prokopis23 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, Ημουν σαν φαντάρος πυροβολητής ασυρματιστής μέσου άρματος (LEO 2A4 - HEL). Τώρα είμαι ΟΒΑ σε τεθωρακισμένη μονάδα με την ίδια ειδικότητα και θέλω να δηλώσω ξανά την ίδια ειδικότητα στην προκύρηξη (LEO 2A4 - HEL). Το πρόβλημα μου είναι πως δεν κατέχω πτυχίο αγγλικών. Σε περίπτωση που πάρουν με σειρά τους επιλαχόντες, θα θεωρούμαι και γώ επιλαχών ή θα έχω αποκλειστεί αυτομάτως λόγω έλλειψης απαιτούμενου δικαιολογητικού;
Δυστυχως δεν θα μπορεσεις να δηλωσεις αυτη την ειδικοτητα, διοτι το Β2 ειναι προαπαιτουμενο οπως λεει ξεκαθαρα η προκηρυξη.
prokopis23 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, Ημουν σαν φαντάρος πυροβολητής ασυρματιστής μέσου άρματος (LEO 2A4 - HEL). Τώρα είμαι ΟΒΑ σε τεθωρακισμένη μονάδα με την ίδια ειδικότητα και θέλω να δηλώσω ξανά την ίδια ειδικότητα στην προκύρηξη (LEO 2A4 - HEL). Το πρόβλημα μου είναι πως δεν κατέχω πτυχίο αγγλικών. Σε περίπτωση που πάρουν με σειρά τους επιλαχόντες, θα θεωρούμαι και γώ επιλαχών ή θα έχω αποκλειστεί αυτομάτως λόγω έλλειψης απαιτούμενου δικαιολογητικού;
Αναγκαστικα θα πρεπει να διαλεξεις αλλη ειδικοτητα.
Το Β2 ειναι προαπαιτουμενο, αρα εσυ αν δεν το χεις θα απορριφθει η αιτηση σου.
Andri έγραψε:Συμφωνώ με Λευτέρη... Επίσης αγγλικά θέλουν μετάφραση και επικύρωση... Μόνο ταυτότητα, απολυτήρια λυκείου, πτυχίο επαλ και οικογενειακές καταστάσεις κατά κύριο λόγο δεν θέλουν επικύρωση, οι υπολογιστές θέλουν εκτός και σν είναι γραμμένα και σε αγγλικά και σε ελληνικά
οικογενειακη κατασταση μονο για τους τριτεκνους-πολυτεκνους σωστα;
Για τους τρίτεκνους θέλει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Ενώ για τους πολύτεκνους θέλει βεβαίωση από την ΑΣΠΕ. Δε γίνεται δεκτό το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους πολύτεκνους
Mortar έγραψε:Για τους τρίτεκνους θέλει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Ενώ για τους πολύτεκνους θέλει βεβαίωση από την ΑΣΠΕ. Δε γίνεται δεκτό το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους πολύτεκνους
οκ,οσοι δεν ανηκουν σε αυτές τις κατηγοριες δεν χρειαζεται καποια οικογενειακη κατασταση σωστα;
Mortar έγραψε:Ακριβώς δε χρειάζεται κάποιο πιστοποιητικό τέτοιου τύπου.
οκ τοτε να το διευκρινίζεται γιατι καποιος μπορει να μπερδευτεί και να καταθεσει και οικογενειακη κατασταση χωρις να ανηκει σε καποια κατηγορια τριτεκνων και πολυτεκνων
Politis1994 έγραψε:Ναι απλα να ξέρεις τα στοιχεία σου. Και ολα μια χαρά
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Εγώ έκανα την αίτηση και δήλωσα πλήρωμα αρμάτων το οποίο είδα μετά ότι θέλει και χαρτί αγγλικών το οποίο δεν έχω τώρα τι γίνετε ακυρώνετε η αίτηση ή γίνεται να με βάλουν κάπου αλλού που έχει κενή θέση;
Asterias13 έγραψε:Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους!Εγώ έκανα την αίτηση και δήλωσα πλήρωμα αρμάτων το οποίο είδα μετά ότι θέλει και χαρτί αγγλικών το οποίο δεν έχω τώρα τι γίνετε ακυρώνετε η αίτηση ή γίνεται να με βάλουν κάπου αλλού που έχει κενή θέση;
Καλησπερα αγαπητε,
Η συγκεκριμενη ειδικοτητα ζηταει κατω απτα πτυχια " να εχεις τουλαχιστον Β2 αγγλικων ".
Με λιγα λογια ειναι προαπαιτουμενο, δηλαδη για να δηλωσεις αυτην την ειδικοτητα πρεπει οπως και δηποτε να εχεις πτυχιο Αγγλικων, τουλαχιστον σε επιπεδο Β2.
Απτη στιγμη που δεν κατεχεις αυτο το πτυχιο, αυτοματως η αιτηση θα απορριφθει για τη συγκεκριμενη ειδικοτητα.
Αν εισαι τυχερος, ισως σε στειλουν σε καποια αλλη ειδικοτητα που δεν συμπληρωθει απο θεσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Απρ 06, 2021 11:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα σας! Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις διότι δεν βρίσκω άκρη! 1. Αθλήματα περνάμε αν γίνει δεχτή η αίτηση; Το ίδιο και τις υγειονομικες εξετάσεις;
2. Αν κάποιος έχει κάνει μικρός εγχείρηση καρδιάς αλλά του επιτρέπεται να συμμετάσχει σε αθλητικές δραστηριότητες κ δεν τον υπηρεαζει την καθημερινότητα του, ούτε φάρμακα παίρνει. Μπορεί να περάσει απ την υγειονομική επιτροπή; Για την ειδικότητα τεχνικός γραφέας υλικού πολέμου!
tk1999 έγραψε:Καλησπέρα σας! Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις διότι δεν βρίσκω άκρη!1. Αθλήματα περνάμε αν γίνει δεχτή η αίτηση; Το ίδιο και τις υγειονομικες εξετάσεις;
2. Αν κάποιος έχει κάνει μικρός εγχείρηση καρδιάς αλλά του επιτρέπεται να συμμετάσχει σε αθλητικές δραστηριότητες κ δεν τον υπηρεαζει την καθημερινότητα του, ούτε φάρμακα παίρνει. Μπορεί να περάσει απ την υγειονομική επιτροπή; Για την ειδικότητα τεχνικός γραφέας υλικού πολέμου!
Ευχαριστώ πολύ!
Αυτο θα το κρινουν μονο οι γιατροι που θα σε εξετασουν αδερφε. Οτι και να σου πουν εδω δεν εχει καμια σημασια.
Κανε εσυ την προσπαθεια σου και βλεπεις πως θα παει.
Καλησπέρα αδέρφια καλή επιτυχία σε όλους. Δηλώνω πλήρωμα Λέο 2χελ με 882 μόρια λέτε να είναι καλά ; Θεωρώ πως είναι αρκετά και θέλω να ελπίζω τι λέτε βάζει αυτόν π βλέπετε στο φόρουμ ; Δύο Λευτέρη.