια μας και όπου βγει! Δεν χάνουμε κάτι... Όσο για ξηρά και ναυτικό, αν κάποιος τα διαλέξει πρέπει να το θέλει πολύ, αν δεν το γουστάρει, να ναι 200 μέρες στο καράβι ή να κάνει περιοδία σε όλη τη παραμεθόριο δεν θα το αντέξει.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δεν μου απάντησε ποτέ η κοπέλα τις τελευταίες μου απορίες... Μάλλον απόπειρα να αποθαρρύνει ήταν όλο αυτό, παρά να ενημερώσει! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση όταν λες τόσα αρνητικά και ότι μέσα σε άκρες δεν αξίζει η ειδικότητα, αλλά Παρ όλα αυτά θα κάνεις τα χαρτιά σου κανονικά αλλά και ότι θα γίνει πόλεμος για τις εν λόγω θέσεις!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Τι πρέπει να έχει κάποιος για να πάρει την ειδικότητα τραυματιοφορέας; Στο σαιτ δεν έγραφε κάτι.
Antonisss45 έγραψε:
Τι πρέπει να έχει κάποιος για να πάρει την ειδικότητα τραυματιοφορέας; Στο σαιτ δεν έγραφε κάτι.
Στο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε με τον καθορισμό του επιπέδου των γραμματικών γνώσεων της Αεροπορίας δεν αναφέρει κάτι διότι δεν θα πάρει άτομα σε αυτή την ειδικότητα προφανώς.
Το 2009 ωστόσο ζητούσε τα εξής
Απολυτήριο Γυμνασίου γενικά ή ισότιμου, Δημοσίου ή Ιδιωτικού αναγνωρισμένο από το κράτος.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Μπορεις να μου στείλεις το ΦΕΚ η να μου πεις τις ειδικότητες που θα ζητήσει φίλε δυκ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 4 επισκέπτες