Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

petros έγραψε:Εχω κανει εγχειρηση χιαστων ομως δεν εχω καποιο προβλημα σε δραστηπιοτητες. Εχω αποθεραπευτει πληρως. Μπορω να βγω Ι1; Σας ευχαριστω για τυχων απαντησεις... Δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο στο διαταγμα. Αν τελικα βγω ι1 μπορω να ελπιζω για αλεξιπτωτιστης; Παιδεια σας παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας για να μην ελπιζω αδικα η μου ερθει αποτομο το χ! ...

Αδερφε για το Ι που θα παρεις δεν μπορω να σου πω, καλυτερα να μιλησεις με εναν στρατιωτικο γιατρο να σου πει σιγουρα σε αυτη τη περιπτωση τι προβλεπεται... Σχετικα με τα αλεξιπτωτα παντως να ξερεις οτι δεν ειναι μια οποιαδηποτε δραστηριοτητα... Τα αλματα επιβαρυνουν γονατα και μεση, ειδικα οι λανθασμένες προσγειώσεις μπορουν να διμιουργησουν επιπροσθετα προβληματα... Στη ΣΧΑΛ πάντως ψάχνουν αρκετά τέτοια θέματα και δεν ξέρω αν θα σε δεχτούν...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ευχαριστω για την απαντηση. Αρα στην στρατολογια μπορουν να μου πουν; Παντως η εισαι ι1 ι οχι... Να με βγαλουν ι1 κε να μου πουν δεν μπορεις ομως για αλεκσηπτωτα δεν νομιζω. Παντως ντρεπομαι που το λεω αλλα αν βγς ι1 θα παισει το βυσμα (πρωην μελος γενικου επιτελειου στρατου) ... Σωματικα πιστευω ειμαι οκ. Περασα και τους προκριματικους αγωνες για το πανελληνιο πρωταθλημα itf ταεκ βον ντο. Οσο για την πτωση αν ειναι λαθος οποιος και να εισαι θα σε επιβαρηνει. Πριν 8 χρονια εκανα την ενχειρηση.

Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Αν βγεις Ι1 υπηρετείς κανονικά στις Ε. Δ. Απλά δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να συμβεί με την επέμβαση που έχεις κάνει... Αν σε αποριψει η ΣΧΑΛ δεν συμαινει οτι θα φυγεις απο τις ΕΔ, απλα θα πας καπου αλλου (συνηθως αμφιβιους) ...
Anonymous

Ευχαρηστω και παλι. Με ηρεμησε αυτο που ειπες οτι και να κοπω λογο ποδιου θα παω και παλι εδ. Διαβασα ολο το φεκ και αποτι καταλαβα αν δεν αντιμετοπιζεις προβληματα εισαι ι1. Εξαλου τι να λεμε... Τοσοι ποδοσφαιρηστες ειχαν χιαστους και τωρα πετανε. Πιστευω οτι και αυτοι που ειχαν σπασιμο σε καποιο σημειο και τωρα ειναι οκ θα επρεπε να κρινοντε με ικανοτητα και οχι με παρελθον.
Anonymous

Γεια σε ολουσ... Εχω αποριες. Ρωτησα στο ρουφ ποτε παρουσιαζομαι και μου ειπαν κατα 99% τελη σεπτεμβρη. Οταν περασα περιοδευον δηλωσα για καταδρομεις αλλα εχω μυωπια και αστυγματισμο. Αν το δηλωσω οτι εχω και φοραω φακους ή γυαλια θα με δεχτουν... ; Επισης ασχολουμαι με την μουσικη αρκετα χρονια κανει τιποτα η μπα.
Tεο24
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Tεο24 »

ΒΑΓΓΕΛΗΣ έγραψε:Γεια σε ολουσ... Εχω αποριες. Ρωτησα στο ρουφ ποτε παρουσιαζομαι και μου ειπαν κατα 99% τελη σεπτεμβρη. Οταν περασα περιοδευον δηλωσα για καταδρομεις αλλα εχω μυωπια και αστυγματισμο. Αν το δηλωσω οτι εχω και φοραω φακους ή γυαλια θα με δεχτουν... ; Επισης ασχολουμαι με την μουσικη αρκετα χρονια κανει τιποτα η μπα.

Καλησπερα,
Ρωτησες στο ρουφ και σου ειπαν τελη σεπτεμβρη; Αυτο το θεωρω πολυ απιθανο καθως και εγω παρουσιαζομαι με την επομενη σειρα που απ οσο ξερω ειναι το Νοεμβρη... Οσον αφορα στη μυωπια και τη μουσικη δεν μπορω να σε βοηθησω καθοτι δεν γνωριζω αν και η αποψη μου ειναι οτι αν δεν εχεις μεγαλη μυωπια δεν θα εχεις προβλημα αλλα με τη μουσικη δεν νομιζω να σε βοηθησει αφου θες να πας ΛΟΚ κ ολας Εικόνα
masada
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από masada »

Θέλω στην θητεία μου (περίπου σε 1 χρόνο) να υπερετίσω στις ειδικές δυνάμεις, το θέμα είναι ότι έχω πρόβλημα στην μέση μου, συγκεκριμένα σποδυλολίσθηση α'βαθμού σε έναν σπόνδυλο εκ γενετής, θα με απορίψουν ή υπάρχει ακόμα και η πιθανότητα να κρίθω Ι-3 (,4,5;)

Anonymous

Δεν πιστευω να βγεις ι5. Σιγουρα παντως για το καλο σου να μην πας στις ειδικες δυναμεις. Μην ρισκαρεις την υγεια σου για 9 μηνεσ
blackcommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από blackcommando »

Ευχαριστω φιλε να'σε καλα. Να σε ρωτισω και κατι Αλλο εχω τατου στο ποδι 27 εκ περιπου κ οταν ειμουν 1 χρονου ειχα κανει ενχειριση κοιλης μπωρω Να περασω ΥΕΑ στις Ε. Δ.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Rafale »

Τι σχεση μπορει να εχει το τατου που βρισκεται στο ποδι με την εγχειρηση κοιλης; Βρε κομαντοοοο 1 χρονων εκανες εγχειρηση...
blackcommando
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από blackcommando »

Θελω να πω αν περνουν στους ΥΕΑ ατομα με τατου και 2 αν δεν πρεπει να εχεις υποβλιθει σε Καπιου ειδους ενχειριση οστε να μπωρεις Ανταπεξελθεις στις ασκησεις...
nephilim
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nephilim »

Γεια σας! Θελω τον Αυγουστο να μπω Ειδικες Δυναμεις και να γινω εφεδρος αξιοματικος αλλα περσι τον χειμονα εκανα εγχειρηση θυρωειδη και περνω καθε πρωι 1 χαπι. Μπορω να γινω μελος τον ειδικων δυναμεων; Κατα τα αλλα δεν εχω αλλο << προβλημα>> και θελω παρα πολυ να υπηρετισω σαν καταδρομεας![:^ (
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Γεια σας! Θελω τον Αυγουστο να μπω Ειδικες Δυναμεις και να γινω εφεδρος αξιοματικος αλλα περσι τον χειμονα εκανα εγχειρηση θυρωειδη και περνω καθε πρωι 1 χαπι. Μπορω να γινω μελος τον ειδικων δυναμεων; Κατα τα αλλα δεν εχω αλλο << Προβλημα>> Και θελω παρα πολυ να υπηρετισω σαν καταδρομεας![:/QUOTE]δεν μπορεις φιλε μου δυστηχως... Και αμα τους πεις οτι εισαι μια χαρα θα σε κανουν εξετασεις αργοτερα και θα φας και φυλακη και θα σε διωξουν και θα σε στειλουν πεζικο...
nephilim
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nephilim »

Αμα δεν πω τιποτα θα μου κανουν εξετασεις αιματος; Γιατι δεν φενεται τιποτα στο αιμα γιαυτο. Δεν μπορω να το περνο στα κρυφα το πρωι; Δεν φανταζεσαι ποσο θελω να υπηρετισω σαν καταδρομεας.
Tεο24
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Tεο24 »

Απο απλη περιεργια και αγνοια τι προβλημα προκαλει το χαπι που θα περνει για τον θυροειδη;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης