Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Παιδιά ο χρόνος π υπηρετήσαμε σαν ειδικότητα πιάνεται σαν προϋπηρεσία αν δηλώσουμε στην ίδια ειδικότητα;Πχ ειδικότητα είχα τεχνικός όπλων... Αν δηλώσω ως τεχνικός όπλων παίρνω μόρια;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Ναι τα παιρνεις κανονικοταταGeorge3243 έγραψε:Παιδιά ο χρόνος π υπηρετήσαμε σαν ειδικότητα πιάνεται σαν προϋπηρεσία αν δηλώσουμε στην ίδια ειδικότητα;Πχ ειδικότητα είχα τεχνικός όπλων... Αν δηλώσω ως τεχνικός όπλων παίρνω μόρια;
Για τους πολίτες δεν θα ανεβεί το όριο ηλικίας; Γνωρίζουμε;
- Jimmy haf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 120
Δεν ξέρουμε πολλά, όμως από ότι είδα εδώ στο φόρουμ δυστυχώς δύσκολο να αυξηθεί για τους πολίτες. Οπότε να έχεις στο νου σου ότι όσοι είναι γεννημένοι από το 94 και μετά μπορούν.
Ας ελπίσουμε να αλλάξει! Εστω μέχρι τα 30 για τους πολιτες!
- Jimmy haf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 120
Μακάρι γτ στην ουσία ποτέ δεν είναι 30, ούτε 28, αλλά 29 κ 27 αντίστοιχα. Δυστυχώς στ στρατό τ έτος μετράει από την αρχή του έτους.
Ότι έχει αλλάξει έχει αλλάξε, ότι ΦΕΚ βγήκε ιεει βγει μόνο οι προκηρύξεις αναμένονται να βγουν ... 

Καλησπέρα είμαι 24 χρονών ειμαι αποφοιτος χωρις πιστοποίηση τεχνικών τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας και ενδιαφέρομαι για την θέση του τραπεζοκομου εχω προϋπηρεσία πανω απο 12 μήνες και διπλωμα αυτοκινήτου. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε αν ισχύει το χαρτί μου σε αυτή την ειδικότητα. Και αν οντως ισχύει ετσι οπως τα υπολόγισα ειμαι στα 600 μορια πιστεύετε υπάρχει καμια ελπιδα; ... Να προσθέσω επίσης ότι σε 2 βδομαδες δίνω προφισενσι και ίσως τα μορια μου πανε στα 750
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 182
και βέβαια υπάρχει ελπίδα, καλή επιτυχία κιόλας στα αγγλικάAthens έγραψε:Καλησπέρα είμαι 24 χρονών ειμαι αποφοιτος χωρις πιστοποίηση τεχνικών τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας και ενδιαφέρομαι για την θέση του τραπεζοκομου εχω προϋπηρεσία πανω απο 12 μήνες και διπλωμα αυτοκινήτου. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε αν ισχύει το χαρτί μου σε αυτή την ειδικότητα. Και αν οντως ισχύει ετσι οπως τα υπολόγισα ειμαι στα 600 μορια πιστεύετε υπάρχει καμια ελπιδα; ... Να προσθέσω επίσης ότι σε 2 βδομαδες δίνω προφισενσι και ίσως τα μορια μου πανε στα 750
Καλησπέρα σας. Είμαι απόφοιτος Μηχανικός Αεροσκαφών από το ΤΕΙ Χαλκίδας. Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα την πιστοποίηση για το Β1 (για όσους ασχολούνται με το αντικείμενο) . Σχετικά με την προκήρυξη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ που αναμένεται να ανακοινωθεί, θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει επαγγελματικά να κάνω αίτηση για την ειδικότητα του Μηχανικού Αεροσκαφών στην ΠΑ καθώς και ποια είναι η πορεία του ΕΠΟΠ-ΟΒΑ Μηχανικού Αεροσκαφών. Εάν είναι δυνατόν, θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος ο οποίος να ασχολείται με το επάγγελμα εντός της ΠΑ η ακόμα και να έχει περάσει από ΕΠΟΠ-ΟΒΑ με την συγκεκριμένη ειδικότητα. Ευχαριστώ
Να είσαι καλά!
Γνωριζει καποιος αν υπαρχει ειδικοτητα Αναλυτη/Προγραμματιστη στην αεροπορια;
manos959 έγραψε:
Γνωριζει καποιος αν υπαρχει ειδικοτητα Αναλυτη/Προγραμματιστη στην αεροπορια;
Μιλώντας με δεδομένα του 2009, καθώς δεν έχουμε ΦΕΚ με τις ειδικότητες και τις απαιτούμενες γραμματικές γνώσεις από το ΓΕΑ, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, τότε είχε δοθεί μόνο η παρακάτω ειδικότητα
- Τεχνίτης Η/Υ.
Καλησπέρα. Γνωρίζεις κανείς, εάν οι ειδικότητες πληροφορικής είναι αμετάθετες, και εάν ναι ποιες και που. Ευχαριστώ πολύ.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Ρωτάς τα ίδια πράγματα με διαφορετικά προφίλ... Φτάνει ρε σαλεμένε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες