Ρε παιδιά είμαι δόκιμος Ακαδημίας εμπορίκου ναυτικού... Να δηλώσω και να παρατήσω την σχολή μου η όχι θέλω όλοι να μου πείτε την άποψη σας μετράει πολύ για εμένα
GiorgosM82 έγραψε:Ηλεκτρολογε τι ειδικοτητες υπαρχουν για εμας που εχουμε τελειωσει Αει πληροφορικης; Επισης νομιζω το to ECDL δεν ειναι απαραιτητο λογω πτυχιου
εε/πε για το ecdl περιμενε την προκυρηξη γιατι παιζει να το κανουν υποχρεωτικο για ολους.
Whbwba έγραψε:Ρε παιδιά είμαι δόκιμος Ακαδημίας εμπορίκου ναυτικού... Να δηλώσω και να παρατήσω την σχολή μου η όχι θέλω όλοι να μου πείτε την άποψη σας μετράει πολύ για εμένα
Ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη. Πως να σου απαντησω; Εγω ηταν να παω ηλεκρολογος στα καραβια και επελεξα ΠΝ κι ας επαιρνα λιγοτερα φραγκα. Ειχα ομως σπιτι κ οικογενεια. Δε μ αρεσει να λειπω πολυ.
Sefis έγραψε:Θάλασσα αν μπορείς στείλε μου το αρχείο excel που είχες βρει με ονόματα και μόρια, σε προσωπικό μνμ αν σου είναι εύκολο! Ευχαριστώ
Το αρχείο περιέχει Αρ. Ταυτότητας και πλήρη στοιχεία υποψηφίων.
Και εγώ στο γκουγκλ το βρήκα από εφημερίδα που τα είχε αναρτήσει
Πολυ ωραια δηλαδη πληρη στοιχεια τι εννοεις; Δε το λεω για τα μορια, αλλα ειναι πολυ λαθος να διακινουνται προσωπικα δεδομενα. Οπως αριθμος ταυτοτητας,
Sefis έγραψε:Θάλασσα αν μπορείς στείλε μου το αρχείο excel που είχες βρει με ονόματα και μόρια, σε προσωπικό μνμ αν σου είναι εύκολο! Ευχαριστώ
Το αρχείο περιέχει Αρ. Ταυτότητας και πλήρη στοιχεία υποψηφίων.
Και εγώ στο γκουγκλ το βρήκα από εφημερίδα που τα είχε αναρτήσει
Πολυ ωραια δηλαδη πληρη στοιχεια τι εννοεις; Δε το λεω για τα μορια, αλλα ειναι πολυ λαθος να διακινουνται προσωπικα δεδομενα. Οπως αριθμος ταυτοτητας,