Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (2007-2010)

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠΟΠ)

Δημοσίευση από Anonymous »

Δανειο δικαιουσε απο την πρωτη μερα το ποσο των 1.300ευρωκαι εξοφληση μεχρι 3 ετη και εαν το ξοφλησης ξαναπερνεις αυτο μεχρι την επταετια μολις μονιμοποιηθης τα πραματα αλλαζουν μη φανταζεσαι βεβαια τιποτα τρελα πραματα γιατι παιζει παντα ρολο και ο χρονος που εισαι στο σωμα για το ποσο μεγαλο δανειο θα παρεις
Anonymous

ασχετοσ έγραψε:φιλε διαφοτιστη εχω φιλαρακι 6 χρονια σαν εσενα και λεει οτι περνει τωρα 1350 ευρω μαζι με παραμεθοριου μοθ λεει ψεματα ;1250 περνει ολα μαζι; γιατι περνει και λεφτα απο την μοναδα
υ. γ επιδη η απαντηση μου πιο πανω δεν ειναι ακριβης συνεχιζω και σε λεω οτι εγω παιρνω 1350 χωρις παραμεθορια και παπαριες απλα τυγχανει να ειμαι παντρεμενος με ενα παιδι εαν οφιλος σου ειναι ανυπαντρος παιρνει 140 ευρω λιγοτερα απο εμενα (εοβ συζηγου 35 ευρω+εοβ τεκνου 18 ευρω+142 ευρω διαφορά εξομαλυνσεις - (μειον) περιπου 50 ευρω στο φορο=145 ευρω αρα εχουμε και λεμε 1.350 που περνω εγω - 145 = 1.205 πληρωτεο για τον φιλο σου +περιπου 140 ευρω το παραμεθοριο =1.345ευρω
Anonymous

Παιδια ενα εχω να πω οτι δινεις παιρνεις δ. Λ. Δ εισαι καλος στη δουλεια σου πολοι λιγοι ειναι αυτη που δε θα στο αναγνωρισουν και οι υπολυποι βεβαια δε θα σου στισουν ανδριανδα αλλα με την συμπεριφορα τους θα στο διξουν εγω μπηκα οριακα σε θεμα υλικιας δουλεψα εξω 3 ετη χωρις ενσημα και αλλα 5 ετη. Ευτιχως που τα πηρα και σας διαβεβαιω ειναι τα πιο ξεκουραστα λεφτα που πηρα στην ζωη μου. Εξω επαιρνα των Μαιο του 2003 750 ΕΥΡΩκαι εκανα τουμπες ποσα περισσοτερα νομιζεται οτι παιρνει ενας Νεοπροσληφθης στον ιδιωτικο τομεα ύστερα απο 6 ετη;
Anonymous

Αν κάποιος έχει τελειωσει ΑΕΙ/ΤΕΙ παίρνει παραπάνω χρήματα;
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tati »

Οχι. ο μισθος ειναι ιδιος για ολους...

tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tati »

Ο πρωτος μισθος καθαρος ποσος ειναι βρε παιδια; ισχυουν τα 940 καθαρα;

μιλαω για εποπ ξηρας...

Anonymous

Γεια σας παιδια. Εγω μπικα με την σειρα του 2009 τον γεναρη.
συνολικα με ΟΛΑ τα επιδοματα περνω 925? χωρις το επιδ. Παραμ. Περιοχης, που μας το καθηστερουν 5 μηνες
τα χρηματα δεν φτανουν. Ενοικιο και παγια εξοδα 500?το μηνα. Ευτυχως εχω βοηθεια απο τους γονεις. Ωρες ωρες το μετανιωνω... Δεν ξερω τα περιμενα καλυτερα οχι μονο στα λεφτα αλλα και στις συνθηκες. Πεζικο ειμαι και εχει τρεξιμο που πολλες φορες δεν το αντεχω. Δεν θελω να παραδαιχθω οτι εκανα λαθος.
τα λεφτα παντως στην αρχη ακουγονταν καλα αλλα μολις ξεκινανε τα εξοδα δεν φτανουν με τιποτα. Τωρα στα 10 χρονια αν περνω 1500? τι να το κανω που τωρα ειναι το προβλημα
ντινα-ορεστιαδα.
ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

ntina-orestiada έγραψε:Γεια σας παιδια. Εγω μπικα με την σειρα του 2009 τον γεναρη.
συνολικα με ΟΛΑ τα επιδοματα περνω 925? χωρις το επιδ. Παραμ. Περιοχης, που μας το καθηστερουν 5 μηνες
τα χρηματα δεν φτανουν. Ενοικιο και παγια εξοδα 500?το μηνα. Ευτυχως εχω βοηθεια απο τους γονεις. Ωρες ωρες το μετανιωνω... Δεν ξερω τα περιμενα καλυτερα οχι μονο στα λεφτα αλλα και στις συνθηκες. Πεζικο ειμαι και εχει τρεξιμο που πολλες φορες δεν το αντεχω. Δεν θελω να παραδαιχθω οτι εκανα λαθος.
τα λεφτα παντως στην αρχη ακουγονταν καλα αλλα μολις ξεκινανε τα εξοδα δεν φτανουν με τιποτα. Τωρα στα 10 χρονια αν περνω 1500? τι να το κανω που τωρα ειναι το προβλημα
ντινα-ορεστιαδα.
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ »

Αν εισαι στις καταδρομεις εχει καλα φραγκα! Ειδικα αν βγαλεις αλεξιπτωτ! Κανα 1350 το μηνα καθαρα!

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Στους Καταδρομείς αγαπητέ έχει πάρα πολύ τρέξιμο και λίγες άδειες.

Παίδες, Πεζικό και Τεθωρακισμένα είναι για όλους ένα λούκι, από τον φαντάρο μέχρι τον Αξιωματικό.
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ratatoulis »

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ έγραψε:Αν εισαι στις καταδρομεις εχει καλα φραγκα! Ειδικα αν βγαλεις αλεξιπτωτ! Κανα 1350 το μηνα καθαρα!

τα λεφτά είναι ίδια για όλους η μισθοδοσία ειναι 1180 σχεδόν, Απλά οι αλεξιπτωτιστές λαμβάνουν μια με 2 φορες το χρόνο ένα επίδομα πτώσης, στον μισθό δεν αλλάζει τίποτα μονο στους πυροτεχνουργούς

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Nassos έγραψε:Στους Καταδρομείς αγαπητέ έχει πάρα πολύ τρέξιμο και λίγες άδειες.

οι άδειες είναι ίδιες για όλους δικαιούνται 52 μέρες αν δεν κάνω λάθος σε ότι σώμα τον ενοπλων δυνάμεων και αν είσαι, και η μονάδα είναι υποχρεωμένη να τις χορηγεί, γιατί όταν φτάσουν στο γες και δουν ότι ένας οπλίτης δεν έχει πάρει τις νόμιμες άδεις που δικαιούται, μετά την έκατσε ο διοικητής τις μονάδας.Εικόνα

Anonymous

roditiis_1988 έγραψε:
Nassos έγραψε:Στους Καταδρομείς αγαπητέ έχει πάρα πολύ τρέξιμο και λίγες άδειες.

οι άδειες είναι ίδιες για όλους δικαιούνται 52 μέρες αν δεν κάνω λάθος σε ότι σώμα τον ενοπλων δυνάμεων και αν είσαι, και η μονάδα είναι υποχρεωμένη να τις χορηγεί, γιατί όταν φτάσουν στο γες και δουν ότι ένας οπλίτης δεν έχει πάρει τις νόμιμες άδεις που δικαιούται, μετά την έκατσε ο διοικητής τις μονάδας.Εικόνα

ολοι οι μονιμοι και μη (Ε. Μ. Θ-ΕΠΥ-ΕΠΟΠ-ΣΤΥΑ-ΣΜΥ) υπαξιωματικοι των παραγωγικων σχολων και μή καθως και ολοι οι αξιωματικοι δικαιουνται 30 ημέρες αδεια κανονικη και 10 ημέρες αδεια μικρης διάρκειας. Η διαφορα τους εγκηται στο οτι στην κανονικη αδεια μπορεις να βαλεις αν θες και τις 30 (να δουμε πιος θα στι δωση) ενω η μικρας διαρκειας ειναι 4 καθε φορα το μεγιστο. Οσον αφορα αν θα τις παρεις ολες ειναι στο χερι του διοικητη σου γιατι μπορει καλιστα αν θελει να σου χρεωση και τα ρεπο σαν αδεια στο τελος αν δει οτι τα χρονικα περιθωρια στενευουν.(συνηθος ειναι εως 15 φεβρουαριου τις επομενης χρονιας.) και αυτο γιατι πραγματι αν δεν Παρεις ολη την αδεια σου ειναι προβλημα γιαυτον αλλα καθε προβλημα εχει και την λυση του. Βεβαια αυτο στα 6 χρονια που ειμαι εχει γινει 1 φορα και αυτος που την πατησε ηταν αρκετα ***** ωστε να απηλειση των διοικητη.
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε:
roditiis_1988 έγραψε:

ολοι οι μονιμοι και μη (Ε. Μ. Θ-ΕΠΥ-ΕΠΟΠ-ΣΤΥΑ-ΣΜΥ) υπαξιωματικοι των παραγωγικων σχολων και μή καθως και ολοι οι αξιωματικοι δικαιουνται 30 ημέρες αδεια κανονικη και 10 ημέρες αδεια μικρης διάρκειας. Η διαφορα τους εγκηται στο οτι στην κανονικη αδεια μπορεις να βαλεις αν θες και τις 30 (να δουμε πιος θα στι δωση) ενω η μικρας διαρκειας ειναι 4 καθε φορα το μεγιστο. Οσον αφορα αν θα τις παρεις ολες ειναι στο χερι του διοικητη σου γιατι μπορει καλιστα αν θελει να σου χρεωση και τα ρεπο σαν αδεια στο τελος αν δει οτι τα χρονικα περιθωρια στενευουν.(συνηθος ειναι εως 15 φεβρουαριου τις επομενης χρονιας.) και αυτο γιατι πραγματι αν δεν Παρεις ολη την αδεια σου ειναι προβλημα γιαυτον αλλα καθε προβλημα εχει και την λυση του. Βεβαια αυτο στα 6 χρονια που ειμαι εχει γινει 1 φορα και αυτος που την πατησε ηταν αρκετα ***** ωστε να απηλειση των διοικητη.
σύνολο μαζί με τις 12 του υπουργού χριστουγέννων και πάσχα 52 δεν είναι; Κάπου τόσες θυμάμαι

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εντάξει αυτό που λες σωστο Γτ εγώ βλέπω συνεχώς 12 ημερες και 10 ημερες παίρνουν συνήθως απλά προσθέτουν και αυτές τον υπηρεσιών τον κυριακών όπως ένας φίλος μου που είναι πυροβολικό
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης