Ηλεκτρολόγε, το ecdl είναι απαιτητο όσον αφορά ειδικότητες που ζητάνε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Προσωπικα, ενδιαφέρομαι για Τ/ΜΗΧ.HLEKTROLOGOS έγραψε:Παιδια περιμενετε να βγει και θα τα πουμε πιο αναλυτικα δεν εχει νοημα να στηριζομαστε στο φεκ γιατι απο το φεκ ζητημα να παρει 5-10 ειδικοτητες. Μετα θα δουμε για τα ecdl κλπ.
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)
Ποιοι απο εσας εχετε κανει θητεία σε πολεμικό πλοίο; (Εκτος απο καποιους που ειναι ΟΒΑ)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 249
ναι το ξερω το εγραψα σε προηγουμενη σελιδα. Καλη τυχη σαν μηχανικος.20 χρονια πλοιο εχει η ειδικοτητα αυτη.Navy έγραψε:Ηλεκτρολόγε, το ecdl είναι απαιτητο όσον αφορά ειδικότητες που ζητάνε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Προσωπικα, ενδιαφέρομαι για Τ/ΜΗΧ.HLEKTROLOGOS έγραψε:Παιδια περιμενετε να βγει και θα τα πουμε πιο αναλυτικα δεν εχει νοημα να στηριζομαστε στο φεκ γιατι απο το φεκ ζητημα να παρει 5-10 ειδικοτητες. Μετα θα δουμε για τα ecdl κλπ.
-
- Συνταγματάρχης
ρωτα φιλε οτι θεςParis23 έγραψε:Ποιοι απο εσας εχετε κανει θητεία σε πολεμικό πλοίο; (Εκτος απο καποιους που ειναι ΟΒΑ)
Ηλεκτρολόγε μου, να το παρω ως ευχή η ως κατάρα, τρόπος του λέγειν;HLEKTROLOGOS έγραψε:ναι το ξερω το εγραψα σε προηγουμενη σελιδα. Καλη τυχη σαν μηχανικος.20 χρονια πλοιο εχει η ειδικοτητα αυτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 13, 2020 4:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Συνταγματάρχης
Εγω σου λεω απλα τι θα αντιμετωπισεις μιας και στην αρχη ολοι οι εποπ με ειδικοτητα μηχανης (μηχ, ηλ, εφ, κτλ) ειναι το ιδιο και ξερω τι περνανε. Αν δεν εχεις θεμα με τα γρασσα και τη μηχανη γενικοτερα ελα στο κλαμπNavy έγραψε:Ηλεκτρολόγε μου, να το παρω ως ευχή η ως κατάρα, τρόπος του λέγειν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 13, 2020 4:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακάρι, να τα καταφέρω. Είμαι ήδη απ'τον Αυγουστο με το ένα ποδι σαν ΟΒΑ ειδικότητα Τ/ΜΗΧ. Για να δουμε θα τα καταφέρω να Σας βρω.HLEKTROLOGOS έγραψε:Εγω σου λεω απλα τι θα αντιμετωπισεις μιας και στην αρχη ολοι οι εποπ με ειδικοτητα μηχανης (μηχ, ηλ, εφ, κτλ) ειναι το ιδιο και ξερω τι περνανε. Αν δεν εχεις θεμα με τα γρασσα και τη μηχανη γενικοτερα ελα στο κλαμπ
-
- Συνταγματάρχης
Μπραβο ρε φιλε αντε με το καλο. Οσα ειπα ισχυουν και τα ξερεις.Navy έγραψε:Μακάρι, να τα καταφέρω. Είμαι ήδη απ'τον Αυγουστο με το ένα ποδι σαν ΟΒΑ ειδικότητα Τ/ΜΗΧ. Για να δουμε θα τα καταφέρω να Σας βρω.HLEKTROLOGOS έγραψε:Εγω σου λεω απλα τι θα αντιμετωπισεις μιας και στην αρχη ολοι οι εποπ με ειδικοτητα μηχανης (μηχ, ηλ, εφ, κτλ) ειναι το ιδιο και ξερω τι περνανε. Αν δεν εχεις θεμα με τα γρασσα και τη μηχανη γενικοτερα ελα στο κλαμπ
Να'σαι παντα καλά φίλε μου και σ ευχαριστώ. Ξέρω απο δουλειά. Μακάρι να τα καταφέρω γιατί το πτυχιο από ΙΕΚ μηχανοτρονικου δεν με καλυπτει για τη συγκεκριμένη ειδικότητα άρα θα λάβω μέρος με του ΕΠΑΛ. Θητεία σε Α/Γ και τώρα ως ΟΒΑ σε Κ/Φ. Μεγα το της θαλάσσης κράτος!HLEKTROLOGOS έγραψε:Μπραβο ρε φιλε αντε με το καλο. Οσα ειπα ισχυουν και τα ξερεις.Navy έγραψε:Μακάρι, να τα καταφέρω. Είμαι ήδη απ'τον Αυγουστο με το ένα ποδι σαν ΟΒΑ ειδικότητα Τ/ΜΗΧ. Για να δουμε θα τα καταφέρω να Σας βρω.HLEKTROLOGOS έγραψε:Εγω σου λεω απλα τι θα αντιμετωπισεις μιας και στην αρχη ολοι οι εποπ με ειδικοτητα μηχανης (μηχ, ηλ, εφ, κτλ) ειναι το ιδιο και ξερω τι περνανε. Αν δεν εχεις θεμα με τα γρασσα και τη μηχανη γενικοτερα ελα στο κλαμπ
-
- Συνταγματάρχης
Οταν θα βγεί ευχομαι να πετυχεις τους στοχους σουNavy έγραψε:Να'σαι παντα καλά φίλε μου και σ ευχαριστώ. Ξέρω απο δουλειά. Μακάρι να τα καταφέρω γιατί το πτυχιο από ΙΕΚ μηχανοτρονικου δεν με καλυπτει για τη συγκεκριμένη ειδικότητα άρα θα λάβω μέρος με του ΕΠΑΛ. Θητεία σε Α/Γ και τώρα ως ΟΒΑ σε Κ/Φ. Μεγα το της θαλάσσης κράτος!HLEKTROLOGOS έγραψε:Μπραβο ρε φιλε αντε με το καλο. Οσα ειπα ισχυουν και τα ξερεις.Navy έγραψε:Μακάρι, να τα καταφέρω. Είμαι ήδη απ'τον Αυγουστο με το ένα ποδι σαν ΟΒΑ ειδικότητα Τ/ΜΗΧ. Για να δουμε θα τα καταφέρω να Σας βρω.HLEKTROLOGOS έγραψε:Εγω σου λεω απλα τι θα αντιμετωπισεις μιας και στην αρχη ολοι οι εποπ με ειδικοτητα μηχανης (μηχ, ηλ, εφ, κτλ) ειναι το ιδιο και ξερω τι περνανε. Αν δεν εχεις θεμα με τα γρασσα και τη μηχανη γενικοτερα ελα στο κλαμπ
Θα φανεί, ηλεκτρολόγε μου. Σ ευχαριστώ θερμά Παντως καθως και σ ολες τις κυρίες, ους, που αγαπανε πραγματικα το ναυτικο, καλή επιτυχία από καρδιάς.HLEKTROLOGOS έγραψε:Οταν θα βγεί ευχομαι να πετυχεις τους στοχους σουNavy έγραψε:Να'σαι παντα καλά φίλε μου και σ ευχαριστώ. Ξέρω απο δουλειά. Μακάρι να τα καταφέρω γιατί το πτυχιο από ΙΕΚ μηχανοτρονικου δεν με καλυπτει για τη συγκεκριμένη ειδικότητα άρα θα λάβω μέρος με του ΕΠΑΛ. Θητεία σε Α/Γ και τώρα ως ΟΒΑ σε Κ/Φ. Μεγα το της θαλάσσης κράτος!HLEKTROLOGOS έγραψε:Μπραβο ρε φιλε αντε με το καλο. Οσα ειπα ισχυουν και τα ξερεις.Navy έγραψε:Μακάρι, να τα καταφέρω. Είμαι ήδη απ'τον Αυγουστο με το ένα ποδι σαν ΟΒΑ ειδικότητα Τ/ΜΗΧ. Για να δουμε θα τα καταφέρω να Σας βρω.HLEKTROLOGOS έγραψε:Εγω σου λεω απλα τι θα αντιμετωπισεις μιας και στην αρχη ολοι οι εποπ με ειδικοτητα μηχανης (μηχ, ηλ, εφ, κτλ) ειναι το ιδιο και ξερω τι περνανε. Αν δεν εχεις θεμα με τα γρασσα και τη μηχανη γενικοτερα ελα στο κλαμπ
-
- Συνταγματάρχης
Θα φανεί, ηλεκτρολόγε μου. Σ ευχαριστώ θερμά Παντως καθως και σ ολες τις κυρίες, ους, που αγαπανε πραγματικα το ναυτικο, καλή επιτυχία από καρδιάς.
Θερμη παρακληση να εξηγησεις δημοσια μπας κ βαλουν μυαλο καποιοι εδω τι σημαινει ποινολογιο στο ναυτικο.
Θερμη παρακληση να εξηγησεις δημοσια μπας κ βαλουν μυαλο καποιοι εδω τι σημαινει ποινολογιο στο ναυτικο.
Γιατί ακουω ακυρα.Εδω ο αλλος παρατάει το εμπορικό ναυτικο, για να μπει φιλιπινεζος και παιδί για ολες τις δουλειές για τα επομενα 15 χρονια...
Οι άλλοι ψαχνονται για ειδικοτητες στεριας, και θέλουν να πάρουν αδεια απο τωρα.
Γενικα το παιζουν μαχιμοι μέχρι να μπουνε μεσα και να αρχισουν να πεφτουν βροχη τα ποινολογια.
Παραδεχομαι μονο αυτους που ήταν σε πλοιο και καναν τη θητεια τους Αυτοί πραγματικά οταν γινουν εποπ θα είναι μια χαρα.
Οι άλλοι ψαχνονται για ειδικοτητες στεριας, και θέλουν να πάρουν αδεια απο τωρα.
Γενικα το παιζουν μαχιμοι μέχρι να μπουνε μεσα και να αρχισουν να πεφτουν βροχη τα ποινολογια.
Παραδεχομαι μονο αυτους που ήταν σε πλοιο και καναν τη θητεια τους Αυτοί πραγματικά οταν γινουν εποπ θα είναι μια χαρα.
Απ'τον Αυγουστο που ειμαι για καλή μου τυχη δεν έχω παρει ακόμα ποινολογιο. Υπευθυνότητα και ΣΕΒΕΣΑΙ για να σε σεβονται!
-
- Συνταγματάρχης
Δηλαδη αν καταλαβα καλα λες φιλιπινεζους τους ΕΠΟΠ;Paris23 έγραψε:Γιατί ακουω ακυρα.Εδω ο αλλος παρατάει το εμπορικό ναυτικο, για να μπει φιλιπινεζος και παιδί για ολες τις δουλειές για τα επομενα 15 χρονια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες