Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

Andri έγραψε:Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Λένε αν είσαι κοινός υποψήφιος σε πν αεροπορία και σξ, έστω ότι στο πν δηλώνω διαχειριστής, θα κάνω ξεχωριστά πάλι αίτηση αεροπορία για άλλη ειδικότητα και σξ πάλι ξεχωριστά αίτηση; Η οο ειδικότητες του πν μόνο αν υπάρχουν αντίστοιχες στους άλλους 2 κλάδους θα πιαστούν;

ΑΝ έχεις κάποια σοβαρή απορία ρώτα αλλιώς ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Liontarina »

Andri έγραψε:Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Λένε αν είσαι κοινός υποψήφιος σε πν αεροπορία και σξ, έστω ότι στο πν δηλώνω διαχειριστής, θα κάνω ξεχωριστά πάλι αίτηση αεροπορία για άλλη ειδικότητα και σξ πάλι ξεχωριστά αίτηση; Η οο ειδικότητες του πν μόνο αν υπάρχουν αντίστοιχες στους άλλους 2 κλάδους θα πιαστούν;
Κάθε κλάδος έχει και τη δική του προκήρυξη.

Το κοινός υποψήφιος σημαίνει αν έχεις κάνει αίτηση κ σε άλλο κλάδο. Αναξαρτητα απο ειδικότητα

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Υπάρχει κάποιος που να έχει μόνο το απυτηριο του επαλ και να μην έχει πάρει το πτυχίο; Θέλω να ρωτήσω κάτι
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

Liontarina έγραψε:Υπάρχει κάποιος που να έχει μόνο το απυτηριο του επαλ και να μην έχει πάρει το πτυχίο; Θέλω να ρωτήσω κάτι

τι θα ηθελες να μαθεις;

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

theodoros έγραψε:
Liontarina έγραψε:Υπάρχει κάποιος που να έχει μόνο το απυτηριο του επαλ και να μην έχει πάρει το πτυχίο; Θέλω να ρωτήσω κάτι

τι θα ηθελες να μαθεις;

Ρωτάω εκ μέρους κάποιου άλλου μιας και εγώ επειδή είμαι του γενικού δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς μετά επαλ. Η ερώτηση είναι η εξής: Κάποιος με απολυτήριο επαλ μπορεί να κάνει τα χαρτιά του για πλήρωμα ερπυστριοφόρων;

Στην προκήρυξη ζητάει απολυτήριο Γενικού Λυκειου ή πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας εκπαίδευσης και κατάρτισης επαλ είτε κάποιο αντίστοιχο και ισότιμο τίτλο...

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Ναι μπορεις
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Άρα την ειδικότητα αυτή παίρνει απολυτήριο γελ, απολυτήριο επαλ και οποιοδήποτε πτυχίο επαλ; Το πτυχίο επα μοριοδοτειται με 160 ή πάει ο βαθμός επί 12?
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

Liontarina έγραψε:
theodoros έγραψε:

τι θα ηθελες να μαθεις;

Ρωτάω εκ μέρους κάποιου άλλου μιας και εγώ επειδή είμαι του γενικού δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς μετά επαλ. Η ερώτηση είναι η εξής: Κάποιος με απολυτήριο επαλ μπορεί να κάνει τα χαρτιά του για πλήρωμα ερπυστριοφόρων;

Στην προκήρυξη ζητάει απολυτήριο Γενικού Λυκειου ή πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας εκπαίδευσης και κατάρτισης επαλ είτε κάποιο αντίστοιχο και ισότιμο τίτλο...

΄και εγω εχω απορια με το πτυχιο επαλ οποιαδήποτε πτυχιο γινεται δεκτο ακομα και ζαμπονοκοπτικης;Εικόνα

συμφερει λογικα οσοι εχουν κατω από 13,5 απολυτηριο ώστε να δωσουν το πτυχιο επαλ σωστα; αν κανω λαθος διορθωστε με

Archenemy
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Archenemy »

Καλησπέρα,

Τα δικαιολογητικά σε τι φάση της αίτησης τα επισυνάπτουμε; Στην 2 φάση αφού επιλέγω την ειδικότητα που επιθυμώ πατάω αποθήκευση αλλά δεν κάνει τίποτα. Μου φαίνεται περίεργο να φτάνω στο σημείο για οριστική υποβολή και να μην τα έχω επισυνάψει ακόμα. Υπάρχει περίπτωση να μου τα ζητάει μετά;

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Liontarina έγραψε:Άρα την ειδικότητα αυτή παίρνει απολυτήριο γελ, απολυτήριο επαλ και οποιοδήποτε πτυχίο επαλ; Το πτυχίο επα μοριοδοτειται με 160 ή πάει ο βαθμός επί 12;
οχι 160 ειναι μόνο απο επας μαθητειας. Ας δωσει αυτο με το μεγαλύτερο βαθμό
babisr21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από babisr21 »

Παιδιά καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την αποστολή ταυτότητας, την στείλατε μπρος πίσω σε ένα αρχείο η πρώτα στείλατε το εμπρός μέρος και μετά πατήσατε πάλι για να στείλετε το πίσω μέρος; Ρωτάω γιατί εμείς του 2010 είχαμε στείλει τα χαρτιά μας με τον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο των ΕΛΤΑ οπότε η απορία είναι ενός φίλου μου.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Politis1994 έγραψε:
Liontarina έγραψε:Άρα την ειδικότητα αυτή παίρνει απολυτήριο γελ, απολυτήριο επαλ και οποιοδήποτε πτυχίο επαλ; Το πτυχίο επα μοριοδοτειται με 160 ή πάει ο βαθμός επί 12;
οχι 160 ειναι μόνο απο επας μαθητειας. Ας δωσει αυτο με το μεγαλύτερο βαθμό
Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση... Είδα κάπου πιο πάνω κάπου που είπαν ότι το πτυχίο του επαλ παίρνει 160 μόρια και γι αυτό μπερδεύτηκα... Και πάλι σε ευχαριστώ για την απάντηση... Θα το μεταφέρω...

Καλή επιτυχία σε όλους σας, παιδιά!

EFIK
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από EFIK »

Καλησπερα να κανω μια ερωτηση αμα ξερει καποιος αμα εχεις δηλωσει στρατο ξηρας, πολεμικη αεροπορια και πολεμικο ναυτικο τα αθληματα τα δινεις μια φορα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EFIK την Σάβ Μαρ 27, 2021 4:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

NΑι, το γραφει κιολας.
Ελεανα7
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Ελεανα7 »

Καλησπέρα. Πήγα να κανω αίτηση στο epop.army αλλα η αίτηση που μου βγάζει δεν έχει καμια σχέση με αυτή της προκ του παραρτήματος β. Ξέρει κάποιος να μου πει αν απλά θέλει αυτή του παραρτήματος β με επισύναψη;Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες