Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από theodoros »

Marmare έγραψε:Προκήρυξη*Το ότι σε μια εβδομάδα λήγουν σημαίνει ότι αυτόματα δεν έχω και το δικαίωμα να ρωτήσω κάτι;

Η αλήθεια είναι ότι ασχολήθηκα πολύ πιο πριν μόνο με την προκήρυξη της ΠΑ και η ερώτηση εδώ ήταν περισσότερο για πληροφορίες. Αλλά αυτό δεν σας ενδιαφέρει. Θα μπορούσατε να το προσπεράσετε εφόσον δεν έχετε τη διάθεση να απαντήσετε.

Καλή συνέχεια!

τετοια ερωτηση αν ''διαβαζες'' την προκηρυξη δεν θα την εκανες και εκει βρίσκονται οι απαντησεις

Άβαταρ μέλους
Stepdad
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Stepdad »

Άμα περάσουμε και στα τρία σώματα, διαλέγουμε εμείς που πάμε; Γιατι στην αίτηση του Ναυτικου είχε σειρά προτίμησης που το είδα τώρα πριν νομίζα ότι απλά βάζεις που αλλού δηλώνεις, και έχω βάλει το ναυτικό πρώτο. Αυτό σημαίνει πως άμα περάσω ας πούμε ναυτικό και αεροπορία θα με πάρουν στο ναυτικό?
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 249

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Παρτε το λιγο χαλαρα, το μονο που θα καταφερετε ειναι να φατε μπαν.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Politis1994 »

Ηλεκτρολόγε θα ηταν μεγάλη μου χαρά αν ήξερες να απαντήσεις στην ερώτηση που σου εκανα στην προηγούμενη σελιδα, με αυτά που μου είπε το παιδί.
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από George3243 »

Καλημέρα στο φόρουμ! Λόγω δουλειών τώρα θα κάνω την αίτηση μου!2ωερωτησεις !1) έχω απολυθεί από ναυτικό και μπυ ζητάει ΣΑ. Είναι το ΑΣΜ το 4ψηφιο στο ναυτικό;2) μεγάλωσα σε χωριό και η ΔΟΥ μου είναι εκεί αλλά πλέον μένω Αθήνα... Στην διεύθυνση που θέλει αστυνομικό τμήμα κλπ δηλώνω Αθήνα που μένω τώρα ή εκεί που φαίνεται η ΔΟΥ μου στο χωριό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Επίσης στο απολυτήριο του πολεμικού ναυτικού επιλέγω αντίγραφο φύλλου μητρώων;
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Politis1994 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΕ θα ήθελα να σου κανω μια ερωτηση ενα παιδι λιγο γνωστο μου απολυθηκε απο ναυτης που εκανε απλη θητεία στο ναυτικό. Μου μιλησε για 3 ειδη σαλονιων ψυχαγωγίας αναλόγως του βαθμου και για συμπεριφορά αξκων προς κατώτερους σαν αφεντικό προς... ΣΚΛΑΒΟ. ΥΣΧΙΕΙ; Επίσης ακουσα οτι μου λεει καποιοι ναύτες κλπ καπνιζουν χασις! Στον θαλαμο τους υσχιει; Γίνονται τέτοια; Ευχαριστώ ηλεκτρολόγε εκ των προτέρων.
Σαλόνια ομορφιάς και ψυχγωγιας δεν υπαρχουν. Ενα μέρος που τρωνε οι ανωτεροι, εσυ και οι υπαξ. Και φτιαχνουν καφε, ναι υπαρχει και λεγεται καρε. Τωρα για το σκλαβος που λες ειναι αποψη κομπλεξικη. Δηλαδη η συμπεριφορα των αφεντικων στον ιδιωτικο που παει ειρωνεια κ βρισιδι με εκβιασμο μην σε διωξουν τι ειναι; Τωρα για τα χασισια μεσα φημες κι αυτες. Οποιος το κανει ποτε, θα περασει ναυτοδικειο και θα παει σπιτακι του. Αν βρεθεις να εχεις κ ποσοτητας πας και φυλακη.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

George3243 έγραψε:Καλημέρα στο φόρουμ! Λόγω δουλειών τώρα θα κάνω την αίτηση μου!2ωερωτησεις !1) έχω απολυθεί από ναυτικό και μπυ ζητάει ΣΑ. Είναι το ΑΣΜ το 4ψηφιο στο ναυτικό;2) μεγάλωσα σε χωριό και η ΔΟΥ μου είναι εκεί αλλά πλέον μένω Αθήνα... Στην διεύθυνση που θέλει αστυνομικό τμήμα κλπ δηλώνω Αθήνα που μένω τώρα ή εκεί που φαίνεται η ΔΟΥ μου στο χωριό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

1) τα στοιχεια της ναυτικης ταυτοτητας.

2) Δηλωνεις δου και α/τ του μέρους που γραφει η δηλωση σου στην εφορια. Ασχετα που μενεις τωρα.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

George3243 έγραψε:Επίσης στο απολυτήριο του πολεμικού ναυτικού επιλέγω αντίγραφο φύλλου μητρώων;
Αν και νομιζω οταν ζητα απολητηριο θητειας το γραφει πεντακαθαρα καλο ειναι για να εισαι καλυμενος να παρεις στη στρατολογια. Μην σε παρει κανεις στο λαιμό του, θελημενα ή μη.

George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Σας ευχαριστώ παρά πολύ... Βρήκα το ΣΑ μου από το τάξις ΝΕΤ δεν είναι 4ψηφιο είναι κανονικό... Το μόνο που μένει να διαπιστώσω είναι αν στην επιλογή απολυτήριο στρατού βάζω το αντίγραφο φύλλου μητρώου γιατί δεν έχει απολυτήριο κλπ επιλογή
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Politis1994 »

Ευχαριστω ηλεκτρολογε. Με καθησυχάσες. Σωστα τα λες!
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Πολίτη σ έχω κάνει μια ερώτηση στο νήμα του στρατού ξηράς... Ευχαριστώ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όσοι έχετε κάνει αίτηση μέχρι στιγμής για ΕΠΟΠ στο πολεμικό ναυτικό, μπορείτε να μπείτε στο epop.hellenicnavy.gr για να τσεκαρετε εάν είναι "επιτυχής" η κατάστασή σας. Το "επιτυχής κατάσταση" υποδηλώνει ότι τα δικαιολογητικά σας είναι ορθά και αναμένετε πλέον αποτελέσματα.

Φιλικά,

LUNARET
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από LUNARET »

Εχει ελεγχθεί η αίτηση μας δηλαδή δ. Υ. Κ από τον έλεγχο δικαιολογητικών; Και προχωράει στην 2η φαση επιλογών;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν προχωράμε ακόμη στην 2η φάση, όποια και αν θα είναι αυτή, τη στιγμή που οι αιτήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Ουσιαστικά το "επιτυχής κατάσταση" υποδηλώνει ότι η αίτηση και τα δικαιολογητικά που υποβλήθηκαν από τους μέχρι τώρα υποψήφιους, πέρασαν από την επιτροπή με επιτυχία, αφού είναι σωστά.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης