Καμια προκυρηξη εποπ δεν εχει σχεση με ασεπ. Ο ασεπ επικυρωνει τα στοιχεια και την προσληψη.Var έγραψε:Όσον αφορά τον ασεπ, νομίζω όλες οι προκηρύξεις ανακοινωνονται απτον ασεπ αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και μέσω ασεπ οπότε τα βύσματα θα πάρουν φωτιά
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Παιδιά καλησπέρα. Το πτυχίο lower το επισυνάπτω μόνο μεταφρασμένο από τον δικηγόρο, ή χρειάζεται να επισυνάψω και το πρωτότυπο; Νομίζω μόνο μεταφρασμένο, αλλά μην γίνει κάποιο λάθος τελευταία στιγμή. Επίσης πρέπει να πάρω από την μονάδα που υπηρετώ τώρα ως οβα υπεύθυνη δήλωση προϋπηρεσίας για την ειδικότητα που ήμουν ως φαντάρος αλλά και τώρα σαν οβα;(πολυβολητης) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Εγώ φιλτατε σκαναρα και την μετάφραση και το πρωτότυπο. Δεν κάνει κόπο. Μια σελίδα παραπάνω είναι. Καλύτερα να είσαι και σιγουροςPetros4 έγραψε: Παιδιά καλησπέρα. Το πτυχίο lower το επισυνάπτω μόνο μεταφρασμένο από τον δικηγόρο, ή χρειάζεται να επισυνάψω και το πρωτότυπο; Νομίζω μόνο μεταφρασμένο, αλλά μην γίνει κάποιο λάθος τελευταία στιγμή. Επίσης πρέπει να πάρω από την μονάδα που υπηρετώ τώρα ως οβα υπεύθυνη δήλωση προϋπηρεσίας για την ειδικότητα που ήμουν ως φαντάρος αλλά και τώρα σαν οβα;(πολυβολητης) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα φίλε μου. Καλή επιτυχία! Και εγώ αυτό σκέφτηκα ότι δεν είναι κόπος να σκαναρω ένα χαρτί ακόμη, αλλά σκέφτομαι μήπως δεν κάνουν δεκτή την αίτηση αν βάλω το πρωτότυπο. Αν προσέξεις στην προκήρυξη στα δικαιολογητικά γράφει ότι τα πτυχία αγγλικών επισυναπτονται μεταφρασμένα από δικηγόρο.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 70
Το ρώτησα στα τηλέφωνα που έχει το σαίτ αυτό για το πτυχίο και μου είπαν ότι χρειάζεται μόνο το μεταφρασμένο από δικηγόρο αλλά άμα θέλω μπορώ να βάλω και το πρωτότυπο στα δικαιολογητικά ως "άλλο".
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Ακριβώς. Δε θέλει το πρωτότυπο. Χρειάζεται απλα η μετάφραση και η επικύρωση του πρωτότυπου.
Ευχαριστώ πολύ. Τώρα όσο αφορά τα μόρια προϋπηρεσίας από την στιγμή που δηλώνω στην ίδια ειδικότητα, τους 8 μήνες που έκανα φαντάρος ως πολυβολητης και τους 3 μήνες που είμαι οβα πολυβολιτης το ζητάω από την μονάδα μου; Δηλαδή θα μου δώσουν τους 11 μήνες προϋπηρεσίας;
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Από τη μοναδα χρειάζεται μονάχα το αφμ και τη θετική εισήγηση του Δκτη. Στο ΑΦΜ αναφέρονται όλες οι στρατολογικες σου μεταβολές από την πρώτη μέρα που κατατάχθηκες στον στρατό. Επίσης στο ΑΦΜ αναφέρεται και η απονεμηθείσα ειδικότητα. Αν αυτή ταιριάζει με την δηλωθείσα ειδικότητα τότε μοριοδοτείται ανάλογα.
Οπότε δεν χρειάζομαι την υπεύθυνη δήλωση εργοδότη που αναφέρει το υπόδειγμα 6. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Όχι καμία σχέση. Αυτή χρειάζεται μονάχα για όσους έχουν προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα, σχετική με την δηλωθείσα ειδικότητα
Ευχαριστώ πολύ!
Στις ειδικότητες με απολυτήριο Γενικου λυκείου Και το απολυτήριο ΕΠΑΛ δεν είναι το ίδιο;
Παιδια κάποιος που έκανε την αίτηση μπορεί να μας πει σε ειδικότητες με απολυτηριο ΓΕΛ τι ανέβασε; Δίπλωμα οδήγησης, προφισενσυ, και το απολυτήριο λυκείου για κάποιον που δε πήγε στρατό. Θελει κάτι άλλο; Ευχαριστώ
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 102
παιδια μου εστειλε μηνυμα ένα φιλαρακι και μου ειπε ότι στην αιτηση του γραφει νομος βορεια ελλαδα,τι είναι αυτό;
υπαρχει περιπτωση να αποκλειστεί;
υπαρχει περιπτωση να αποκλειστεί;
Kostas3 έγραψε:Παιδια κάποιος που έκανε την αίτηση μπορεί να μας πει σε ειδικότητες με απολυτηριο ΓΕΛ τι ανέβασε; Δίπλωμα οδήγησης, προφισενσυ, και το απολυτήριο λυκείου για κάποιον που δε πήγε στρατό. Θελει κάτι άλλο; Ευχαριστώ
Ταυτότητα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης