Νέο τυφέκιο εφόδου
- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Νέο τυφέκιο εφόδου
Δεν γίνονται ανάρπαστα γιατί οι αμερικανοί είναι της ποσότητας/σπατάλης και όχι της οικονομίας/αποτελεσματικότητας. Σε ένα ντοκυμανταίρ είδα οτί αυτό που κυριάρχησε απο την πλευρά των Αμερικανών στον πόλεμο του Βιετνάμ ήταν οι πολλές ρίπες και όχι η ευστοχία του μέσου στρατιώτη.
Νέο τυφέκιο εφόδου
Το χρησιμοποιουσε και το Δ σωμα το fn (αυτο πηγαινε για κυριο τυφεκιο του ες με την κραταια πυρκαλ αλλα ο "θειος" καραμανλης εφτιαξε την εβο και το g3).
- ΛΟΚ soldier
Νέο τυφέκιο εφόδου
Το Δ σώμα αφού είναι πεζικό, γιατί χρησιμοποιούσε το FN FAL; Θέλω να πώ σε τί διέφερε απο τα υπόλοιπα σώματα πεζικού και χρησιμοποιούσε καλύτερα όπλα;
Νέο τυφέκιο εφόδου
Το fn ηταν οτι πιο καλο κυκλοφορουσε την εποχη που αγοραστηκε, το πηραν οι ειδικες δυναμεις για να ξεφορτωθουν τα μ1, και μοιραστηκε σημαντικος αριθμος σε μοναδες "κρισιμες", το δ σωμα εξακολουθει να εχει το καλυτερο υλικο, ως ο πρωτος δεκτης μιας κρουσης, αυτο ειναι παγκοσμια πρακτικη, το fn ξαναγραφω πηγαινε για κυριο τυφεκιο του ε. Σ. Δες ξανα το ποστ μου πριν... Βρε συ λοκ ελιτιστης μου εισαι... Το να εχουν οι ειδικες δυναμεις αριστη και μεγαλη γκαμα οπλισμου για επιλογη κατα αποστολη δεν σημαινει οτι οι αλλοι θα εχουν μπαχατελες... Αυτη η νοοτροπια νομιζω εχει καταδικασει τις ελληνικες ειδικες δυναμεις να λειτουργουν πιο πολυ σαν επιλεκτο πεζικο (ταγματα εφοδου) παρα σαν "ειδικες"...
Νέο τυφέκιο εφόδου
α ρε τερας...Su-35 έγραψε: Χαχαχαχαχα!
Στη δεύτερη κάτι ξέχασε το ζώο... !

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Νέο τυφέκιο εφόδου
αιας έγραψε:α ρε τερας...Su-35 έγραψε: Χαχαχαχαχα!
Στη δεύτερη κάτι ξέχασε το ζώο... !![]()

- ΛΟΚ soldier
Νέο τυφέκιο εφόδου
αιας έγραψε:Το fn ηταν οτι πιο καλο κυκλοφορουσε την εποχη που αγοραστηκε, το πηραν οι ειδικες δυναμεις για να ξεφορτωθουν τα μ1, και μοιραστηκε σημαντικος αριθμος σε μοναδες "κρισιμες", το δ σωμα εξακολουθει να εχει το καλυτερο υλικο, ως ο πρωτος δεκτης μιας κρουσης, αυτο ειναι παγκοσμια πρακτικη, το fn ξαναγραφω πηγαινε για κυριο τυφεκιο του ε. Σ. Δες ξανα το ποστ μου πριν... Βρε συ λοκ ελιτιστης μου εισαι... Το να εχουν οι ειδικες δυναμεις αριστη και μεγαλη γκαμα οπλισμου για επιλογη κατα αποστολη δεν σημαινει οτι οι αλλοι θα εχουν μπαχατελες... Αυτη η νοοτροπια νομιζω εχει καταδικασει τις ελληνικες ειδικες δυναμεις να λειτουργουν πιο πολυ σαν επιλεκτο πεζικο (ταγματα εφοδου) παρα σαν "ειδικες"...
Όχι, όχι με παρεξήγησες. Δέν θεωρώ οτί στο πεζικό πρέπει να έχουν όπλα "μπαχατέλες", απλώς ο ελληνικός στρατός έτσι το κατέστησε. Εγώ απλώς ρώτησα γιατί δεν είχε και το υπόλοιπο πεζικό FN και είχε μόνο το Δ σώμα.
η γνώμη μου είναι οτί πρέπει όλα τα σώματα να έχουν καλά όπλα, όχι μόνο οι ειδικές δυνάμεις. Όπως ο αμερικανικός στρατός, είτε marines, είτε infantry, είτε rangers έχουν όλοι καινούρια όπλα. Αλλά στην ελλάδα δεν βλέπω να γίνει αυτό, γιατί δεν έχουμε επάρκεια, αλλά και ορθή διαχείριση οικονομικών πόρων.
Νέο τυφέκιο εφόδου
Να ρωτησω κατι ; Για ποιο τυφεκιο μιλαμε;
- ΛΟΚ soldier
Νέο τυφέκιο εφόδου
Για το παλιό FN FAL που λέγαμε πιο πρίν
Νέο τυφέκιο εφόδου
οκ ευχαριστωΛΟΚ soldier έγραψε:Για το παλιό FN FAL που λέγαμε πιο πρίν
- ΛΟΚ soldier
Νέο τυφέκιο εφόδου
Παρακαλώ
- ΛΟΚ soldier
Νέο τυφέκιο εφόδου
Εσύ cristi πιό τυφέκιο επέλεξες απο την λίστα;
Νέο τυφέκιο εφόδου
νομιζα για το 5,56ΛΟΚ soldier έγραψε:Εσύ cristi πιό τυφέκιο επέλεξες απο την λίστα;
Νέο τυφέκιο εφόδου
cristi τωρα εισαι γυναικα η αντρα με μπερδεβη το ονομα παντως καλα τα λες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες