Politis1994 έγραψε:Σορρυ η ειδικότητα που θέλω να μάθω είναι αυτή με λύκειο η αρμενιστης φάρο φύλακας, ο θαλαμηπολος, και ο αρμενιστης άνευ εξειδίκευσεος
Αρμενιστης φαροφυλακας δε προκειται να βγαλει. Τυπικα υπαρχει η ειδικοτητα πλεον περνανε σχολεια φαροφυλακων 5-10 ατομα ανα 2-3 χρονια και πανε φαρους. Απλα δεν παιζει φιλε.
Θαλαμηπολος ειναι σερβιρισμα και καθαρισμα
Αρμενιστης ειναι μια ειδικοτητα που ασχολειται με την πλοηγηση, τα πλωτα μεσα και την συντηρηση εξωτερικα του πλοιου πχ βαψιμο κλπ.
Ηλεκτρολόγε μπορεί να μας αναφέρεις ως νοσηλευτης τι καθήκοντα έχεις σε καραβια; Επίσης σε στεριά πόσο εύκολο είναι να παραμείνεις; Γενικότερα πέρα από ΝΝΣ και το ΝΝΠ η ΝΝΑ που μπορείς να πας;
Ηλεκτρολόγε προσωπικό μνμ ενοεις πατάω απάντηση πάνω σε μυνημα σου; Επίσης θα ήθελα να μάθω αν οι 3 ειδικοτητες που σου είχα αναφέρει είναι οι μόνες που μπορώ να δηλώσω με απολυτηριο ΓΕΛ;
Politis1994 έγραψε:Ηλεκτρολόγε προσωπικό μνμ ενοεις πατάω απάντηση πάνω σε μυνημα σου; Επίσης θα ήθελα να μάθω αν οι 3 ειδικοτητες που σου είχα αναφέρει είναι οι μόνες που μπορώ να δηλώσω με απολυτηριο ΓΕΛ;
Πηγαινε πανω στο ονομα που θελεις να στειλεις μηνυμα και εκει θα δεις ενα βελακι προς τα κατω, πατα το και θα δεις θα λεει " αποστολη μηνυματος " και ετσι στελνεις προσωπικο μηνυμα στο προφιλ μου θελεις.
Politis1994 έγραψε:Πατάω δηλαδή το όνομα και εμφανίζεται βελάκι;
Δες το ονομα σου διπλα σου γραφει Politis1994 και εχει και ενα βελακι που κοιταει κατω. Πατα πανω σε αυτο και θα σου βγαλει καποιες επιλογες, οπου μεσα σε αυτες θα λεει αποστολη μηνυματος.
Ηλεκτρολόγε μου εγώ απλά ήθελα αν οι 3 ειδικοτητες που σου είχα αναφέρει παραπάνω είναι οι μόνες που μπορώ να δηλώσω με απολυτηριο ΓΕΛ; Και επίσης θα ήθελα να μάθω που γίνεται η βασική εκπαίδευση για το πολεμικό ναυτικό για εποπ
Politis1994 έγραψε:Ηλεκτρολόγε μου εγώ απλά ήθελα αν οι 3 ειδικοτητες που σου είχα αναφέρει παραπάνω είναι οι μόνες που μπορώ να δηλώσω με απολυτηριο ΓΕΛ; Και επίσης θα ήθελα να μάθω που γίνεται η βασική εκπαίδευση για το πολεμικό ναυτικό για εποπ
Αυτές είναι μόνο.
Μπορεί να μην τις πάρεις όλες όμως.
Ίσως δεν πάρει και καμιά αν θέλει μόνο πτυχιούχους.