Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις.
1) ως γραμματεας εχω προυπηρεσια 6 χρονια με ενσημα κανονικα
2)το πτυχιο που εχω ειναι απο ΤΕΕ β' κυκλου με βαθμο 15
τωρα δινω και εξετασεις να παρω το ecdl πιστευω μεχρι να βγει η προκηρυξη στην αεροπορια να το εχω παρει.
υπαρχει περιπτωση να τα καταφερω να μπω;
και να δηλωσω εαν βγει τελικα την ειδικοτητα μου ή καμια θεση γραφείου;
1) ως γραμματεας εχω προυπηρεσια 6 χρονια με ενσημα κανονικα
2)το πτυχιο που εχω ειναι απο ΤΕΕ β' κυκλου με βαθμο 15
τωρα δινω και εξετασεις να παρω το ecdl πιστευω μεχρι να βγει η προκηρυξη στην αεροπορια να το εχω παρει.
υπαρχει περιπτωση να τα καταφερω να μπω;
και να δηλωσω εαν βγει τελικα την ειδικοτητα μου ή καμια θεση γραφείου;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
Εγω θα ελεγα οτι εχεις πιθανοτητες και μαλιστα αρκετες.
Αν τα βαλεις κατω και δεις τις 2 ειδικοτητες εγω θα προτιμουσα να παω Φυσιοθεραπευτης. Μην ξεχναμε οτι ανηκει και στο υγειονομικο, που ειναι επιπεδα πιο πανω απο το συνολο του στρατου Ξηρας.
Αν τα βαλεις κατω και δεις τις 2 ειδικοτητες εγω θα προτιμουσα να παω Φυσιοθεραπευτης. Μην ξεχναμε οτι ανηκει και στο υγειονομικο, που ειναι επιπεδα πιο πανω απο το συνολο του στρατου Ξηρας.
-
- Στρατιώτης
Και κάτι τελευταίο το ECDL μετράει στα μόρια...
-
- Στρατιώτης
ρε παιδιά μετράει πιο πολύ το βήσμα στην αεροπορία ή τα μόρια;
όποιος γνωρίζει ας απαντήσει...
όποιος γνωρίζει ας απαντήσει...
γεια σας παιδια θελω να μου απαντισει καποιος που γνωριζει... μετραει ο βαθμος της πιστοπιισης στα μορια;
Γεια σας εμαι 19 και φοιτιτης σε σχολη πληροφορικης ενδιαφερομαι για εποπ στο πολεμικο ναυτικο εχω ακουσει για κατι μοριοδοτισεις σε οσους ενδιαφερονται για σμυν η σνδ. γενικα ποια ειναι η αποψη σας κ μιπως ξερεται κατι για την μοριοδοτιση
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
και γιατί δεν δίνεις απευθείας για τη σμυν;θανοσ έγραψε:γεια σας εμαι 19 και φοιτιτης σε σχολη πληροφορικης ενδιαφερομαι για εποπ στο πολεμικο ναυτικο εχω ακουσει για κατι μοριοδοτισεις σε οσους ενδιαφερονται για σμυν η σνδ. γενικα ποια ειναι η αποψη σας κ μιπως ξερεται κατι για την μοριοδοτιση
δεν θέλει πολύ βαθμό.
Ειναι 16000 μορια ενω με ενα 30% οπως λενε... ξερεις κατι για αυτο η γενικα για εποπ στο π. ν. γιατι εχω ακουσει πολλα
Αδερφε μου σε παραπεμπω να διαβασεις εκει που εχω γραψει στο εποπ στο ναυτικο. σαν πρωην εποπ σου δινω ευχη και καταρα να μην δηλωσεις καθολου ναυτικο. στο λεω απ την εμπειρια μου 3 χρονια σχεδον σε καραβι. και αυτοι που δηλωσανε και μπηκαν στεριανες ειδικοτητες την κανουν με ελαφρα πηδηματακια γιατι εχουν μπει τα βυσματα οι ναυτες και τα κανουν ολα οι εποπ. απο σκουπισμα μεχρι λαντζα. η απολυτη ξεφτιλα. θα σου λεγα ουτε απο σχολη να μην πας ναυτικο γιατι και αυτοι τα ιδια σκατα τρωνε περιπου. αν θες τη γνωμη μου δηλωσε στρατο καλυτερα η αεροπορια
Καλο μεσημερη! Θελω να κανω μια ερωτηση: Η αδελφη μου ειναι αεροπορια 2 χρονια. Θελω να κανω και εγω τα χαρτια μου, εχω μορια επειδη ειναι μεσα; Αλλη ερωτηση: Εχει παρει μεταθεση στην αθηνα μπορει να παρει αποσπαση και να δηλωσει προστατης της οικογενειας καθως ειναι χωρισμενoι οι γονoις ειμαστε πολυτεκνοι κ εγω και η αδελφη μου σπουδαζουμε θεσ/νικη; Και κατι τελευταιο θελει να κανει τα χαρτια και το αγορι μου, μας συμφερει να παντρευτουμε απο θεμα μοριων; Ευχαριστω!
Καλισπερα σε ολους κ συνχαριστιρια για το σαιντ σας... Θα ηθελα να ρωτισο. Εχω απολυτιριο τ. Ε. Ε εχω δυνατοτιτες να περασο επ. Οπ. Ευχαριστω
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης