Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
- Jimmy haf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 120
Ρε παιδιά να σας ρωτήσω στα μόρια προϋπηρεσίας που λέει στην τελευταία προκήρυξη εντάσσεται και αν η ειδικότητα που είχες ως φαντάρος ταιριάζει με αυτή που θα επιλέξεις; Δλδ πυροβολητής (ΜΕΤΑ) με Αμύνης αεροδρομίων; Γιατί είναι 200 μόρια και δεν ξέρω αν πρέπει να πληρεις κάποιες προϋποθέσεις.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν έχουν βγεί οι ειδικότητες της αεροπορίας, και αν ναι που μπορώ να τις βρώ! Ευχαριστώ!
-
- Posts in topic: 14
Δες στην σελ.7
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
Ελεανα7 έγραψε:Δες στην σελ.7
Σε ευχαριστώ Ελεάνα, το είδα αυτό, αλλά έχει βγεί κάποιο ΦΕΚ; Επίσης εγώ που ήμουν στον στρατό ξηράς ΔΕΑ (ΤΘ) μετράει σαν μόρια για την αεροπορία;
-
- Posts in topic: 14
Δεν έχει βγει κάποιο ΦΕΚ ουτε γραμματικέςγνώσεις έχουν βγει. Το 09' για να πάρεις τα μόρια της ειδικότητας (100) έπρεπε να επιλέξεις την ίδια.
- Jimmy haf
- Posts in topic: 120
Ναι εγώ απλώς ως πυροβολητής εντάσσομαι στην Αμύνης αεροδρομίων; Και μετράει ως χρόνος προϋπηρεσίας από τότε που πήρες την ειδικότητα μέχρι την απόλυση σου; Δηλαδή δέκα μήνες αν έχεις πλήρη θητεία δώδεκα μηνών?
Διασωστης31 έγραψε:Δεν είχαν δημοσιευθεί.Στον ξηράς νομίζω είχε μπει ο πρώτος με 900 μόρια.
Με ΑΕΙ και proficiency είσαι καλά πιστεύω, θα πάρει πολλούς.
Πιστεύεις κάποιος με 780-800 μόρια είναι καλά; Επιπλέον να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την προϋπηρεσία (αν γνωρίζεις βέβαια), για οικονομικός μετράει η προϋπηρεσία ως ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού στο δημόσιο; Ή μοριοδοτείται γενικά η προϋπηρεσία;
Είναι και ανάλογα ποια ειδικότητα πόσο ζήτηση έχει για τα μόρια
KΑλημερα σε ολους, ειδα τη προκηρυξη του 2009. Απο οτι καταλαβα δεν θα συμμετεχουν ολες οι ειδικοτητες που υπαρχουν αλλα παραμονο αυτες που θα εχουν ελειψη. Επισης ποσες ειδικοτητες μπορουμε να δηλωσουμε ; Απολυθηκα απο στρατο ξηρας, απο ειδικες δυναμεις καταδρομων με ενδιαμεση μεταταξυ σε σωμα. Θα ειχα θεμα αν δηλωνα για εποπ πολεμικη αεροπορια ;Προσωπικα εχω σπουδασει σε ιεκ κατοχος (βεκ) βοηθος οδοντοτεχνιτη θα μπορουσα να συμμετεχω στην ειδικοτητα αν τυχον υπαρξει. Αν και τοτε υπηρχαν μονο 2 θεσεις, οποτε ειναι ρισκο αν υπαρχει μια επιλογη ειδικοτητας.
Επισης εργαζομουν στο nhs το περασμενο χρονο, κατοπιν εκπαιδευσης θεωρητικης και πρακτικης. Εχω στη κατοχη μου certification ως βοηθος νοσοκομου. Θα μπορουσε να ληφθει υποψη ;
Μακαρι να βγει συντομα η προκηρυξη η εστω οι ειδικοτητες και τα αθληματα ωστε να ξερουμε τι μας γινεται.
Επισης εργαζομουν στο nhs το περασμενο χρονο, κατοπιν εκπαιδευσης θεωρητικης και πρακτικης. Εχω στη κατοχη μου certification ως βοηθος νοσοκομου. Θα μπορουσε να ληφθει υποψη ;
Μακαρι να βγει συντομα η προκηρυξη η εστω οι ειδικοτητες και τα αθληματα ωστε να ξερουμε τι μας γινεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Παρ Δεκ 11, 2020 11:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
VasPap έγραψε:KΑλημερα σε ολους, ειδα τη προκηρυξη του 2009. Απο οτι καταλαβα δεν θα συμμετεχουν ολες οι ειδικοτητες που υπαρχουν αλλα παραμονο αυτες που θα εχουν ελειψη. Επισης ποσες ειδικοτητες μπορουμε να δηλωσουμε ; Απολυθηκα απο στρατο ξηρας, απο ειδικες δυναμεις καταδρομων με ενδιαμεση μεταταξυ σε σωμα. Θα ειχα θεμα αν δηλωνα για εποπ πολεμικη αεροπορια ;Προσωπικα εχω σπουδασει σε ιεκ κατοχος (βεκ) βοηθος οδοντοτεχνιτη θα μπορουσα να συμμετεχω στην ειδικοτητα αν τυχον υπαρξει. Αν και τοτε υπηρχαν μονο 2 θεσεις, οποτε ειναι ρισκο αν υπαρχει μια επιλογη ειδικοτητας.
θα μετρήσει σίγουρα η πιστοποίηση ΙΕΚ (αποτελεί ΚΡΑΤΙΚΟ δίπλωμα) μέγιστα μόρια που μπορεί να πάρει κάποιος απο ΙΕΚ.
ίσως μετρήσει και το ΒΕΚ με λιγότερα μόρια.
certificate κτλπ δεν υπάρχει περίπτωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Παρ Δεκ 11, 2020 11:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ευχαριστούμε πολύ διάσωστη για τις ειδικότητες και τις πληροφορίες, μήπως γνωρίζεις αν θα βγει η προκυρηξη εντός 2020; Γιατί δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα της αεροπορίας...
Για αεροπορία είναι Ίδη κλεισμένες οι θέσεις δυστυχώς παιδιά...
Καλησπέρα sof1999, δυστυχώς νομίζω έχεις δίκιο... Το βισμα θα έχει το λόγο ειδικά στην ΠΑ... Όμως ας ελπίζουμε όλοι σε κάτι καλυτερο
Έστω και τυπικά όμως θα πρέπει να δώσουν επίσημα στη δημοσιότητα τις ειδικότητες με τα Προσόντα επίσημα για να ξέρουμε παιδιά
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 38
Χαχαα τι βυσματα ονειρεύεστε. Δεν περνάει τίποτα, και δε το λέω εγώ.
Αλλά ο Στεφανής...
Αλλά ο Στεφανής...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες