Lefteris 2αμαλ έγραψε:Δεν χρειαζεται μεταφραση και επικυρωση οτι ειναι δημοσιας αρχης (Λυκειο, ΑΕΙ/ΤΕΙ (Ελληνικα) ) , καπου εδω να πω πως δεν ειναι κακο να τα κανεις επικυρωση για να εισαι σιγουρος.
Οτιδηποτε αλλο εχει εκδοθει απο Ιδιωτικη Αρχη (ΙΕΚ, Πτυχια Αγγλικων,ECDL) , χρειαζονται οπωσδηποτε επικυρωση απο δικηγορο και αν υπαρχουν ξενα κομματια πανω στο πτυχιο χρειαζοναι ΚΑΙ μεταφραση.
Ολα δηλαδη τα ξενογλωσσα πτυχια χρειαζονται μεταφραση εκτος κι αν καποιος εχει αγγλικο πτυχιο ΚΡΑΤΙΚΟ, τοτε δεν χρειαζεται μεταφραση, επικυρωση ομως θελουν ΟΛΑ και υπαρχει Νομος και αρθρο που το λεει, οπως και η σελιδα του ΑΣΕΠ, οπως επιβεβαιωνει και η Στρατολογια.
Τελειωσαμε με αυτο το κομματι, παμε παρακατω τωρα...
Σε σχέση με τα πτυχία σε ξένη γλώσσα που ρώτησα σε τηλέφωνο σήμερα στις γραμμές που έχει στο epop.army.gr, επιβεβαίωσαν το παραπάνω, ότι για πτυχίο στα αγγλικά (το δικό μου Michigan Proficiency) χρειάζεται μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο. Μου τόνισαν ότι δίνεις μόνο ένα και να δώσεις το μεγαλύτερο ώστε να πάρεις τα περισσότερα μόρια
Επίσης επειδή ρώτησα, για τη θητεία δεν χρειάζεται χαρτί από μονάδα/στρατολογία, μόνο με τον ΣΑ παίρνουν αυτόματα τα στοιχεία και δίνουν τα ανάλογα μόρια.
Επίσης απολυτήριο γενικού λυκείου δεν χρειάζεται κάτι, απλά το σκανάρεις και το στέλνεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Giorgos1 την Δευ Απρ 05, 2021 7:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.