Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Δεν λήγει καμια υγειονομικες. Μονο οι αιτήσεις λήγουν! Εγω πηγα μονο σε 3 που ήθελα τους υπόλοιπους αν με δω στους πίνακες ειδαλλως γιατι να παταω λεφτα σε 5. Ας δεις το ονομα σου και ολα τα άλλα γίνονται
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα και καλή τύχη σε όλους... Με περίπου 480 κάτι μόρια για ειδικότητα οδηγού υπάρχουν ελπίδες; Γνωρίζει κανείς πάνω κάτω; Και μια ερώτηση, χρειάζεται το πτυχίο ξένης γλώσσας όταν δεν το ζητάει η ειδικότητα; Ευχαριστώ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Ρεφερι
Γνωρίζει κανείς σε τι αριθμό Κωδικό Αιτήσεων βρισκόμαστε αυτή την στιγμή ένα 24ωρο πριν την λήξη;
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Αν δεν είσαι ασφαλισμένος οκ είσαι σωστός. Αλλά αν είσαι ρε συ κάντες. Δες το και σαν CheckUp. Προσωπικά τις έκανα όλες. Πήγα σε ιδιώτες για να μην περιμένω ουρές αναμονες κλπ. Δόξα τω θεώ όλα βγήκαν καλά. Είχα και χρόνια να κάνω. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να δεις ρε φίλε το όνομα σου μέσα.Politis1994 έγραψε: Δεν λήγει καμια υγειονομικες. Μονο οι αιτήσεις λήγουν! Εγω πηγα μονο σε 3 που ήθελα τους υπόλοιπους αν με δω στους πίνακες ειδαλλως γιατι να παταω λεφτα σε 5. Ας δεις το ονομα σου και ολα τα άλλα γίνονται
- kostaslaparidis
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Καλησπέρα Ξέρει κάνει πότε θα βγουν οι πινάκες;
Οχι κανεις.
User212223 έγραψε:Καλησπέρα και καλή τύχη σε όλους... Με περίπου 480 κάτι μόρια για ειδικότητα οδηγού υπάρχουν ελπίδες; Γνωρίζει κανείς πάνω κάτω; Και μια ερώτηση, χρειάζεται το πτυχίο ξένης γλώσσας όταν δεν το ζητάει η ειδικότητα; Ευχαριστώ
Καλησπερα Φιλε μου
Διαβασε σωστα την προκυρηξη διοτι
Πριν λιγες μερες ελεγες οτι εχεις 740 μορια και σημερα γινανε 480.
το πτυχιο αγγλικων δεν απαιτειται στην συγκεκριμενη ειδικοτητα. Και τα μορια σου δν ειναι πολλα Αλλα ουτε και λιγα ! Δεν Γνωριζουμε Που Θα Παιξουν Οι Βασεις!
Καλη επιτυχια!
Κατα τη γνωμη σας με περιπου πόσα μόρια θα είναι οι επιτυχόντες των ειδικών δυνάμεων;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
. Επίσης φιλε καλή επιτυχία εχεις δηλωσει σε ολα τα σώματα;Buddha έγραψε:Αν δεν είσαι ασφαλισμένος οκ είσαι σωστός. Αλλά αν είσαι ρε συ κάντες. Δες το και σαν CheckUp. Προσωπικά τις έκανα όλες. Πήγα σε ιδιώτες για να μην περιμένω ουρές αναμονες κλπ. Δόξα τω θεώ όλα βγήκαν καλά. Είχα και χρόνια να κάνω. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να δεις ρε φίλε το όνομα σου μέσα.Politis1994 έγραψε: Δεν λήγει καμια υγειονομικες. Μονο οι αιτήσεις λήγουν! Εγω πηγα μονο σε 3 που ήθελα τους υπόλοιπους αν με δω στους πίνακες ειδαλλως γιατι να παταω λεφτα σε 5. Ας δεις το ονομα σου και ολα τα άλλα γίνονται
Αδερφια με την ειδικοτητα τεχνικος βοηθος παρατηρητη στο ΠΒ Ερει καποιος γνωστης τι παιζει; Ειναι απο τις δημοφιλεις που εχουν ζητηση η απο τις αδιαφορες?
- Tanto
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Καλησπέρα σε όλους. Έκανα κι εγώ τα χαρτιά για ΕΔ και έχοντας κάνει θητεία στο ΠΝ θεωρώ για όσους σαν κι εμένα είναι εξαιρετικά απίθανο να μπούμε επιτυχόντες καθώς οι θέσεις για Ειδικές Δυνάμεις κατα κύριο λόγω στοχεύονται για όσα παιδιά είναι ήδη ΟΒΑ στις μονάδες. Μια λάθος επιλογή στην θητεία μας στέρησε αρκετές επιλογές. Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους.
Μέχρι αύριο 10 το πρωί η προθεσμία για την της αίτησης να ξέρετε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες