Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Το χειρότερο από ολα ειναι ότι αρκετοί ΕΠΟΠ δεν ξέρουν τι τους γίνεται, όταν τους δώσουν τα παπούτσια στο χέρι στα 50 θα καταλάβουν τι παίζεται. Περίμενα κάποια παιδιά να μου πούνε μπράβο ΕΕ φίκε που μας ενηνερωσες Για κάτι που δεν ξέραμε. Καλή συνέχεια παιδιά εγώ για να έχω καθαρή τη συνείδηση μου ενημέρωσα για μια παράμετρο που οι προκυρυξεις δεν αναφέρουν. Ο καθένας να κάνει ότι θέλει Α και κάτι τελευταίο φίλος στο Σκλαβενίτη 8 ώρος με πενθήμερο δώρα και ασφάλεια και προϋπηρεσία 2 έτη,30 ετών παίρνει 700e.E'γώ είμαι 20 χρόνια στο στρατό με παιδί γυναίκα και 6-7 βάρδιες το μήνα και παίρνω 1100e φυσικά όχι με 8 ωρο και χωρίς δώρα. Τώρα εξυπνοπουλοι που λένε αν δεν σ αρέσει φύγε, μάλλον είναι εντελώς αρκετοί για να τα λένε αυτά γιατί θέλω λίγο καιρό να φύγω και αν παραιτηθώ δεν θα πάρω ούτε αυτή τη πενιχρή σύνταξη που θα μου δώσουν. Καλή συνέχεια
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 25
Ils το θέμα λέγεται προκήρυξη εποπ στο στρατό Ξηράς 2021 και όχι λόγοι για να μην μπείτε εποπ. Σου προτείνω λοιπόν να κάνει ένα νέο θέμα και να εκθέσεις όλα τα προβλήματα που μας αναφέρεις εδώ. Το παρόν νήμα είναι για να λύνονται απορίες σχετικά με την προκήρυξη.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Με κυνδυνο να παρεξηγηθω απο τον ΔΥΚ θα πω μια προταση. Μερικες φορες το να πεις σαν διχειριστης παιδια ηρεμα ή να δωσεις διορια κλπ δεν φτανει. Θελει και επιβαλλεται μπαν και αποκλεισμος της ip ωστε να δυσκολευτει να ξανακανει λογαριασμο.Δε θα σου πω σε καμια περιπτωση ουτε τι θα κανεις ουτε την δουλεια σ εδω.
Τελος το να κλειδωσει ενα θεμα κερδισμενος θα ειναι εκεινος που προκαλει χαμο οχι οι αλλοι που δε φταινε.
Με σεβασμο και εκτιμηση,
Αρης.
Τελος το να κλειδωσει ενα θεμα κερδισμενος θα ειναι εκεινος που προκαλει χαμο οχι οι αλλοι που δε φταινε.
Με σεβασμο και εκτιμηση,
Αρης.
Δεν έβρισα κανέναν απλά ενημέρωσα, αν δεν είσαι ΕΠΟΠ σε προτρέπω να μπεις γιατί από το τρόπο σου φαίνεται και το επίπεδο σου. Και δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό εκεί μέσα σαν εσένα είναι καλή συνέχειαMortar έγραψε:Έχεις χάσει τη μπάλα δυστυχώς. Για λύπηση είσαι. Κάνε την αρχή και παραιτήσου.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 122
Αρχικά να ενημερώσω τον ηλεκτρολόγο τον φίλο μου ότι αν είμαι ψεύτικό προφίλ το Γνωρίζουν καλά οι διαχειριστές τουλάχιστον ο ένας από, εκεί και πέρα σχετικά με αυτά που γράφεις περι δεν απολύουν κανέναν σου παραθέτω τον εξής σύνδεσμο
https://www.mod.mil.gr/apantisi-yetha-nikolaoy-panagiotopoyloy-se-erotisi-koinoboyleytikoy-690/
https://www.mod.mil.gr/apantisi-yetha-nikolaoy-panagiotopoyloy-se-erotisi-koinoboyleytikoy-690/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Μαρ 30, 2021 3:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο καλο και να μας γραφεις. Σου λεω ξανα οτι υπαρχει κοσμος εκει εξω που δουλευει σαν σκλαβος για 600-700 ευρω για 12-16 ωρες.
Θα επρεπε να λες κι ευχαριστω που εχεις μια τετοια δουλεια και θα παρεις εστω και 500 ευρω συνταξη οπως λες. Αλλοι ψαχνουν στα σκουπιδια να βρουν τα αποφαγια σου.
Αντε στο καλο λοιπον.
Θα επρεπε να λες κι ευχαριστω που εχεις μια τετοια δουλεια και θα παρεις εστω και 500 ευρω συνταξη οπως λες. Αλλοι ψαχνουν στα σκουπιδια να βρουν τα αποφαγια σου.
Αντε στο καλο λοιπον.
Μαζί σου φίλε αλλα αντι να κλαίγεσαι και να αποθαρυνεις εμας που προσπαθουμε για κατι καλο και καινουριο, συσπειρωσου στις συνδικαλιστικές αγωνιστικες ενωσεις που εχουν οι στρατιωτικοι και διεκδικούν οργανωμένα. Συλλογικα και οργανωμενα θα νικησετε, και στη συνεχεια και εμεις οι νεες φουρνιες θα ακολουθησουμε τον δρομο σας. Αλλα με το να αποθαρυνεις παιδια που ενδιαφερονται να εργαστουν και να προσφερουν, δεν σου αποφερει τπτ, ουτε μας αποθαρρυνει.
Καλησπερα έχεις απόλυτο δίκιο και εγώ με αφορμή την προκήρυξη έγραψα γιατί δεν έχει συνταχθεί σωστά. Η προκήρυξη γράφει ότι μετά τα 7 χρόνια γίνεται μονιμοποίηση όταν το διαβάζει κάποιος αυτό νομίζει ότι θα μπει και μετά από 7 χρόνια θα πάρει πλήρη σύνταξη. Επίσης κάπου άλλου γράφει ότι το ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ καθεστώς των ΕΠΟΠ διέπεται από το ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ των υπαξιωματικών μη παραγωγικών σχολών, μεγάλο ψέμα για τους εμθ έχει γίνει τροποποίηση του νόμου 1974 και μπορούν να φύγουν με πλήρη σύνταξη. Είναι κακό σε μια δημοκρατία να μη μπορεί ο καθένας να λέει μια άλλη άποψη που δεν είναι άποψη αλλά πραγματικότητα από ανθρώπους που είναι στο στράτευμα και τα ξέρουν από πρώτο χέρι. Δλδ πρέπει να πούμε μόνο τα καλά ;Liontarina έγραψε:Ils το θέμα λέγεται προκήρυξη εποπ στο στρατό Ξηράς 2021 και όχι λόγοι για να μην μπείτε εποπ. Σου προτείνω λοιπόν να κάνει ένα νέο θέμα και να εκθέσεις όλα τα προβλήματα που μας αναφέρεις εδώ.Το παρόν νήμα είναι για να λύνονται απορίες σχετικά με την προκήρυξη.
Ο ΕΠΟΠ ποσό δουλεύει λιγότερο ; Κρίμα να μην ακούτε μια άλλη άποψη. Καλή τύχη φίλε μου και αν έχει κάνει αίτηση καλή επιτυχίαXristosMP έγραψε:Στο καλο και να μας γραφεις.Σου λεω ξανα οτι υπαρχει κοσμος εκει εξω που δουλευει σαν σκλαβος για 600-700 ευρω για 12-16 ωρες.
Αντε στο καλο λοιπον.
-
- Συνταγματάρχης
Ενταξει μας ενημερωσες οτι θα μας διωξουνε στα 50, ειπες και στα παιδια να μην μπουνε γιατι ειναι χαλια και οτι ο θεσμος ειναι για αποτυχημενους. Αντε στο καλο τωρα και καλη αποστρατεια.
-
- Συνταγματάρχης
Νεα ενημερωση απο εγκυρα προφιλ!Πριν σας μονιμοποιησουν θα ερθουν εξωγηινοι με ροζ πασουμάκια και θα σας απαγαγουν πριν ορκιστειτε!
Γιαύτο μην μπειτε παιδιά! Ορίστε και το σχετικο λινκ!
www.moyfa.gr
Γιαύτο μην μπειτε παιδιά! Ορίστε και το σχετικο λινκ!
www.moyfa.gr
- Zwgrafiotis13
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Καλησπερα στο Φορουμ... Θελω να προσθεσω και εγω κατι σε αυτα που λετε...
Εγω δουλευω σε πασιγνωστη εταιρεια της Ελλαδας με μισθο στα 900 με βραδινα και και και με δωρα με τα παντα... Εγω δηλωνω ΕΠΟΠ γιατι γουσταρω να υπηρετω την πατριδα, Σε καμια περιπτωση δεν δηλωνω για τα λεφτα και 600 ευρω να ηταν, Δυστυχως πολλοι το κανουν οπως ο κυριος Ils και αυτο φαινεται, Παραιτηθητε κυριε μου γιατι αν οντως ειστε ΕΠΟΠ γιαυτο κλαιτε γιατι δεν σας φτανουν τα λεφτα. Ντροπη ομως να λετε στον κοσμο να μην δηλωσει...
Εγω δουλευω σε πασιγνωστη εταιρεια της Ελλαδας με μισθο στα 900 με βραδινα και και και με δωρα με τα παντα... Εγω δηλωνω ΕΠΟΠ γιατι γουσταρω να υπηρετω την πατριδα, Σε καμια περιπτωση δεν δηλωνω για τα λεφτα και 600 ευρω να ηταν, Δυστυχως πολλοι το κανουν οπως ο κυριος Ils και αυτο φαινεται, Παραιτηθητε κυριε μου γιατι αν οντως ειστε ΕΠΟΠ γιαυτο κλαιτε γιατι δεν σας φτανουν τα λεφτα. Ντροπη ομως να λετε στον κοσμο να μην δηλωσει...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Ο ασεπ δεν υπάρχει πουθενά, ούτε σαν λέξη στην προκήρυξη. Ενστάσεις δεν υπάρχουν καν. Αν σε κάποιον δεν μετρήσουν κάτι πχ lower, θα πρέπει να κάνει κατευθείαν προσφυγή με δικηγόρο.
Γελοιότητες κλασικά του υπουργείου.
Για τις αποστρατείες που λέτε, οι ΕΜΘ έφταναν έτσι και αλλιώς στον βαθμό του ανθυπασπιστη και έμεναν μέχρι τα 55. Τώρα θα τους κάνουν και ανθυπολοχαγους για να κάθονται παραπάνω.
ΟΜΩΣ είχαν ήδη βαθμό αξιωματικου απ τον θεσμό τους.
Στους εποπ δε πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό, γιατί θα γεμίσει ο στρατός αξιωματικους υπερήλικες που δε θα εκτελούν καθήκοντα σκοπού.
Το πολύ να αλλάξει ο νόμος και να μένουν μέχρι τα 55 σαν αρχιλοχιες πάλι. Μετά είναι αδύνατο στα 60 σου να κάνεις περίπολα και σκοπιές.
Για τις αποστρατείες που λέτε, οι ΕΜΘ έφταναν έτσι και αλλιώς στον βαθμό του ανθυπασπιστη και έμεναν μέχρι τα 55. Τώρα θα τους κάνουν και ανθυπολοχαγους για να κάθονται παραπάνω.
Στους εποπ δε πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό, γιατί θα γεμίσει ο στρατός αξιωματικους υπερήλικες που δε θα εκτελούν καθήκοντα σκοπού.
Το πολύ να αλλάξει ο νόμος και να μένουν μέχρι τα 55 σαν αρχιλοχιες πάλι. Μετά είναι αδύνατο στα 60 σου να κάνεις περίπολα και σκοπιές.
Το μέλος ils απενεργοποιήθηκε. Δεν θα επιτρέψω περαιτέρω "μπαχάλεμα" στο νήμα, όπως και καμία αναφορά από εδώ και στο εξής στο εν λόγω μέλος.
Ήδη κάνω γαϊδουρινή υπομονή.
Στο θέμα μας παρακαλώ πολύ.
Ήδη κάνω γαϊδουρινή υπομονή.
Στο θέμα μας παρακαλώ πολύ.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 25
Νομίζω ότι κάνεις λάθος σχετικά με το ασεπ.Διασωστης31 έγραψε:Ο ασεπ δεν υπάρχει πουθενά, ούτε σαν λέξη στην προκήρυξη.Ενστάσεις δεν υπάρχουν καν. Αν σε κάποιον δεν μετρήσουν κάτι πχ lower, θα πρέπει να κάνει κατευθείαν προσφυγή με δικηγόρο.
Στο φεκ που βγήκε γράφει πάνω πάνω ΑΣΕΠ, καθώς και σε κάθε σελίδα του φεκ.
Η προκήρυξη είναι με επίβλεψη ασεπ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες