Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Οριστικοποίηση και δεν αποθήκευσα τι νέα μου επιλογή με αποτέλεσμα να σταλεί η παλιά, το θέμα είναι ότι χάνω τα 150 μόρια προϋπηρεσίας στρατου
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
GPAPI έγραψε:Οριστικοποίηση και δεν αποθήκευσα τι νέα μου επιλογή με αποτέλεσμα να σταλεί η παλιά, το θέμα είναι ότι χάνω τα 150 μόρια προϋπηρεσίας στρατου
Δυστυχως, δεν μπορεις να κανεις τιποτα γι αυτο.
Καλη σου επιτυχια οπως και να εχει.
Μια ερωτηση. Για καποιον που εχει διπλωμα δ+β κατηγοριας δηλωνει μονο το δ κατηγοριας, δηλαδη το μεγαλυτερο μετραει ;
-
- Αντιστράτηγος
Kostasdim έγραψε:Μια ερωτηση. Για καποιον που εχει διπλωμα δ+β κατηγοριας δηλωνει μονο το δ κατηγοριας, δηλαδη το μεγαλυτερο μετραει ;
Ναι,100 μορια δηλαδη.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 74
Λευτέρη σν βάλει πτυχίο τει σε ειδικότητα που το ζητάει καινοι υπόλοιπες είναι με απολυτήριο πως θα τον καλέσουν σν δεν ξέρουν το απολυτήριο για άλλη ειδικότητα εφόσον είναι επιλαχών και πλήρη τα κριτήρια για κάποια άδεια θέση; Η δεν είναι σαν του ΠΝ την προκήρυξη; Για εμένα και πτυχίο θα έβαζα και απολυτήριο για ειδικότητα που ζητάει αει για σε περίπτωση πλήρωσης άλλης θέσης
-
- Αντιστράτηγος
Andri έγραψε:Λευτέρη σν βάλει πτυχίο τει σε ειδικότητα που το ζητάει καινοι υπόλοιπες είναι με απολυτήριο πως θα τον καλέσουν σν δεν ξέρουν το απολυτήριο για άλλη ειδικότητα εφόσον είναι επιλαχών και πλήρη τα κριτήρια για κάποια άδεια θέση; Η δεν είναι σαν του ΠΝ την προκήρυξη; Για εμένα και πτυχίο θα έβαζα και απολυτήριο για ειδικότητα που ζητάει αει για σε περίπτωση πλήρωσης άλλης θέσης
Μπορει να το βαλει αλλα σαν κατηγορια " άλλα ".
Δεν θυμαμαι και ακριβως πως ειναι η αιτηση στον Σ. Ξ μιας και απτη πρωτη βδομαδα εκδοσης της προκηρυξης, ηδη ειχα κανει την αιτηση.
-
- Posts in topic: 74
Μπήκα και δεν αναφέρει κάτι, λογικά είσαι αποκλειστικά υποψήφιος για την ειδικοτητα που δηλώνεις
-
- Αντιστράτηγος
Ακριβως.
Απλα σε περιπτωση που δεν σε παρουν στην ειδικοτητα αυτη, και πληρεις τις προυποθεσεις για μια αλλη ειδικοτητα που δεν συμπληρωθηκαν οι θεσεις, τοτε θα σε πεταξουν εκει, πραγμα πολυ σπανιο μιας και παντα ολες οι θεσεις συμπληρωνονται.
Απλα σε περιπτωση που δεν σε παρουν στην ειδικοτητα αυτη, και πληρεις τις προυποθεσεις για μια αλλη ειδικοτητα που δεν συμπληρωθηκαν οι θεσεις, τοτε θα σε πεταξουν εκει, πραγμα πολυ σπανιο μιας και παντα ολες οι θεσεις συμπληρωνονται.
- theodoros
- Posts in topic: 102
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ακριβως.
σε περιπτωση που δεν βγουν όμως ονομαστικες λιστες δεν θα ξερεις τι ειδικοττηα εχει δηλωσει καποιος και σε ποια θα τον ''πεταξουν''
παντως μεσα δεν λεει για οσους δηωσαν ΕΔ και δεν βγαλουν τα ορια των αθληματων πανε σε οπλο ή σωμα όπως ελεγε το 2009 λογικα λογω ότι εχουν κοινα αθληματα
-
- Αντιστράτηγος
theodoros έγραψε:Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ακριβως.
σε περιπτωση που δεν βγουν όμως ονομαστικες λιστες δεν θα ξερεις τι ειδικοττηα εχει δηλωσει καποιος και σε ποια θα τον ''πεταξουν''
παντως μεσα δεν λεει για οσους δηωσαν ΕΔ και δεν βγαλουν τα ορια των αθληματων πανε σε οπλο ή σωμα όπως ελεγε το 2009 λογικα λογω ότι εχουν κοινα αθληματα
Εννοειται αυτο και αποτι φαινεται θα γινει οπως το 09, δηλαδη στην καθε ειδικοτητα θα βγαλει μονο το ονομα και τα μορια του 1ου και του τελευταιου.
Οσοι δηλωσαν Ε. Δ και κοπουν σε αθληματα στο κεντρο ή στο ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ αργοτερα, τοτε πανε σπιτι τους, ανεκαθεν ηταν ετσι για οσους δηλωνουν απευθειας σε Ειδικες Δυναμεις, αν θυμαμαι καλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τετ Απρ 21, 2021 2:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mortar έγραψε:Nick222 παραπληροφόρηση στο φουλ. Όλα όσα λες είναι ψέμματα, καθώς από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι έχεις πλήρη άγνοια.
Τι να σε πω ρε φιλαρακι. Τοτε μου λεει ψεματα ο φιλος μου... Ξανθη ειναι και μου ειπε οτι βγαζει 650. Απο κει και περα τι να σε πω.
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους ! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου πει κάποιος ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για μια ερώτηση που θέλω να κάνω, εκτός αν ξερει κάποιος από εσάς ποτε ' λήγουν ' οι εξετάσεις ( ακτινογραφία, μικροβιολογικά κτλπ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων ![:) ]
anna98 έγραψε:Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους ! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου πει κάποιος ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για μια ερώτηση που θέλω να κάνω, εκτός αν ξερει κάποιος από εσάς ποτε ' λήγουν ' οι εξετάσεις (ακτινογραφία, μικροβιολογικά κτλπ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων ![:) ]
Κάλεσε σε ένα από τα παρακάτω.
2106553861-2106553862- 2106553863-2106553864.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Ουτε αυτοι δεν ξερουνε ποτε ειναι η προθεσμιαanna98 έγραψε:Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους ! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου πει κάποιος ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για μια ερώτηση που θέλω να κάνω, εκτός αν ξερει κάποιος από εσάς ποτε ' λήγουν ' οι εξετάσεις (ακτινογραφία, μικροβιολογικά κτλπ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων ![:) ]
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της υπηρεσίας Διορισμός Τώρα και του workenter.gr, φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί "κομφούζιο" με το πότε ακριβώς πρέπει να περάσουν από υγειονομικές εξετάσεις οι υποψήφιοι Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠΟΠ).
Κατά την επικοινωνία μας με το ΥΠΕΘΑ, σαφείς απαντήσεις για το θέμα δεν Ήταν σε θέση να δώσουν ούτε τα πιο επιτελικά γραφεία του υπουργείου. Και όταν λέμε "επιτελικά", πιο "επιτελικά" δεν γίνεται...
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες