Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Baster19 έγραψε:Λευτέρη,Το λέει ξεκάθαρα μέσα εξαίρεση ειδικές δυνάμεις τι εννοείς; Αν ήταν θα εννοούσε κάποια συγκεκριμένη ειδικότητα. Και το τι είπε ο υπουργός πριν ένα χρόνο αλλάζει με αυτά που γράφει η προκήρυξη.

150 άτομα και βάλε είναι στην Μαλ αν μπουν με μόρια όλοι τους τι θα γίνει θα μείνει η Μαλ χωρίς προσωπικό ; Μάλλον δεν θες να καταλάβεις τι λέει 😅 Κοίταξε και θα δεις που στην επόμενη προκήρυξη είναι αυτοί που θα φύγουν για νησιά παρά η πρώτη ... Γιατί ξέρουν και οι ίδιοι πως ένας πολίτης δύσκολο. Θα περάσει οβα σε μόρια για να μπει ΕΔ. Και δεν τον συμφέρει να μην πάρει οβα. Ξεκάθαρα η προκήρυξη είναι πιο πολύ για τους οβα. Όσον αφορά στις ΕΔ. Δεν τους συμφέρει να μην τους πάρουν γτ αυτόματα μετά για 400 άτομα σε όλες τις ΕΔ ας πούμε πρέπει να κόψουν 1.5 μμυρια κονδύλιο από κρατήσεις. Σε περίπτωση που παραιτηθούν εννοείται

Μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις αγαπητε μου.

Η 2α ΜΑΛ, το μονο προσωπικο που εχει ειναι οι εκπαιδευτες που πανε και ερχονται με μεταθεσεις και οι στρατευσιμοι, οπως και οι γραφιαδες φυσικα.

Κανενας στελεχος δεν καθεται αμεταθετος στη ΜΑλ, αποτι γνωριζω τουλαχιστον μεχρι τα σημερινα δεδομενα.

Τωρα για το 2ο σκελος, δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις οσο κι αν προσπαθω να διαβασω.

Ο Υπουργος ξεκαθαρισε και πριν ενα χρονο και τα Χριστουγεννα και πριν 2 βδομαδες σε συνεντευξη του πως οι μοναδες Παραμεθοριου δεν εχουν κοσμο.

Εβρο και νησια θα παει τουλαχιστον το 90% οσων μπουν.

Οι αμεταθετοι θα παραμεινουν με τις ειδικοτητες που ειναι αμεταθετες.

Τωρα κατι προσπαθεις να πεις για τους ΟΒΑ αλλα εχω πιει ενα τσιπουρακι και δεν σε νιωθω, σορρυ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Δευ Μαρ 29, 2021 11:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

greenalexyo έγραψε:Τελικά έμαθε κανένας αν για παράδειγμα ήμουν Πολυβολητής στις ΕΔ και τωρα θελω να δηλωσω Πεζικο...
Θα πάρω τα εξτρα μορια προυπηρεσιας;
Στην ελαφρυ οπλισμου ΠΖ θα παρεις τα μορια της προυπηρεσιας.

ils
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ils »

Εγώ τα είπα τώρα ο καθένας ας κάνει ότι καταλαβαίνει δεν ξέρουν τα παιδιά που πάνε να μπλέξουν
ils
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από ils »

Καλησπέρα αν λες για μένα αν θες μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο μου να σου λύσω κάθε απορία είμαι 20 χρόνια στο πολεμική ναυτικό
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

ils έγραψε:Καλησπέρα αν λες για μένα αν θες μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο μου να σου λύσω κάθε απορία είμαι 20 χρόνια στο πολεμική ναυτικό

Άστους να λένε έχουν πάει και χαρτιά που το λένε στις μονάδες,50 ετών αυτεπάγγελτα αποστρατεία

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Μιας και υπηρετω στο ΠΝ δε ξερω απο θεματα ΣΞ, δε πολυ γραφω εδω λογω ελλειψης γνωσης. Εχω ομως να σας πω για κατι που ειχε συμβει το 2009-10 και αρχιζει να συμβαινει και δω τωρα. Μπαινουν καποια προφιλ και δημιουργουν φασαρια με το σκοπο να σπειρουν αναστατωση. ΜΗΝ δινετε σημασια. Προχωρατε εσεις τη ζωη σας και ουτε εγω που ειμαι 35 δε ξερω τι θα γινει σε 15 χρονια ουτε εσεις που στε 20 ξερετε τι θα γινει σε 30 χρονια. Μην ακουτε κανεναν. Καλη συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Ηλεκτρολόγε μίζεροι άνθρωποι φίλε. Δεν αξίζουν της προσοχής μας.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

HLEKTROLOGOS έγραψε:Μιας και υπηρετω στο ΠΝ δε ξερω απο θεματα ΣΞ, δε πολυ γραφω εδω λογω ελλειψης γνωσης. Εχω ομως να σας πω για κατι που ειχε συμβει το 2009-10 και αρχιζει να συμβαινει και δω τωρα. Μπαινουν καποια προφιλ και δημιουργουν φασαρια με το σκοπο να σπειρουν αναστατωση. ΜΗΝ δινετε σημασια. Προχωρατε εσεις τη ζωη σας και ουτε εγω που ειμαι 35 δε ξερω τι θα γινει σε 15 χρονια ουτε εσεις που στε 20 ξερετε τι θα γινει σε 30 χρονια. Μην ακουτε κανεναν. Καλη συνεχεια.

καμιά αναστάτωση αν παρακολουθείς Τι γράφετε εδώ θα δείς ότι οι περισσότεροι ούτε τα βασικά ξέρουν ο άλλος ρώτησε τι σημαίνει το Ι1 και Ι2 δίπλα στις ειδικότητες ο άλλος λέει ότι οι ΟΒΑ θα μπουν σίγουρα και περνάνε σε μόρια πολίτες, ο άλλος ρώταγε εχθές αν κοπείς σε ένα άθλημα αν αποφασίζει η επιτροπή αν σε περάσει και γενικά τα περισσότερα που ρωτάνε αν κάνανε τον κόπο και διαβάζανε συγκεντρωμένα την προκήρυξη θα τα απαντούσαν μόνοι τους, κανείς δεν αποθαρρύνει κανέναν καλό βέβαια είναι να ψαχτούν πρώτα έστω τα βασικά

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Παιδιά ας ηρεμησουμε ναι. Ολα καλα θα πανε σς τελιωσει η προθεσμια πρωτα... Και μετα θα τρεξουν ισως τις διαδικασίες.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Mortar έγραψε:Ηλεκτρολόγε μίζεροι άνθρωποι φίλε. Δεν αξίζουν της προσοχής μας.
καλα κανεις που χρησιμοποιεις πληθυντικο 2 ειναι.

epoparm
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από epoparm »

Και εγω εχω την εξης ερωτηση κ επισης χρειαζεται καποιο χαρτι η φαινεται η προυπηρεσια;
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

re pate kala re έγραψε:καμιά αναστάτωση αν παρακολουθείς Τι γράφετε εδώ θα δείς ότι οι περισσότεροι ούτε τα βασικά ξέρουν ο άλλος ρώτησε τι σημαίνει το Ι1 και Ι2 δίπλα στις ειδικότητες ο άλλος λέει ότι οι ΟΒΑ θα μπουν σίγουρα και περνάνε σε μόρια πολίτες, ο άλλος ρώταγε εχθές αν κοπείς σε ένα άθλημα αν αποφασίζει η επιτροπή αν σε περάσει και γενικά τα περισσότερα που ρωτάνε αν κάνανε τον κόπο και διαβάζανε συγκεντρωμένα την προκήρυξη θα τα απαντούσαν μόνοι τους, κανείς δεν αποθαρρύνει κανέναν καλό βέβαια είναι να ψαχτούν πρώτα έστω τα βασικά
Ασε μας ρε φιλε τωρα που λες κανενας δεν αποθαρρύνει Για κανεναν μπαινεις και γραφεις τα παιδια οτι δε ξερουν που πανε να μπλεξουνε! Λες οτι ειναι κακο να ρωτανε λες και γεννηθηκες εσυ και τα ξερες ολα. Δεν ασχολουμαι αλλο γιατι θα σου κανω την χαρη για την φασαρια που θες να προκαλεσεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Μαρ 30, 2021 1:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
epoparm
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από epoparm »

greenalexyo έγραψε:Καλησπερα ΔΥΚ...
Τυχαιο παραδειγμα ηταν... Εγω ειμαι ΧΕΛ... Προφανώς λαμβάνω μόρια στο Πληρωμα Σκάφους ΕΔ... η ερώτηση μου ειναι... Εάν παίρνω μόρια και στο Πληρωμα Σκάφους ΜΧ ...
Γιατι γράφει ειδικότητα ίδια ή αντιστοιχη άλλου κλαδου... Το ΜΧ δεν ειναι άλλος κλαδος... Ειναι αλλο οπλο... Για αυτο ρωταω... Δεν ειναι ξεκαθαρη η προκυρηξη...

και εγω εχω την εξης ερωτηση κ επισης χρειαζεται καποιο χαρτι η φαινεται η προυπηρεσια;
Petros4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Petros4 »

Καλησπέρα. Υπηρέτησα 8 μήνες ειδικές δυνάμεις ως πολυβολητης. Παίρνω μόρια προϋπηρεσίας στην προκήρυξη; Είμαι 3 μήνες οβα, μόρια ως οβα παίρνω 50; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ils
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από ils »

Φίλε στο ναυτικό είμαι Και ο δικηγόρος μου είπε ότι πρέπει να πάμε δικάστηκα. Το 50 συνάδελφε ισχύει κανονικά και με νόμο του 1974. Πριν λίγες μέρες απάντησε ο υπουργός για την αποστρατεία στα 50 και είπε ότι αν μας λείπουν χρόνια να πάμε στα 50 να δουλέψουμε έξω. Εγώ δεν τα ήξερα τόσα χρόνια σε τι απάτη μπήκα δεν είναι κρίμα να πάρουμε στο λαιμό μας και άλλους ; Αντί να γράψουν στη προκήρυξη ότι στα 50 θα τους σουτάρουν το κάνουν γαργάρα. Εμείς τότε που μπήκαμε αν μας έλεγε κάποιος ότι 50 θα μας δειωξουν θα μπαίναμε ; Στα 20 και στα 30 τότε έβρισκες δουλειά και μπήκαμε για να έχουμε στα 50 όχι να ψάχνουμε τότε. Εκτός αν έχεις βολευτεί κάπου και τα βλέπεις ολα ρόδινα γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω βγει ξηρά ούτε μισή μέρα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Arxisminias και 3 επισκέπτες