Γενικές πληροφορίες για ειδικότητες
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Μεταφορεας Ασθενων-Τραυματιοφορεας
Απολυτήριο Γυμνασίου γενικά ή ισότιμου, Δημο-
σίου ή Ιδιωτικού αναγνωρισμένο από το κράτος.
Εγώ που είμαι Απόφοιτος Ενιαίου Λυκείου δεν μπορώ να επιλέξω αυτή την ειδικότητα;
Απολυτήριο Γυμνασίου γενικά ή ισότιμου, Δημο-
σίου ή Ιδιωτικού αναγνωρισμένο από το κράτος.
Εγώ που είμαι Απόφοιτος Ενιαίου Λυκείου δεν μπορώ να επιλέξω αυτή την ειδικότητα;
Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει πληροφορίες για την ειδικότητα του "μουσικου" στην Αεροπορία ;
Καλησπερα παιδια! Ξερεται τι παιζει με τους πυροσβεστες στην αεροπορια στις μοναδες; Ειναι σαν τους αλλους εποπ με σκοπιες κ τετοια η ειναι μονο στην πυροσβεστικη στα αεροδρομια κ κανουν υπηρεσιες εκει;
-
- Υποδεκανέας
Καλημερα εγω Ειμαι μεταξυ του στρατολογων και για αμυνας αεροδρομιων εσεις τι λετε;
-
- Στρατιώτης
Καλησπερα σας!1) η προκυρηξη συνεχιζεται η λογο εκλογων διακοπτεται; Και 2) στην ειδικοτητα οδηγου με πτυχιο τεε β κυκλου η/υ ομως και διπλωμα γ μπορεις να κανεις τα χαρτια σου; Εχεις ελπιδες; Ευχαριστω!

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Καλημερα σας και καλη επιτυχια σε ολους,
εχω δηλωση εποπ (ξηρας) με την παρακατω ειδικοτητα: ΟΔΗΓΟΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΑΣ, γνωριζει καποιος κατι παραπανω σχρτικα με την ειδικοτητα και αν αξιζει να μπω με αυτην;
Ευχαριστω (προκαταβολικα) ;)
εχω δηλωση εποπ (ξηρας) με την παρακατω ειδικοτητα: ΟΔΗΓΟΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΑΣ, γνωριζει καποιος κατι παραπανω σχρτικα με την ειδικοτητα και αν αξιζει να μπω με αυτην;
Ευχαριστω (προκαταβολικα) ;)
Ειδικότητα επιθεωρητης αγωγού καυσίμου. Που γίνεται η εκπάιδευση και μεταθεσεις σε ποιές πόλεις έχει; Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
εχεις επιλεξει μια απο τις καλυτερες ειδικοτητες... Και εγω αυτη επελεξα! Κοιταξε επειδη ειναι σεμ ισως να σε πανε στο μεσολογγι για εκπαιδευση αλλα επειδη ξερω πως στην Λαρισα υπαρχουν αγωγοι κ καυσιμα κλπ ισως να σε στειλουν Λαρισα για εκπαιδευση-συγνωμη αν κανω λαθος διοτι δεν ξερω αν εχει κεντρο εκπαιδευσης εκει- τωρα απο κει κ περα σιγουρα θα πας για σχολειο Λαρισα! Οι μεταθεσεις που θα εχεις ειναι αποκλειστικα σε στρατοπεδα που εχουν αποθηκες καυσιμου... Οποτε εχουμε Λαρισα, Κοζανη, Βεροια, Θεσ/κη, Τουζλα, Κολχικο και Σε μια αλλη περιοχη που μου διαφευγει αυτη την στιγμη... Καλη σου επιτυχια Μακη!Makis έγραψε:Ειδικότητα επιθεωρητης αγωγού καυσίμου. Που γίνεται η εκπάιδευση και μεταθεσεις σε ποιές πόλεις έχει; Ευχαριστώ

Dum spiro spero
Για πυροσβεστες αεροπορια δεν γνωριζει κανεις κατι να μας πει;
ΠΑΙΔΕΣ από οτι γνωριζω οι πυροσβεστες στην αεροπορια εχουν τις ιδιες σκοπιες, επιφυλακες και υπηρεσιες με τις υπολοιπες μαχιμες ειδικοτητες. Δεν αλλαζει κατι.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 22
Οι πυροσβεστες στην αεροπορια εαν υπηρετουν σε πτερυγα μαχης ή σμηναρχια εκτελουν υπηρεσιες επιφυλακης ή πυροσβεσης. Το οτι ειναι πυροσβεστες δεν τους διαφοροποιει απο τουε υπολοιπους εποπ. Ειδικα σαν σμηνιτες εποπ τη σκοπια δε τη γλυτωνουν με τιποτα. Και μια μικρη παρατηρηση γενικα. Επειδη βλεπω οτι πολλοι
ρωτατε αν με τη ταδε ή τη δεινα ειδικοτητα εκτελειτε υπηρεσιες. Φυσικα και θα κανετε υπηρεσιες και κατα κυρια βαση σκοπια. Μη λησμονειτε οτι ειστε -και ειμαι-οπλιτες. Αν διαβασετε ποτε Κανονισμο Πολιτικης Χρησιμοποιησης, αναφερεται ρητα οτι το πρωτο καθηκον στις υπηρεσιες φρουρησης τουλαχιστον για τα πρωτα 10 χρονια, ειναι αυτο του φρουρου-σκοπου. Απλα με τα χρονια υπηρεσιας θα κανετε υπηρεσιες μονιμου
ρωτατε αν με τη ταδε ή τη δεινα ειδικοτητα εκτελειτε υπηρεσιες. Φυσικα και θα κανετε υπηρεσιες και κατα κυρια βαση σκοπια. Μη λησμονειτε οτι ειστε -και ειμαι-οπλιτες. Αν διαβασετε ποτε Κανονισμο Πολιτικης Χρησιμοποιησης, αναφερεται ρητα οτι το πρωτο καθηκον στις υπηρεσιες φρουρησης τουλαχιστον για τα πρωτα 10 χρονια, ειναι αυτο του φρουρου-σκοπου. Απλα με τα χρονια υπηρεσιας θα κανετε υπηρεσιες μονιμου
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Στρατηγός
Φοντη, ειναι ειδικοτητα για γυναικες ή δεν το συνιστουσες;
Dum spiro spero
-
- Ταξίαρχος
Οχι Illy.Kαι να σου πω την αληθεια 8 χρονια, δεν εχω δει ουτε μια γυναικα πυροσβεστη
-
- Στρατηγός
Ωραια, ευχαριστω πολυ Φοντη μου... Διοτι αν ειναι να δηλωσουμε ειδικοτητες που ξερεις οτι δεν υπαρχουν γυναικες τοτε εισαι απο την αρχη εκτος! ΕυχαριστωωωωωωωωVelerefontis έγραψε:Οχι Illy.Kαι να σου πω την αληθεια 8 χρονια, δεν εχω δει ουτε μια γυναικα πυροσβεστη

Dum spiro spero
-
- Ταξίαρχος
Σωστη η σκεψη σου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης