Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Var έγραψε:Όσον αφορά τον ασεπ, νομίζω όλες οι προκηρύξεις ανακοινωνονται απτον ασεπ αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και μέσω ασεπ οπότε τα βύσματα θα πάρουν φωτιά
Καμια προκυρηξη εποπ δεν εχει σχεση με ασεπ. Ο ασεπ επικυρωνει τα στοιχεια και την προσληψη.

Petros4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Petros4 »

Παιδιά καλησπέρα. Το πτυχίο lower το επισυνάπτω μόνο μεταφρασμένο από τον δικηγόρο, ή χρειάζεται να επισυνάψω και το πρωτότυπο; Νομίζω μόνο μεταφρασμένο, αλλά μην γίνει κάποιο λάθος τελευταία στιγμή. Επίσης πρέπει να πάρω από την μονάδα που υπηρετώ τώρα ως οβα υπεύθυνη δήλωση προϋπηρεσίας για την ειδικότητα που ήμουν ως φαντάρος αλλά και τώρα σαν οβα;(πολυβολητης) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Petros4 έγραψε: Παιδιά καλησπέρα. Το πτυχίο lower το επισυνάπτω μόνο μεταφρασμένο από τον δικηγόρο, ή χρειάζεται να επισυνάψω και το πρωτότυπο; Νομίζω μόνο μεταφρασμένο, αλλά μην γίνει κάποιο λάθος τελευταία στιγμή. Επίσης πρέπει να πάρω από την μονάδα που υπηρετώ τώρα ως οβα υπεύθυνη δήλωση προϋπηρεσίας για την ειδικότητα που ήμουν ως φαντάρος αλλά και τώρα σαν οβα;(πολυβολητης) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εγώ φιλτατε σκαναρα και την μετάφραση και το πρωτότυπο. Δεν κάνει κόπο. Μια σελίδα παραπάνω είναι. Καλύτερα να είσαι και σιγουρος
Petros4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Petros4 »

Καλησπέρα φίλε μου. Καλή επιτυχία! Και εγώ αυτό σκέφτηκα ότι δεν είναι κόπος να σκαναρω ένα χαρτί ακόμη, αλλά σκέφτομαι μήπως δεν κάνουν δεκτή την αίτηση αν βάλω το πρωτότυπο. Αν προσέξεις στην προκήρυξη στα δικαιολογητικά γράφει ότι τα πτυχία αγγλικών επισυναπτονται μεταφρασμένα από δικηγόρο.
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από tethoras355 »

Το ρώτησα στα τηλέφωνα που έχει το σαίτ αυτό για το πτυχίο και μου είπαν ότι χρειάζεται μόνο το μεταφρασμένο από δικηγόρο αλλά άμα θέλω μπορώ να βάλω και το πρωτότυπο στα δικαιολογητικά ως "άλλο".
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Ακριβώς. Δε θέλει το πρωτότυπο. Χρειάζεται απλα η μετάφραση και η επικύρωση του πρωτότυπου.
Petros4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Petros4 »

Ευχαριστώ πολύ. Τώρα όσο αφορά τα μόρια προϋπηρεσίας από την στιγμή που δηλώνω στην ίδια ειδικότητα, τους 8 μήνες που έκανα φαντάρος ως πολυβολητης και τους 3 μήνες που είμαι οβα πολυβολιτης το ζητάω από την μονάδα μου; Δηλαδή θα μου δώσουν τους 11 μήνες προϋπηρεσίας;
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

Από τη μοναδα χρειάζεται μονάχα το αφμ και τη θετική εισήγηση του Δκτη. Στο ΑΦΜ αναφέρονται όλες οι στρατολογικες σου μεταβολές από την πρώτη μέρα που κατατάχθηκες στον στρατό. Επίσης στο ΑΦΜ αναφέρεται και η απονεμηθείσα ειδικότητα. Αν αυτή ταιριάζει με την δηλωθείσα ειδικότητα τότε μοριοδοτείται ανάλογα.
Petros4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Petros4 »

Οπότε δεν χρειάζομαι την υπεύθυνη δήλωση εργοδότη που αναφέρει το υπόδειγμα 6. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

Όχι καμία σχέση. Αυτή χρειάζεται μονάχα για όσους έχουν προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα, σχετική με την δηλωθείσα ειδικότητα
Petros4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Petros4 »

Ευχαριστώ πολύ!
Maria95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Maria95 »

Στις ειδικότητες με απολυτήριο Γενικου λυκείου Και το απολυτήριο ΕΠΑΛ δεν είναι το ίδιο;
Kostas3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Kostas3 »

Παιδια κάποιος που έκανε την αίτηση μπορεί να μας πει σε ειδικότητες με απολυτηριο ΓΕΛ τι ανέβασε; Δίπλωμα οδήγησης, προφισενσυ, και το απολυτήριο λυκείου για κάποιον που δε πήγε στρατό. Θελει κάτι άλλο; Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

παιδια μου εστειλε μηνυμα ένα φιλαρακι και μου ειπε ότι στην αιτηση του γραφει νομος βορεια ελλαδα,τι είναι αυτό;

υπαρχει περιπτωση να αποκλειστεί;

Amaragos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Amaragos »

Kostas3 έγραψε:Παιδια κάποιος που έκανε την αίτηση μπορεί να μας πει σε ειδικότητες με απολυτηριο ΓΕΛ τι ανέβασε; Δίπλωμα οδήγησης, προφισενσυ, και το απολυτήριο λυκείου για κάποιον που δε πήγε στρατό. Θελει κάτι άλλο; Ευχαριστώ

Ταυτότητα;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες